Idylliskt sommartorp lockade mest klick

Är du på jakt efter ett idylliskt sommartorp? Då är du inte ensam! Veckans mest klickade objekt är just det och har under veckan lyckats charma till sig cirka 34 000 besök. – Intresset är otroligt högt, säger Emma Borgström från SkandiaMäklarna Linköping.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: SkandiaMäklarna Linköping.

I Linköping hittar vi veckans mest klickade bostad, ett torp från 1852 i modern tappning med tidstypiska detaljer. Totalt är bostaden 63 kvadratmeter, fördelat på tre rum och kök. Under 2021 byggde man ut bostaden och addera både tvättstuga och badrum. Förutom detta, finns även ett orangeri, snickarbod samt en trädgård på 761 kvadratmeter.

– Du kan förvänta dig ett litet paradis, en underbar sommaridyll med ostört läge beläget strax utanför Linköping, säger Emma Borgström.

Foto: SkandiaMäklarna Linköping.

Intresset för huset har varit mycket stort, berättar Emma Borgström. Något som hon tror beror på att man lyckats behålla torpets ursprungliga charm, trots renovering.

– Den tidstypiska karaktären har låtit bibehållas då man renoverat alla ytskikt extremt smakfullt. En otroligt bra kombination av gammalt som möter nytt. Stilrena ytskikt, lummig tomt, idylliskt och lugnt läge. Allt man kan tänka sig finns här, säger hon avslutningsvis.

Vill du veta mer om huset? Klicka här.

Foto: SkandiaMäklarna Linköping.