Vidsträckt havsvy lockade mest klick

Med vidsträckt havsutsikt och läge precis vid Högklints naturreservat på Gotland är det kanske inte särskilt konstigt att det här huset var mest klickat på Hemnet under vecka 31. – Unika objekt som dessa är sällan till salu, så intresset har varit väldigt stort, säger Marie Nilsson, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Visby, som förmedlar bostaden.

Gör som 100 000 andra redan gjort – registrera dig för Hemnets nyhetsbrev.

Foto: Svensk Fastighetsförmedling Visby

Med god marginal till den näst mest klickade bostaden tog det här fritidshuset på Gotland hem titeln som mest klickad på Hemnet under vecka 31.

Huset beskrivs som ett hus med mycket charm liggandes på en lummig tomt på bra läge med natur, hav och Visby nära. En detalj som vi vet på Hemnet får många hjärtan att slå lite extra hårt är husets punchveranda, renoverad under 2021.

Läs mer om bostaden här.

Foto: Svensk Fastighetsförmedling Visby

Foto: Svensk Fastighetsförmedling Visby

Foto: Svensk Fastighetsförmedling Visby