Villa med panoramautsikt över havet veckans klicktopp

Precis vid vattenbrynet, i Viken i Höganäs, ligger villan som lockar mångas intresse i veckan. Här bor man med en liten badstrand precis intill huset – och en havsutsikt som kan avnjutas via de stora fönsterpartierna. 

Få nyheter om bostadsmarknaden i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Panoramautsikt över havet. Foto: Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Redan när man kliver innanför dörren möts man av utsikten över havet. Villan färdigställdes 2018 och genomsyras av öppna sociala ytor. Via de stora fönsterpartierna tar man sig ut till terrassen och poolen i söderläge. 

– Det som sticker ut med villan är ljuset, rymden och känslan att himmel och hav är så närvarande, säger mäklaren Djavad Kristensen på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling, som förmedlar bostaden. 

Se fler klicktoppar här.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Foto: Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Duscha med utsikt

På entréplan finns två sovrum, ett stort badrum, ett kapprum och en separat tvättstuga. På övervåningen finns en sovplats med panoramautsikt, en klädkammare och ett badrum där man kan duscha – samtidigt som man blickar ut över sundet.

– Köper man den här villan vaknar man upp med ett leende varje dag medan man blickar ut över ett glittrande Öresund, med Danmark som bakgrund, säger Djavad Kristensen. 

Sovplats och arbetshörna. Foto: Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Villan är om 5 rum och kök, fördelade på 190 kvadratmeter. På tomten, som mäter 745 kvadratmeter, finns ett gästhus med eget kök och badrum. 

– Intresset har varit stort. Det är allt från lokala intressenter till långväga kunder som väntat på det rätta objektet utmed havet, säger Djavad Kristensen.

På tomten finns en pool. Foto: Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

I skrivande stund har villan kommit upp i över 21 700 klick på Hemnet. Klicka här om du vill veta mer om huset!