Villa med pool och lummig trädgård mest klickad

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp på Hemnets nyhetsbrev här.

Sugen på en modern enplansvilla i Danderyds kommun? Då är du inte ensam. Vecka 8 lockade objektet hela 20 089 besök och blev därmed veckans klicktopp på Hemnet.

Foto: Oskars Kalnins

Villan byggdes 2017 och är 237 kvadratmeter stor, fördelat på åtta rum och en våning. Planlösningen är vinklad och skapar två naturliga delar i huset, där sovrummen ligger avskilt från sällskapsutrymmen.

– Här är det enkelt att hitta en egen vrå och välja avskildhet, likväl som att samlas med familj och vänner för umgänge, säger Johan Reuterling, mäklare vid Bjurfors Täby och Danderyd, som förmedlar objektet.

Foto: Oskars Kalnins

Bostaden har ljus träfasad och stora fönsterpartier med vy över den lummiga trädgården på 1 349 kvadratmeter. Förutom grönska, finns där även pool med tillhörande trädäck som ger utrymme för trädgårdsfester under sommaren.

Som boende i Enebyberg har man nära till både Roslags Näsby station och Täby centrums butiker och service.

– Kort sagt, här finns allt inom räckhåll, säger Johan Reuterling.

Klicka här om du vill se fler bilder på objektet.

Foto: Oskars Kalnins