120 år gammal skola lockar tiotusentals

En 120 år gammal renoverad skola lockade mest klickad på Hemnet under vecka 35 och 37. Här bor man med vackra omgivningar, soliga uteplatser och med smarta invändiga speciallösningar.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Oliver Nilsson/Husfoto. 

Villan, som ligger i Bjuv, består av 8 rum fördelat på 379 kvadratmeter. Här har ägarna renoverat med hållbarhet i fokus, där varje kvadratmeter har planerats och utnyttjas väl. De sociala ytorna i vardagsrummet är luftiga och takhöjden på 3,5 meter, i kombination med stora fönsterpartier, skapar ytterligare rymd. 

– De som köper det här boendet kan förvänta sig en kombination av villalivet och skoldrömmen i en unik mix. Låt barn med spring i benen utnyttja den parkliknande tomten till fullo samtidigt som man själv ligger i poolen och njuter av utsikten av sitt vackra 120 år gamla hus, säger mäklaren Stellan Kjellsson på Svenska Mäklarhuset, som förmedlar bostaden. 

Foto: Oliver Nilsson/Husfoto. 

På ovanvåningen finns två lägenheter som ursprungligen var lärarinnebostäder. Den stora lägenheten är renoverad med allt ett boende behöver. Den andra lägenheten är i renoveringsbehov och saknar färdigställda badrum och kök. 

– Det är ett storslaget boende med charm, detaljer och speciallösningar som inte hittas i många andra bostäder. Takhöjden, de välvda fönstren med dess ljusinsläpp och de fantastiska dubbeldörrarna in till de gamla skolsalarna hamnar i fokus, säger Stellan. 

Foto: Oliver Nilsson/Husfoto. 

I skrivande stund har villan kommit upp i över 63 200 klick på Hemnet.

Vill du läsa mer om villan? Klicka här.