Insynsskyddad villa lockade mest klick

I Hässleholm, på en insynsskyddad tomt, hittar vi villan som förra veckan blev Hemnets mest klickade objekt. Här har man goda möjligheter att sätta sin egen prägel på ett annars välbyggt hus. 

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Fastighetsbyrån.

På Gjutaregatan 15 i Hässleholm ligger enplansvillan med tegelfasad som lockade flest klick förra veckan. Tomten, som är 960 kvm, är insynsskyddad. Den stora gräsmattan skapar möjligheter för utomhusaktiviteter för den stora familjen. 

– Här får man ett välbyggt hus där man har stora möjligheter att sätta sin egen prägel, säger Fastighetsbyråns mäklare Rebecca Binnergård, som förmedlar bostaden. 

Foto: Fastighetsbyrån.

Villan byggdes 1954 och består av 4 rok. Här erbjuds trevliga sällskapsytor och möjligheten för fler sovrum, utöver de två som finns i dagsläget. Huset har sin charm året om; i allrummet möts man av en mysig kamin som sprider värme under kalla tider, och det inbyggda uterummet är en inbjudande plats under vår och sommar. 

Foto: Fastighetsbyrån.

Det stora vardagsrummet är klätt i parkettgolv och rymmer både matplats och sällskapshörna. I köket finns det utrymme för en mindre matplats. Läget är centralt med närhet till allt man behöver, berättar Rebecca. 

– Huset ligger i ett eftertraktat område i Hässleholm, där man har närhet till centrum, grönområden, skola, mataffärer och goda pendlingsmöjligheter, säger Rebecca avslutningsvis.  

I skrivande stund har villan kommit upp i över 49 400 klick på Hemnet. 

Vill du läsa mer om bostaden? Klicka här.