Stuga med magisk sjöutsikt lockade mest klick – igen

Precis intill Holmsjön i Ånge ligger stugan, som lockade till flest klick både vecka 26 och 27. Här vaknar du upp till en fantastisk utsikt och en helt egen badstrand. – Det som sticker ut med stugan är verkligen läget, säger mäklaren Andreas Bergström på HusmanHagberg Sundsvall.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: HusmanHagberg Sundsvall.

Stugan består av en äldre del och en nyare del. Den nya delen byggdes år 2013 och är 65 kvadratmeter. Här finns ett sovrum samt ett stort kök och vardagsrum i öppen planlösning. Den äldre delen, som byggdes år 1960, är 20 kvadratmeter och består av ett allrum och ett sovrum. 

– Det är ett helt fantastiskt läge med endast 5-6 meter till sjön från stugan. Det finns en enorm utvecklingspotential att gå från ett fritidsboende till ett åretruntboende, säger mäklaren Andreas Bergström. 

Foto: HusmanHagberg Sundsvall.

För den fiskeintresserade finns det goda förutsättningar. I sjön hittar man bland annat gädda, abborre och Id. I närheten finns dessutom flera fina åar med både harr och öring. 

I vardagsrummet täcks hela väggen mot sjön av ett stort glasparti vilket ger en magisk utsikt mot vattnet. Tomten är minst sagt inbjudande – här möts du av egen brygga med pir, egen badvik med sandstrand och en lättskött tomt med gräsmatta. 

Foto: HusmanHagberg Sundsvall.

Just nu har bostaden kommit upp i över 27 800 klick. Andreas är nöjd med hur intresset sett ut. 

– Intresset ligger över förväntan om man ser på placeringen i landet. Men även med tanke på det lite udda faktumet att det idag inte ens finns ett utedass. 

Vill du veta mer? Klicka här.