Parhusområde växer fram i Huddinge: ”Nyckelfärdigt”

I Västra Länna bygger bostadsutvecklaren OBOS villakvarteret Brf Fällkilen. Här bor du nära Länna Markets kommunikationer och butiker, samtidigt som du kan njuta av lummig grönska – bara 20 minuter från centrala Stockholm.

Husen kommer att byggas med en modern arkitektur. Foto: OBOS

Brf Fällkilen kommer vara fint belägen mellan sjöarna Drevviken och Magelungen i Länna, strax söder om Farsta. I projektet byggs 34 moderna parhus på 101 kvm med inflyttning sommaren 2021. Säljstarten sker i april 2020. 

Vill du läsa mer om projektet? Klicka här.

I husen finns härliga öppna umgängesytor, men också gott om plats för privatlivet i tre trevliga sovrum. Dessutom får du en fin uteplats – och en egen lättskött tomt att pyssla om, fördelarna med villalivet förpackat i bekväm bostadsrättsform.

– Här flyttar man in i ett nyckelfärdigt hus. Gräsmattan är utrullad och häcken är planterad. Det här är ett perfekt alternativ för den som längtar efter ett liv i hus där man inte behöver oroa sig för drift och underhåll, säger Malin Bloom, Projektutvecklare på OBOS.

Stora sällskapsytor går som en röd tråd genom husen. Foto: OBOS

I området finns blandad villabebyggelse, med närhet till både natur och service. I närliggande Länna Market, tidigare kallat Länna Köpcentrum, finns mataffärer, restauranger och shopping. I Skogås, som ligger en kort cykeltur bort, går pendeltåget som tar dig till Stockholm city på bara 20 minuter. 

Om jag köper en bostad i kvarteret, vad kan jag förvänta mig av området?

– Det är ett fantastiskt bra läge, med närhet till förskola, skola, lekplats och Huddinge kommuns alla naturreservat. Sen är det även ett lugnt och etablerat område, inte något som kommer att vara en byggarbetsplats under lång tid framöver, säger Malin Bloom.

Ett av sovrummen på övervåningen. Foto: OBOS

Lekplatsen som Brf Fällkilen omringar är redan färdigställd och bara väntar på att områdets barn ska hitta dit. Intill den nästkommande föreningen (Brf Vedklyven, säljstart 2021) finns en färdig park med en vacker damm och gemensam grillplats. Åker man dit idag och besöker platsen så är det enkelt att föreställa sig livet mellan husen.

I april är det säljstart för den första etappen i området. Kommer du in tidigt i processen har du möjlighet att sätta din personliga prägel på huset genom olika tillvalspaket för kök och badrum som avser färgval som går i vitt, grått och beige.

Klicka här om du vill göra en intresseanmälan.

Fakta: Brf FällkilenAntal bostäder: 34 parhus Boarea: 101 kvadratmeter Pris från: 3 995 000 kronor Säljstart: Våren 2020 Inflyttning: Sommaren 2021 Upplåtelseform: Bostadsrätt