Etagevåning i rosaputsat gathus mest klickad

I Gamla Väster i Malmö city ligger lägenheten som blev Hemnets mest klickade objekt vecka 14. Här bor man i ett rosaputsat gathus från 1800-talet med stilsäker interiör. 

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Etagelägenheten är fördelad på tre våningar och ligger i ett av de allra charmigaste kvarteren i Malmö. Här har en modern och stilsäker interiör kombinerats med den äldre charmen på ett smakfullt sätt. 

I lägenheten möts man av vackra detaljer såsom gedigna plankgolv, spröjsade fönster och en platsbyggd braskamin som höjer mysfaktorn.

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling.

– Lägenheten är helt unik med sin planlösning. Man kliver in i ett välkomnande entréplan som sedan leder upp till plan två där du finner den sociala delen, säger mäklaren Anna Danielsson på Erik Olsson Fastighetsförmedling, som förmedlar bostaden.

Hon fortsätter: 

– Här erbjuds ett öppet och socialt kök i anslutning till vardagsrummet där pricken över i är den platsbyggda braskaminen. På plan tre njuter du av den privata delen med två väl tilltagna sovrum och extra förvaring.

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling.

På Hyregatan 8A bor du i din egen lugna oas med en vacker innergård som omsluts av gårdshus anno 1860. Precis utanför tröskeln väntar Malmös trevligaste kulturkvarter. 

– Här kan du som köper förverkliga en dröm. Du köper känslan av att bo i ett hus, fast mitt inne i city. Du bor dessutom i Malmös mest attraktiva stadsdel, på en av de mest gemytligaste gator i Gamla Väster, säger Anna avslutningsvis. 

I skrivande stund har lägenheten kommit upp i över 66 200 klick på Hemnet. 

Vill du läsa mer om objektet? Klicka här.