Charmig villa utanför Göteborg mest klickad

Badkarsutsikt, klicktoppar och riddartorn – efter veckor av extravaganta hus lockade det enkla livet på landet allra mest under vecka tre.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv

Veckans klicktopp byggdes på 30-talet och har fem rum, fördelade på två våningar och är 120 kvadratmeter stort. I anslutningen till ett av övervåningens rum finns en balkong med utsikt över 1,5 hektar markarrende.

– Det är lantligt men nära både Kungälv och Göteborg. En idyll helt enkelt. Förutom bostaden och en stor tomt, finns det även ett garage som kan nyttjas som lägenhet, säger Claes Tevell, mäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv, som förmedlar objektet.

Därtill tillkommer även ett stort garage på 80 kvadratmeter där nedervåningen idag fungerar som en verkstad, medan övervåningen används som en lägenhet. Bostaden erbjuder även möjlighet till både djurhållning och självhushållning.

Se fler bilder? Klicka här för att komma till objektsidan.

Foto: ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv

Foto: ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv