Villa med ”extra allt” mest klickad – igen

”Villa med extra allt” – så beskrivs objektet som lockade mest klick, hela 93 212 besök, under vecka 30 och vecka 31.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Svensk Fastighetsförmedling Gränna

För andra veckan i rad är huset i Gränna, Jönköping, veckans mest klickade. Fastigheten byggdes 2013 är 200 kvadratmeter, fördelat på två våningsplan och sju rum och kök.

Trädgården är 1 240 kvadratmeter och har bland annat en stor altan, pool och ett orangeri som är murat med över 100 gammalt tegel. Intill hus och trädgård finns en grusad uppfart med plats för parkering, dubbelgarage och förråd.

– Det unika med huset är dess stil och den fantastiska verandan, takkuporna och de varsamt utvalda materialvalen. De som har byggt huset har inte tagit några genvägar. Det är otroligt genomtänkt och välbyggt inpå varje kvadratmeter, säger Liselott Jarkman från Svensk Fastighetsförmedling Gränna, som förmedlar objektet.

Foto: Svensk Fastighetsförmedling Gränna

Intresset för huset är stort, berättar hon.

– Det är som väntat. Det är ett jättevackert hus som ligger på en fin plats med ett lantligt läge där närhet till E4:an och pendlingsavståndet till större städer både lockar och uppskattas.

Vad förväntar du dig av försäljningen?

– Det jag väntar mig är att hitta nya ägare till detta otroligt fina hus som kommer att uppskatta det och förvalta det likt de nuvarande ägarna, säger hon.

Vill du läsa mer om objektet? Klicka här.

Foto: Svensk Fastighetsförmedling Gränna