Stockholmspärla veckans klickraket

På Kungsholmen i Stockholm ligger lägenheten som lockade mångas intresse i veckan. Här bor man invid de vackra promenadstråken vid Kungsholms strand – med över 3 meter i takhöjd. 

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm – Kungsholmen

Lägenheten, som har ett helt nyrenoverat badrum, är i gott skick. Fönsterna är stora och spröjsade, och planlösningen erbjuder sociala ytor. I bostaden finns en rymlig walk in closet som enkelt går att göra om till ett extra sovrum eller kontor. 

Se fler klicktoppar här!

– Det som sticker ut med lägenheten är de moderna tillvalen som blandas med vacker stuckatur. Samtidigt bor man i en mycket social bostad, säger mäklaren Jakob Gustavsson på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, som förmedlar bostaden. 

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm – Kungsholmen

Lägenheten, som upprättades 1997, är om 67 kvadratmeter med 2,5 rok. I köket finns överskåp hela vägen upp till taket, vilket skapar goda förvaringsmöjligheter. 

– Om man köper den här lägenheten kan man förvänta sig en bostad i gott skick med närhet till både city och vackra promenadslingor längs Kungsholmen, säger Jakob Gustavsson. 

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm – Kungsholmen

Lägenheten ligger på en lugn och central del av Kungsholmen. Precis utanför porten finns vattnet i Barnhusviken och via de lummiga promenad- och löparspåren tar man sig runt Kungsholmen. På gångavstånd finns dessutom ett brett utbud av matbutiker, caféer, restauranger och gym. 

I skrivande stund har lägenheten kommit upp i över 92 100 klick på Hemnet.

Vill du läsa mer om bostaden? Klicka här.