Exklusivt hus lockar mest klick

Ett rymligt tvåvåningshus från 1948 blev Hemnets mest klickade objekt vecka 6. Här har en omfattande renovering ändrat allt från takhöjden till planlösningen – resultatet är ett luftigt hem med en exklusiv känsla.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg – Hisingen

Det är på Bergkantsvägen, i Göteborg, som det mest klickade objektet ligger. Här genomfördes en omfattande renovering av hela övervåningen, fasaden, taket, garaget och uppfarten 2018. Dessutom restes delar av innertaket till taknocken, vilket skapade mer öppna ytor. 

– Som köpare får du ett påkostat och väl omhändertaget boende där säljarna lagt ner mycket tid och planering. En stor bonus är källaren med en separat ingång, säger mäklaren Pouya Aminzadeh som förmedlar bostaden. 

Hela källarplanet är inrett och redo att hyras ut om man så önskar. Utöver det ingår bland annat ett eget växthus, ett isolerat uterum och ett garage med laddstation för elbil. 

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg – Hisingen

Huset är på 6 rok, varav 4 sovrum. Vardagsrummet är luftigt, och med den öppna planlösningen mot köket blir detta en naturlig plats där familj och vänner kan umgås. Stora panoramafönster släpper in gott om naturligt ljus och den mysiga eldstaden håller nere elförbrukningen. 

De noga utvalda materialen av hög kvalitet bidrar till ett mer exklusivt hem, vilket gör att huset passar även de allra kräsnaste, berättar Pouya. 

– En av de exklusiva detaljerna är exempelvis det importerade materialet från Italien, men det känns inte rättvist mot varken huset och säljarna att bara nämna en punkt som särskiljer huset. Det är helheten som är det unika, huset är renoverat med mycket detaljerad planering och kärlek, vilket syns när man väl är på plats, säger han. 

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg – Hisingen

– Intresset har varit bra hittills och det känns som att utfallet kommer reflekteras av det, men det återstår att se efter visning, säger Pouya avslutningsvis.  

Vill du läsa mer om huset? Klicka här!

I skrivande stund har objektet kommit upp i över 70 000 klick på Hemnet.