Nytt trivsamt och familjevänligt kvarter i Tygelsjö

I Tygelsjö, precis vid havet och en kort bit från Malmö, planerar OBOS Brf Vildrosen. Med fokus på liv, rörelse och trygghet kommer de 30 par- och radhusen skapa ett trivsamt bostadsområde. Brf Vildrosen är ett av flera projekt som OBOS bygger kring Malmö.– När vi planerar Brf Vildrosen så tänker vi på barnfamiljen, säger Pernilla Lundell, projektutvecklare på OBOS.

Visualisering av Brf Hjärtbladet.

I Tygelsjö, en by som ligger mellan Malmö och Vellinge ett stenkast från havet, håller ett nytt kvarter med charmiga par- och radhus att växa fram. Bostadsutvecklaren OBOS står bakom projektet som har säljstart till hösten.

Anmäl ditt intresse till Brf Vildrosen – läs mer här.

Pernilla Lundell är projektutvecklare på OBOS och förklarar att område är anpassat för barnfamiljer som vill ha ett trivsamt boende av hög kvalitet. Under de kommande åren planerar OBOS flera projekt i Tygelsjö med hus, radhus och lägenheter.

– Det är ett trivsamt och familjevänligt kvarter. De som flyttar dit är sannolikt unga familjer, troligtvis med någon anknytning till orten. Kanske med ett litet barn och ett på väg, säger hon.

Tre olika modeller

Husen i Brf Vildrosen byggs i tre olika modeller, ett parhus och två varianter radhus, med 107 till 110 kvadratmeter i två plan. De har gemensamt att alla har tre sovrum på övervåningen som standard. Två badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare, fina uteplatser och ett fullutrustat kök är också gemensamt för alla husmodellerna.

Läs mer om Brf Vildrosen här.

Även om bostäderna är väldigt trivsamma finns en faktor till som lockar många till Tygelsjö, vilket är det som finns utanför dörren. Havet och de öppna vidderna gör Tygelsjö till en mysig by där hela familjen kan trivas, men utan att tumma på närheten till arbete i exempelvis Malmö eller Köpenhamn.  

Är det något specifikt du själv tycker sticker ut med Vildrosen?– Jag tycker det bästa med området är gemenskapen som kommer blidas, både barn och vuxna kommer få nya vänner. Sen även närheten till havet och naturen är för mig helt underbar, säger Pernilla Lundell.

Ett ytterligare bostadsprojekt planeras också av OBOS i utkanten av Malmö. Det är Brf Hjärtbladet, ett karaktäristiskt radhusområde med preliminär inflyttning 2023. Läget i utkanten av Malmö ger det bästa av två världen, närheten till city men även lugnet av att vara utanför centrum.

Läs mer om Hjärtbladet här.

Visualisering av Brf Hjärtbladet.

OBOS Medlem – så går det till

Nyligen lanserade OBOS en ny rikstäckande bostadskö som ger förtur till att köpa OBOS nya bostäder. Du får också flera olika fördelar genom att vara medlem. Som medlem får du förtur till nybyggda hem. OBOS erbjuder alltid sina bostäder till sina medlemmar först och i turordning, först i kön väljer först.

I medlemskapet ingår generösa erbjudanden och förmåner som gör det enklare och billigare att förbättra sitt boende. Du får också rabatter på upplevelser som resor, nöjen, kultur och idrott. Från och med 1 september bjuder OBOS på årsavgiften för 2021 (gäller tom 31 dec 2021).

Bli medlem i OBOS – klicka här.

Detta är Brf Vildrosen

Antal bostäder: 30 par- och radhus

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Säljstart: Hösten 2021

Inflyttning: Preliminärt sommaren 2023