Pampig skärgårdsvilla mest klickad på Hemnet

I Göteborgs skärgård hittar vi det mest klickade huset på Hemnet under vecka 34. Med havsutsikt, pool, grönskande trädgård och prislapp på 23,9 miljoner kronor är det inte konstigt att det väcker uppmärksamhet.

Gör som 100 000 andra redan gjort – registrera dig för Hemnets nyhetsbrev.

Foto: Erik Ohlsson

Med 308 kvadratmeter och 12 är Hemnets mest klickade bostad vecka 43 ett hus som verkligen sticker ut. I huset finns det bland annat två välutrustade kök, tre badrum, sex sovrum, två tvättstugor och garage med gästhus.

Från poolområdet och soldäcket kan du njuta av en utsikt som sträcker sig mot Vinga och Fotöbron. Filip Scepanovic, mäklare och partner, på Erik Ohlsson förmedlar huset.

– Huset är genomtänkt i varje liten detalj och har en boyta om 308kvm vilket gör att man kan bo här i många år. Något våra kunder alltid eftersöker är rätt läge, detta är rena definitionen av rätt läge, säger han.

Läs mer om huset här.

Foto: Erik Ohlsson

Foto: Erik Ohlsson