Naturpool med skärgårdsutsikt lockade mest klick – igen

Drömmer du om det perfekta fritidshuset med privat läge, egen pool och enastående utsikt över skärgården? Då behöver du inte leta mer. Hemnets mest klickade bostad vecka 3 och 4 har nämligen allt detta.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty

I Stockholms skärgård, med Brevikshalvöns bästa läge invid Sandholmarnas naturreservat, ligger fritidshuset som erbjuder både ett enastående drömboende och en utomhusmiljö utöver det vanliga. Vem tackar nej till en naturpool i en bergsskreva?

Fastigheten erbjuder en komplett byggnation på privat läge med huvudbyggnad om totalt 130 kvadratmeter fördelat på 4 rum och kök. Här finns eldstäder, inbjudande sociala ytor samt vinkällare. Övrig byggnation utgörs av gästhus om 40 kvadratmeter med allrum, sovrum, trinettkök och wc med handfat. Samt uppvärmt dubbelgarage om cirka 40 kvadratmeter med stort loft.

– Ett orangeri ger skyddad matplats under svala kvällar. Här finns även vedeldad bastu och spabad helt utan insyn, vilket tillsammans med utsikten och det privata läget erbjuder en utomhusmiljö långt utöver det vanliga, berättar Joachim Söderberg, mäklare på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Till fastigheten hör båtplats med segelbåtsdjup i Dyviksmaren.

Läs mer om bostaden här.

Foto: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty

Foto: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty