Fritidshus med havsutsikt lockade mest klick

Det här 77 kvadratmeter stora fritidshuset i Tjörn lockade flest klick under vecka 38. Den magiska utsikten över havet och det unika läget är två faktorer som bidrar till det stora intresset, menar mäklaren Martin Johansson Prenninge, som förmedlar bostaden.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Gofab Fastighetsbyrå. 

Välkommen till Almön 11 – ett fritidshus med helt ostört läge, byggt 1957. Med utsikt över havet, egen brygga och närheten kommunikationer gör detta till ett drömläge. Huset är i gott skick och består av fyra rum, varav tre sovrum, samt öppna sällskapsytor. 

– Intresset har varit väldigt stort och det har varit många spekulanter, säger Martin Johansson Prenninge på Gofab Fastighetsbyrå. 

Foto: Gofab Fastighetsbyrå. 

Huset är inrett i en mild färgskala och från samtliga fönster möts man av den vackra naturen. Under de varma månaderna kan man njuta av närheten till vatten och båtliv medan man under de kalla månaderna samlas runt den öppna spisen. 

Den rymliga tomten är hela 6120 kvadratmeter stor och här finns plats för både odling och lusthus för den som önskar. Tomten är insynsskyddad utifrån och vill man lägga till med båten går det utmärkt på den egna bryggan. 

Foto: Gofab Fastighetsbyrå. 

– Här kan man förvänta sig en helt fantastisk utsikt, insynsskyddad tomt och härliga bad, säger Martin. 

I närområdet hittar man bland annat bra badplatser, minigolf och Myggenäs centrum. Och för den som vill ha ett projekt gömmer sig en ljuvlig sandbotten under tång och sjögräs. 

I skrivande stund har bostaden kommit upp i över 37 000 klick på Hemnet. 

Vill du läsa mer om Almön 11? Klicka här.