Gotlandsdröm med pool veckans klickraket  

På sydöstra Gotland hittar vi ett putsat hus med stilig entré och vackra pardörrar. Huset, som är veckans mest klickade objekt på Hemnet, har en uppvärmd pool och en solig uteplats.

Få nyheter om bostadsmarknaden i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Bertwig Fastighetsförmedling.

Bostaden är från 2007 och består av 7 rum och kök, fördelade på 180 kvadratmeter. Inomhus finns många vackra detaljer som snickerier, kalkstensgolv, eldstäder, och putsade innerväggar. Köket är platsbyggt med öppen spis och bänkskivor i kalksten.

– Det är ändå ett relativt nytt hus, som är byggt i gammal stil. Som det gamla takteglet, den vackra kalkstenen på golvet från Gotland och snickerier som är gjorda med lokal förankring, säger Linus Edwardson, på Bertwig Fastighetsförmedling, som förmedlar bostaden. 

Se fler klicktoppar här.

Foto: Bertwig Fastighetsförmedling.

Huset har lockat mångas intresse, och har i skrivande stund över 19 700 klick på Hemnet.

– Köper man den här fastigheten kommer man få vänja sig vid många komplimanger från sina gäster för både huset och tomten. Det här stället man kan njuta av året runt.

Foto: Bertwig Fastighetsförmedling.

Grönskande trädgård

På den 9 856 kvadratmeter stora tomten hittar vi en solig uteplats och en grönskande trädgård med fruktträd, syrenbuskar och lavendel. Här finns även en uppvärmd saltvattenpool som mäter 4×10 meter.

– Det som sticker ut med fastigheten är att varje detalj är genomtänkt och att allting harmoniserar så perfekt tillsammans, säger Linus Edwardson.

Vill du se mer av huset? Klicka här.