Villan som blivit mest klickad igen, igen – och igen

På eftertraktad adress vid vattnet i Djursholm i Stockholm ligger villan som blev Hemnets mest klickade objekt under vecka 39, 41 och 50.

– Fastighetens placering är helt unik, sydvästläge med den vattenkontakten i Djursholm är helt unikt i sitt slag, säger mäklaren Eric Bremberg på Bremberg International Estate. 

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Bremberg International Estate. 

Det finns mycket som får det här objektet att sticka ut. Den vita enplansvillan med suterrängplan breder ut sig på sjötomten som blickar ut över viken. Tomten om drygt 2500 kvadratmeter har bland annat ett poolområde och strandlinje med egen brygga och båtplats. 

– Fastighetens placering är helt unik, sydvästläge med den vattenkontakten i Djursholm är helt unikt i sitt slag, säger mäklaren Eric Bremberg som förmedlar objektet.

Sedan huset byggdes 1964 har det renoverats till en modern bostad med många bekvämligheter. Huset i två plan är totalt 625 kvadratmeter och rymmer 12 rum med stora sällskapsytor. Golven är genomgående fiskbensparkett och i både kök och badrum hittar vi exklusiva material som Carrara marmor. 

Foto: Bremberg International Estate. 

Från köket kan man gå ut till poolen som ligger insynsskyddat innanför vita murar. Utöver det stora poolområdet finns det flera uteplatser att sitta vid och gröna gräspartier ner mot vattenkanten. Det unika skyddade läget vid vattnet sticker ut extra mycket, menar Eric Bremberg.

– Det köparna kan förvänta sig är både närheten till stan, makalös vattenkontakt och en känsla av lugn i ett välbevarat och anrikt område i Stockholm, säger han. 

Foto: Bremberg International Estate. 

Objektet har inte bara fått många klick på Hemnet, Eric Bremberg märker ett stort intresse som ser ut att hålla i sig. 

– Intresset har varit, och är, väldigt stort. Tyvärr har många som visat intresse inte haft finansiering till prisförväntan så intresse är inte det viktigaste, du behöver ha likvida tillgångar för en sådan här affär, säger Eric avslutningsvis.

I skrivande stund har villan kommit upp i över 278 400 klick på Hemnet.

Vill du läsa mer om objektet? Klicka här