Skånegård i hjärtat av Österlen lockar

Mitt på Österlen ligger den gedigna skånegård som lockade hela 51 867 besök och var den mest klickade villan på Hemnet vecka 6.

Foto: DA foto & form

Villan har en totalyta om 440 kvadratmeter fördelat på 10 rum och kök. Och här erbjuds verkligen ett boende där du kan drömma dig bort bland de skånska sädesfälten och njuta av vyerna ut mot Österlens vidder. De vackra generösa rummen har ett fint ljusinsläpp och detaljer som synliga takbjälkar, eldstäder och träpanel bidrar till ett vackert samspel mellan rustik modern design och funktion.

– Det är ett fantastiskt hus, ett riktigt paradis. Det är speciellt med kringbyggda Skånegårdar överlag, men det är inte alla som är i sånt här toppskick, och vasstaket är ett karaktärsdrag som attraherar många, berättar Emma Nilsson, mäklare på BF Konsult Österlenmäklaren.

På fastigheten finns även en lummig trädgårdsyta med äppelträd eller stenlagd innergård, perfekt för ljumma sommarkvällar eller morgonkaffet. 

Villan har även en tillhörande lägenhet med gott om sovplatser, modernt utrustat kök och allrum med öppen spis.

Läs mer om bostaden här.

Foto: DA foto & form

Foto: DA foto & form