Villa av världskänd arkitekt mest klickad på Hemnet

När vissa hus dyker upp på Hemnet så är det nästan förutbestämt att de ska få mycket uppmärksamhet. Den mest klickade bostaden på Hemnet under vecka 45 är verkligen ett sådant hus. Den 290 kvadratmeter stora villan utanför Helsingborg har allt – och lite till.

Foto: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Med milsvid panoramautsikt över Öresund och Danmark ligger den mest klickade bostaden på Hemnet under vecka 45, Villa Herneryd. Villan är ritad av världskända arkitekten Jörn Utzon som också har ritat Operahuset i Sydney.

Enligt bostadsannonsen på Hemnet andas Villa Herneryd lite Operahuset i Sydney, vilket syns i det svängda taket och taket över huvudentrén, inspirerat av segel.

Catharina Grenestedt, mäklare på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty, beskriver i annonsen Villa Herneryd som ”en fastighet för arkitektur- och designmedvetna livsnjutare som vill bo lugnt och fridfullt på bästa läge med fantastisk havsutsikt.”

Läs mer om bostaden här.

Foto: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Foto: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.