Unikt skärgårdshus mest klickat på Hemnet

På en egen udde i Stockholms skärgård ligger Hemnets mest klickade bostad under vecka 15. På udden ligger förutom huvudbyggnaden om cirka 65 kvadratmeter två uthus, friggebod, verkstad, båthus och brygghus med bastu där det går att njuta av utsikten över Näsefjärden.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö.

Med natur och hav ständigt närvarande ligger den mest klickade bostaden på Hemnet vecka 15. Läget, mitt i Stockholms skärgård, gör det till en unik fastighet med mycket möjligheter. Alexandra Björkgren, mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö som förmedlar bostaden, menar att den är något alldeles extra.

– Jag förstår att denna unika fastighet är något som lockar och att många drömmer om ett ställe i skärgården, detta paradis är verkligen något alldeles extra! Säger fastighetsmäklaren Alexandra Björkgren som själv tillbringat somrarna i Stockholmsskärgård sedan barnsben.

Läs mer om bostaden här.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö.