Lägenhet vid vattnet väcker uppmärksamhet

Intresserad av ett modernt hem precis vid vattnet? Ta då en titt på vecka 49 mest klickade bostad på Hemnet. En lägenhet med extraordinärt läge intill Motala Ström, mitt i Norrköping.

Foto: Richard Praesto

Lägenheten, som är byggd 2015, är belägen i prisbelönta Brf Katscha och har en totalyta om 90 kvadratmeter fördelat på 3 rum och kök. Lägenheten har genomgående högkvalitativa materialval och luftig planlösning med väl tilltagna ytor. Den generösa takhöjden och vardagsrummets stora fönsterpartier från golv till tak erbjuder naturligt ljus och panoramavy över strömmen.

– Normalt är det mer attraktivt och dyrare att köpa en bostadsrätt ju högre upp man kommer i huset, här är det i princip tvärtom tack vare vattenkontakten man får då byggnaden med 2/3 ligger över vatten, berättar Jens Jörheden, mäklare på Skandiamäklarna.

I bostadshuset finns även gemensam relaxavdelning, gym och övernattningslägenhet. 

Läs mer om bostaden här.

Foto: Richard Praesto

Foto: Richard Praesto