Nya par- och radhus med naturen, havet och stan runt hörnet

Ett drömboende kan se ut på många sätt men några faktorer som svenska bostadsköpare ofta pekar på är närheten till vatten, naturen och bra kommunikationer. OBOS projekt Brf Förseglet i Sandhamn har allt av det. – Bor man i Nynäshamn gillar man förmodligen skärgården och naturlivet, säger Markus Martinsson, ansvarig mäklare för Brf Förseglet.

Illustration som visar Brf Förseglet.

Sandhamn ligger strax söder om centrala Nynäshamn. Det är ett populärt område att bo i tack vare att allt finns inom räckhåll; havet, skogen, centrum och kommunikationer. Markus Martinsson är ansvarig mäklare för Förseglet och han är själv uppvuxen i Sandhamn.

Försäljningen av par- och radhusen i Brf Förseglet pågår just nu. Anmäl ditt intresse här. – När det kommer till familjebildare är Sandhamn ett väldigt attraktivt område. Här bor man nära naturen i par- eller radhus som passar både den blivande och den växande familjen. Jag är själv uppvuxen i Sandhamn och vet hur väl jag trivdes där uppe, alla mina kompisar bodde där och vi kunde springa runt utan att oroa oss för bilar. Jag är helt övertygad om att de som köper bostad här kommer få samma fina livskvalitet som jag hade när jag växte upp, säger Markus.

Illustration som visar interiören i husen.

Start Living-koncept

De par- och radhus som byggs i Sandhamn är en del av OBOS smarta Start Living-koncept, vilket innebär mycket kvalitet för pengarna tack vare en kostnadseffektiv produktionsprocess. Bostäderna produceras i OBOS fabrik i Sundsvall och sätts sedan ihop på plats i Sandhamn.

Husen är 120 kvadratmeter respektive 137 kvadratmeter stora och de är byggda med fokus på öppna sociala ytor och rejäla utomhusytor. Alla hus kommer också ha ett smart digitalt system som ger alla boende möjligheten att reglera belysning, värme och ventilation, allt för att optimera användningen.

Markus Martinsson pekar även på närheten till Stockholm som en fördel med Nynäshamn och Brf Förseglet. – Det är en kvarts promenad till centrum och hamnen där direktbussen tar dig till Gullmarsplan på ca 35-40 min. Åker du pendeltåget tar det ca 55 min till Stockholm City, säger han och fortsätter. – Nynäshamn är egentligen som vilken småstad som helst, det är lugnt och tryggt för barnfamiljer men med närheten in till Stockholm om man vill ha den guldkanten.

Bo med skärgården utanför dörren – läs mer om Brf Förseglet här.

Havet är alltid runt hörnet i Nynäshamn.

Markus Martinsson favoriter i Nynäshamn:

  • Bor man i Nynäshamn gillar man förmodligen skärgården och naturlivet. Vi har ett av världens bästa dykvatten och fisket i Nynäshamn är av världsklass.
  • Längs Ringvägen finns jättefina små sandstränder och badvikar.
  • Drottningviken är en känd liten vik som man kommer till om man tar en kort promenad ner från Sandhamn. Så gillar man havet är Sandhamn ett bra alternativ att bosätta sig i!

Markus Martinsson, ansvarig mäklare för Brf Förseglet.