Stuga med sjöläge mest klickad

Den här stugan, som lockade flest klick vecka 23, är perfekt för dig som längtar efter att bo precis vid vattnet. Njut av stugan i dess befintliga skick eller renovera till ditt drömställe.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors.

Stugan, som ligger precis intill vattnet, är en riktig sommaridyll. Här bor du vid sjön Ölen, 25 minuter utanför Karlskoga, med fantastiska bad- och fiskemöjligheter. Stugan står på ett arrende, med en avgift på ungefär 3 000 kronor, som löper på i cirka tio år till. 

– Det som sticker ut med objektet är helt klart läget. Stugan ligger ju nästan i vattnet! Mer sjöläge än så går inte att hitta, säger mäklaren Moa Karas, på Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors.

Foto: Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors.

Här finns en inglasad altan, ett mindre pentry och ett sovrum med plats för två enkelsängar eller en dubbelsäng. Ekan som ligger intill huset kommer lämnas kvar av nuvarande ägare. 

– Du kan förvänta dig lugn och ro med det bästa läget. Stugan är i sin enkelhet en plats att komma bort till och bara koppla av. För den händige finns bra möjligheter till att renovera stugan till sitt perfekta sommarställe, men vill du inte göra något alls så funkar stugan precis som den är nu med. Valmöjligheten är det bästa här tycker jag, säger Moa Karas.

Foto: Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors.

Intresset för stugan, som i skrivande stund kommit upp i över 29 300 klick, har varit väldigt högt. Spekulanter från hela Sverige har hört av sig, men även från andra länder, berättar Moa Karas.

– Det är kul att så många är intresserade. Jag tror många ser samma potential som jag gör, säger hon avslutningsvis.

Vill du läsa mer om bostaden? Klicka här.