Stockholmslägenhet från 1920-talet mest klickad

I Enskededalen i södra Stockholm ligger vecka 48 mest klickade bostadsrätt, en charmig och familjevänlig lägenhet anno 1921.

Foto: Jesper Florbrant

Denna lägenhet från tidigt 1920-tal är unikt framtagen och har en totalyta om 88 kvadratmeter som rymmer 6 rum och kök. Genomgående för hela bostaden är de slipade originalgolven i trä och färgval. Vardagsrummet är bostadens hjärta och de öppna och ytorna med flera fönster i två väderstreck ger generöst ljusinsläpp.

– Alla som har besökt lägenheten blir glada av den varma lägenheten och dess inredning och färgval. Säljarna har verkligen skapat en drömlägenhet, berättar Emil Cronholm Baumer, mäklare på Husman Hagberg.

Foto: Jesper Florbrant

Precis utanför lägenheten ligger en innergård med härlig grönska, perfekt för både barnlek och sommarmiddagar.

Läs mer om bostaden här. 

Foto: Jesper Florbrant