Lanthandel från 1800-talet veckans klicktopp

Utanför centrala Helsingborg hittar vi veckans mest klickade objekt, en före detta lanthandel med anor från 1800-talet. Totalt fick objektet 29 595 besök. – Intresset är väldigt stort, säger Fredrik Bohman från af Ekenstam Mäklarbyrå, som förmedlar bostaden. 

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: af Ekenstam Mäklarbyrå

Vecka 29 klicktopp är Rögles gamla lanthandel från 1885. Objektet är sedan flera år tillbaka omgjord till bostad och har en boarea på 250 kvadratmeter, fördelat på åtta rum. Huset präglas av unika detaljer som gul tegelfasad, stora fönster och takbjälkar.

Foto: af Ekenstam Mäklarbyrå

Huset ramas in trädgården på 1 558 kvadratmeter med allt ifrån eldstad och spabad, till fruktträd och bärbuskar. På nära avstånd ligger både centrala Helsingborg och Ängelholm, dessutom ligger havet bara fem minuter bort.

– Här kommer man verkligen trivas och se sina barn växa upp i en mysig liten by, inte så långt från havet, säger han avslutningsvis. 

Vill du veta mer? Klicka här.

Foto: af Ekenstam Mäklarbyrå