Exklusiv villa intill vattnet lockar

Intill sjön, inte långt från centrala Umeå, ligger villan som fick mest klick på Hemnet under vecka 37.– Det byggdes av ett par som utformade sitt drömhus. Vi har inga andra hus av den här kalibern i Umeå, säger mäklaren Sara Stenlund, från Boporten.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

I Norrlands huvudstad Umeå ligger föregående veckas mest klickade fastighet, en exklusiv tvåvåningsvilla. Huset byggdes 2006 av ett par som utformade sitt drömhus, berättar Sara Stenlund från Boporten, som förmedlar huset.

– Jag skulle vilja påstå att ägarna var före sin tid när de byggde huset. Det skulle lika gärna kunna vara byggt idag, säger hon.

Totalt är det 124 kvadratmeter stort, fördelat på sex rum och kök. Huset ligger privat till med stora gräsytor som sträcker sig ner till stranden och den egna bryggan. Men det finns mycket än så som lockar, berättar Sara Stenlund.

– Förutom det privata läget intill vattnet, finns det många fina och unika detaljer med huset, exempelvis vinkällaren och ett glasrum.

Nu hoppas man hitta en ny ägare inom en snar framtid. Trots att huset ligger ute till försäljning för över tio miljoner kronor, är intresset stort.

– När man säljer hus i den här prisklassen är det självklart inte lika många intressenter som för ett billigare sådant, men det finns helt klart intresse.

Vill du veta mer om huset? Klicka här.