Stuga med strandtomt mest klickad

Precis intill älven Ljusnan, på Kyrkstensvägen 83, hittar vi objektet som blev Hemnets mest klickade under vecka 35. Här möts man av ett charmigt fritidshus med bland annat öppen spis, rymlig altan och egen strandtomt.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Svensk Fastighetsförmedling Järvsö.

Det är i Kårböle i Ljusdal som det här unika fritidsboendet ligger – precis vid vattnet. Här bor man ute på en alldeles egen udde med en lättskött, rymlig tomt på 2 960 kvadratmeter. 

– Här kan man förvänta sig ett helt fantastiskt naturskönt beläget objekt, med ett unikt och ogenerat läge precis intill älvkanten vid Ljusnan, säger mäklaren Susanne Viken på Svensk Fastighetsförmedling Jarvsö, som förmedlar fastigheten. 

Foto: Svensk Fastighetsförmedling Järvsö.

Fastigheten är uppdelad i tre stugor som totalt erbjuder tre sovrum. Bostadshuset är cirka 50 kvadratmeter stort, i den ena gäststugan finns dusch, toalett och bastu, och i den andra gäststugan finns ett sovrum samt en avdelare för förråd och snickarverkstad. 

Läget är avskilt, här är det enkelt att koppla av tack vare närheten till vattnet och de många uteplatserna som finns på tomten. En av de faktorerna som gör att objektet utmärker sig är just läget, menar Susanne. 

Foto: Svensk Fastighetsförmedling Järvsö.

– Det som sticket ut med objektet är det unika läget. Men även att naturtomten är stor och lättskött och att det består av tre byggnader. Det gör att det hade fungerat alldeles utmärkt som generationsboende, säger Susanne. 

Hon fortsätter: 

– Intresset är väldigt stort. Jag har fått många telefonsamtal och många mejl. Det är alltid lika trevligt att prata med intressenter! 

I skrivande stund har bostaden kommit upp i över 15 000 klick på Hemnet. 

Vill du läsa mer om fastigheten? Klicka här.