Unikt gårdshus mitt i stan lockade mest klick

1905 uppfördes det gårdshus som idag, mer än 100 år senare, lockade mest klick av bostäderna på Hemnet vecka 1 – totalt 88 584 klick.

Gör som 110 000 andra redan gjort – registrera dig för Hemnets nyhetsbrev.

Foto: Widerlöv Stockholm.

Huset har ett toppenläge mitt i Vasastan i Stockholm och erbjuder en bostad utöver det vanliga. Här varvas charmiga originaldetaljer med modern materialval som tillsammans skapar ett unikt boende mitt i stan. 

– Den som köper denna bostad får ett unikt objekt som sticker ut och inte är lik andra “vanliga” lägenheter. En bostadsrätt med villakänsla och med väldigt mycket karaktär, säger Magnus Cederbom, från Widerlöv Stockholm, som förmedlar bostaden.

Foto: Widerlöv Stockholm.

Bostaden har en golvyta på totalt 70 kvadratmeter, fördelat på tre våningsplan. På entréplan finns kök och vardagsrum, på nedre plan finns ett badrum och en walk-in-closet och på övre plan ligger sovrummet. Därtill tillkommer även ett uteplats med gott om plats för att umgås.

Finns det något unikt med bostaden?

– Det som sticker ut med är att man får ett litet hus mitt i stan. Extremt lugnt och tyst läge och inga grannar. Extra bonus är uteplatsen, samt garage i föreningen med ingång direkt in i lägenheten, säger Magnus Cederbom.

Vill du veta mer? Kika här.

Foto: Widerlöv Stockholm.