Gotländsk idyll mest klickad

Den mest klickade bostaden under vecka 33 väcker både nyfikenhet och drömmar hos Hemnets besökare. Den före detta trädgårdshandeln på Gotland beskrivs som en sommaridyll, och det är svårt att säga emot.

Gör som över 65 000 andra redan gjort – få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg varje vecka.

Foto: Mats Hemlin

I Burgsvik på Gotland ligger den mest klickade bostaden på Hemnet under vecka 33. Det är en före detta trädgårdshandel, vilket gör att trädgården är full av platser att njuta av sol och havsutsikt. Själva huset är 100 kvadratmeter stort, det ingår även ett gästhus på tomten.

Catrine Löfkvist, mäklare på Bertwig Fastighetsförmedling, förmedlar huset. – Trädgården är helt underbar med många härliga rum, och havsutsikten som gör sig ständigt påmind är ju helt fantastisk. Säljarna har lyckats skapa en supercharmig och stilsäker sommaridyll som inbjuder till avkoppling, säger Catrine.

Vill du veta mer om bostaden? Klicka här.

Foto: Mats Hemlin

Foto: Mats Hemlin