Exklusiv etagevåning lockar mest klick

I Vasastan i centrala Stockholm ligger etagelägenheten som lockade mest klick under vecka 22. Här bor du med stora sällskapsytor, generös takhöjd och fiskbensparkett – med allt du behöver precis utanför dörren.

Se samtliga etagelägenheter som ligger ute till försäljning.

Foto: SJÖMAN\FRISK.

Här slås man direkt av den exklusiva interiören. Materialen är påkostade och inredningen noga utvald. Köket och vardagsrummet är i öppen planlösning med hela sex meter i takhöjd. Intresset för objektet har varit stort, berättar mäklaren Erik Frisk på Sjöman/Frisk som förmedlar bostaden.  

– Det som sticker ut extra mycket med etagelägenheten är de mjuka formerna. Den dramatiska trappan som är otroligt fin att titta på och ger en härlig känsla att gå i. 

Foto: SJÖMAN\FRISK.

Köket är i toppskick och platsbyggt i ek – här finns bland annat en vinkyl och gott om förvaring. Lägenheten är 120 kvadratmeter stor, fördelad på fyra rum och kök.

– Om man köper den här lägenheten kommer man varje dag upptäcka nya vinklar och se hur fin och trendsäker interiören är. Man kommer också slås av hur bra solläge den insynsskyddade terrassen har, säger Erik. 

Foto: SJÖMAN\FRISK.

I skrivande stund har lägenheten kommit upp i över 26 500 klick på Hemnet. 

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.