Vasstak, pool och 450 kvadratmeter boyta mest klickat

Det är något med Skånegårdar som får Hemnetbesökare att bli lite extra emotionella. Den mest klickade bostaden under vecka 23 på Hemnet var ett av Kullabygdens största boenden, med pool och vasstak.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: 3Etage i Höganäs.

Med sina 450 kvadratmeter boyta är det mest klickade hemmet på Hemnet under vecka 23 en tungviktare. Stora sociala avdelningar, gott om sovrum, flertalet badrum och ett fullutrustat poolhus lämnar få saker att önska efter.

Alexander Persson, mäklare på 3Etage i Höganäs, förmedlar bostaden och han menar det är ett ovanligt hus.

– Väldigt ovanligt med såhär stora boende i Kullabygden, dessutom i ett skick som detta. Förutom en underbar plats att bo på så är vardagslyxen med poolområdet samt ytorna i huset optimala för såväl familjen som för stora sociala tillställningar. Här bor man helt lugnt men ändå med närhet till Viken, Helsingborg och Höganäs. Livskvalitet utöver det vanliga helt enkelt, säger han.

Utöver bostad och poolhus ingår en lägenhet, en stor oinredd loge och två hektar mark.

– Det har varit stort intresse och mycket visningar. Bostaden attraherar såväl folk i närheten som från storstadsregionerna i Sverige. Även spekulanter utanför Sverige hör av sig, säger Alexander Persson.

Klicka här för att se fler bilder och läsa mer om bostaden.

Foto: 3Etage i Höganäs.

Foto: 3Etage i Höganäs.