Renoveringsobjekt i Höganäs drog flest besökare

Ett renoveringsobjekt som byggdes år 1929 lockade mest bland bostadsannonserna på Hemnet den gångna veckan.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Peter Koppe

I Höganäs i Skåne län ligger vecka 33 mest klickade fastighet, en gård med många möjligheter för den som är beredd på att kavla upp ärmarna. Detta då fastigheterna som tillhör marken, en huvudbyggnad och ett stall, är i behov av en upprustning, berättar mäklaren Carl Brangmo från Våningen & Villan.

– Det är här stället är verkligen unikt. Det kommer inte ut många liknande fastigheter till försäljning häromkring. Det krävs dock mycket av en ny ägare som man ska upprusta befintliga byggnader, men läget är underbart och storleken är lagom stort, säger han.

Foto: Peter Koppe

Huvudbyggnaden har en boarea på 130 kvadratmeter, därtill tillkommer mark på 2,5 hektar. Tidigare har ägorna varit större, men har styckats av genom åren, berättar Carl Brangmo.

– En spekulant berättade att det förr i tiden tillhört kyrkan och då varit i ett väldigt fint skick, då fanns där betydligt mer mark till fastigheten. Nuvarande ägare har påbörjat ett projekt, byggt till en tidigare stallbyggnad som kan bli fantastisk om man färdigställer det.

Foto: Peter Koppe

Intresset för gården är jättestort, berättar han.

– Det har varit enormt. Flera sällskap som både har visat intresse och varit ute och tittat på fastigheten.

Vill du se fler bilder på gården? Klicka här.