Unik plywood-villa mest klickad

I Holm utanför Halmstad ligger vecka 42 mest klickade objekt, en arkitektritad enplansvilla där naturens levande och råa material står i fokus. Ta en titt in i huset helt utan lister, där väggar i trä möter slipad betong.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Dennis Johansson, Husfoto.

I Holm, Halmstad ligger denna arkitektritade enplansvilla där naturens levande och råa material står i fokus. Villan har inte bara en exteriör med stående panel i lärkträ och glaspartier från golv till tak, dess interiör med väggar helt i plywood gör detta till ett unikt och enastående hem. – Huset byggdes efter en vision från arkitekten om att skapa en trädkoja med utsikt och det har hon verkligen lyckats med, berättar Karin Isaksson, mäklare på Svensk fastighetsförmedling.

Den totala boytan är 154 kvadratmeter, fördelat på 6 rum. Till alla rum är vägghängda dörrar monterade och det i kombination med den generösa takhöjden och stora fönsterpartier skapar en fantastisk rymd och ett perfekt hem för att umgås. 

Läs mer om bostaden här.

Foto: Dennis Johansson, Husfoto.

Foto: Dennis Johansson, Husfoto.