525 kvadratmeter stor villa från 1912 mest klickad

En 525 kvadratmeter pampig villa från 1912 var den mest klickade bostaden på Hemnet vecka 7. Med sina 12 rum, två garage och pool är det utan tvekan ett hem för den kräsne.

Gör som 120 000 andra redan gjort – registrera dig för Hemnets nyhetsbrev.

Foto: Nomad Mäkleri.

I Saltsjöbaden, strax utanför Stockholm, ligger denna villa som lockade mest klick på Hemnet under vecka. Villan är ritad av Joel Norborg, känd för bland annat Allhelgonakyrkan på Södermalm i Stockholm och mannagrynskvarnen vid Saltsjöqvarn i Stockholm.

Huset är totalt 525 kvm fördelat på 12 rum i fyra plan med två garage, stenbelagda uteplatser och ett vackert poolområde. I annonsen på Hemnet beskrivs interöiren som ”varsamt renoverad och smakfullt moderniserad för att passa dagens behov. Öppna sällskapsytor, ett stort inbjudande kök, två öppna spisar och balkong. I källarplanet finns bl.a. vinkällare, gym, golfrum, bastu och tvättstuga.”

Villan förmedlas av Jörgen Olsson, fastighetsmäklare på Nomad Mäkleri. Han sammanfattar villan på ett kort och koncist sätt.

– En känsla av Toscana…i Saltis, säger han.

Läs mer om bostaden här.

Foto: Nomad Mäkleri.