Lyxig villa med sjöutsikt lockade mest klick

Strax utanför Kristianstad, vid vattnet bland lummiga träd, ligger objektet som lockade flest besök på Hemnet under vecka 12.– Det är ett riktigt drömhus, säger mäklaren Lotta Sandberg, från Mäklarhuset Åhus/Kristianstad, som förmedlar objektet.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Diakrit

Veckans klicktopp är en modern villa som ligger i Balsby, en tätort i Kristianstads kommun. Bostaden byggdes 2017 och är 256 kvadratmeter stor, fördelat på sex rum. Samtliga rum är ljusa och moderna med mycket ljusinsläpp.

Den tillhörande trädgården är 2 700 kvadratmeter stor med ett trädäck som vetter mot den närliggande Råbelövssjön. Runt huset löper en grusgång som leder vidare till ett inrett garage som kan nyttjas som bostad eller gästhus.

– Det är ett minst sagt ovanligt hus i våra trakter. Säkert önskat av många men få förunnat, säger Lotta Sandberg avslutningsvis.

Vill du se fler bilder på objektet? Klicka här.

Foto: Diakrit

Foto: Diakrit