Sommarparadis på Gotland lockade mest klick

Med ett stort poolområde och lummig trädgård runt hela bostaden har det här huset på Gotland lockat flest klick på Hemnet vecka 25. – Intresset för huset har varit mycket stort och just nu pågår en budgivning, säger mäklaren Hjalmar Bertwig på Bertwig Fastighetsförmedling.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Bertwig Fastighetsförmedling.

I Rutes östra del, precis ovanför Lergravsviken, hittar vi det här huset från 2001. Huset är 101 kvadratmeter stort, har tre sovrum och en tomt på 5 636 kvadratmeter. Pricken över i är poolområdet med relaxavdelning och utedusch. – Här kan man förvänta sig ett sommarparadis. Läget är lugnt och har vacker natur och fågelkvitter intill. Både bostaden och poolområdet är i toppskick, säger mäklaren Hjalmar Bertwig, på Bertwig Fastighetsförmedling.

Foto: Bertwig Fastighetsförmedling AB.

Arkitekturen är sober och sparsmakad med fokus på naturmaterial, däribland betonggolv och massiva furugolv. Köket renoverades 2019 och är skräddarsytt efter huset med material från Gotland.

Därtill finns även ett stor trädäck som sträcker sig runt bostaden, utomhuskök, en stor pool och två gäststugor för övernattande gäster.

– Det som sticker ut med bostaden är det genomgående fina skicket. Framförallt den genomtänkta utemiljön kring poolen gör att man inte vill åka därifrån, säger Hjalmar avslutningsvis.

Foto: Bertwig Fastighetsförmedling.

I skrivande stund har huset kommit upp i över 72 000 klick. Vill du veta mer? Klicka här.