Pampig sekelskiftesvilla mest klickad

På Lidingö, strax utanför centrala Stockholm, ligger vecka 12 mest klickade fastighet – en pampig sekelskiftesvilla med biorum och gym.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Gadelius

I Torsvik på Lidingö ligger veckans klicktopp. Villan ritades av arkitekten Jacob J:son Gate under tidigt 1900-tal och var vid tillfället ett flerfamiljshus med fyra lägenheter, berättar Johan Holmgren, från Gadelius, som förmedlar bostaden.

I husets 341 kvadratmeter finns totalt tio rum och kök. Det finns även källaren med bastu, gym och biorum i anslutning till garaget, samt vindsplan med gästavdelning. Huset ligger på en lugn gata, med närhet till både centrum och vatten.

Vill du veta mer? Klicka här.

Foto: Gadelius

Foto: Gadelius