Flytta in i färdiga nyproducerade lägenheter i Jönköping

Många förknippar nyproducerade bostäder med långa inflyttningstider, ibland upp till flera år. Med Riksbyggens koncept Inflyttningsklart är det tvärtom, med inflytt omgående.– Inflyttningsklara lägenheter är nyproducerade, den som flyttar in, blir bostadens första ägare, säger Tobias Dysenius, affärsutvecklings- och försäljningschef på Riksbyggen.

I Jönköping har Riksbyggen en smidig lösning för alla bostadssökare, nämligen inflyttningsklara lägenheter.

Att flytta in i en helt nyproducerad bostad är skön känsla, du är först att ställa mat i kylskåpet, ta en dusch eller använda spisen. Med Riksbyggens koncept Inflyttningsklart blir du först i en lägenhet, men utan att behöva den väntetid ett normalt nyproduktionsköp innebär. 

Se inflyttningsklara lägenheter i Jönköping – klicka här.

I Jönköping finns nu möjlighet att köpa någon av de sista lediga lägenheterna i Brf Fabrikören i populära Munksjöstaden. Lägenheterna är ljusa och öppna med restauranger, caféer och service precis utanför dörren.  En populär detalj i Brf Fabrikören är att det finns både en övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal. Alla lägenheterna har också rejäla balkonger.

Slipp att vänta

Skillnaden mellan Inflyttningsklart och ”vanlig” nyproduktion är framförallt inflyttningstiden, de flesta har omgående tillträde. Alla lägenheterna samlade på Riksbyggens hemsida och är sökbara, oavsett var i landet de finns. Utbudet är dagsaktuellt och uppdateras löpande.

Vilka fördelar innebär det för mig som köpare?  – Du kan få din bostad snabbt och behöver inte vänta på någon specifikt fastställd tidpunkt. När du köper från oss, så resonerar vi oss tillsammans fram till en tidpunkt som passar för dig, om du har en annan bostad ute till försäljning exempelvis, säger Tobias Dysenius.

Att lägenheterna har fast pris är ytterligare en fördel.

– Med våra inflyttningsklara lägenheter ger du dig inte in i en budgivning, utan vet vad du kommer att betala. Det är en fördel för din egen ekonomi och i din diskussion med banken, säger Tobias Dysenius.

Slipp väntetid och budgivning – kolla in Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter i Jönköping här.

Lägenheterna omfattas av Riksbyggens Trygghetsfilosofi förklarar Tobias. Trygghetsfilosofin gör att oförutsedda händelser under köpet och första tiden i bostaden underlättas, till exempel om någon skulle bli kritisk sjuk eller om försäljningstiden på den nuvarande bostaden skulle dra ut på tiden. Riksbyggens Trygghetsfilosofi är en extra trygghet vid bostadsköpet, något som passar bra under rådande omständigheter i samhället.   

Se inflyttningsklara lägenheter i Jönköping – klicka här.

Trygg och säker visning

Även om restriktionerna kopplat till Covid 19 har lättats, erbjuder Riksbyggen ett antal olika lösningar för att göra processen kring ett bostadsköp säker och trygg.

Läs mer om ett tryggt bostadsköp med Riksbyggen här.

  • Riksbyggen erbjuder olika varianter av digitala visningar. Dels digitala visningar via Hemnet såväl som mer traditionella videomöten via Skype och Facetime. Men även via andra plattformar såsom Facebook.
  • Privata visningar där en spekulant kan titta på bostaden enskilt i lugn och ro.
  • Riksbyggen är först i Sverige med att erbjuda visningar med hjälp av robotar. Där kan spekulanter fjärrstyra robotar som är utplacerade i visningslägenheter för att på så sätt bilda sig en uppfattning om bostädernas planlösning, läge och standard.