Nybyggt villaliv på enklast möjliga vis i Halmstad

Drömmer du också om ett nybyggt hus i Halmstad? Kanske har du funderat på att bygga eget, men känner att vägen dit är lite för komplicerad? Då har OBOS ett perfekt tips till dig.

Köpa begagnat eller bygga nytt?

Halmstad växer, och det märks på bostadsmarknaden. Villapriserna klättrar stadigt uppåt, och det faktum att du även behöver ta höjd för renoveringar när du köper begagnat gör att allt fler istället funderar på att bygga ett eget. Och visst är det något alldeles extra att flytta in i ett hus där ingen annan bott förut. Men att bygga hus kräver tålamod, kunskap och en hel del pengar. Inte minst när det kommer till färdigställandet av tomten.

Läs mer om Kvarteret Skogsgläntan här och anmäl ditt intresse.

Det finns en annan väg att gå

Här erbjuder Kvarteret Skogsgläntan en gyllene medelväg. Du flyttar in i ett nybyggt kedjehus och behöver inte tänka på renoveringar på många år ännu. Ett välbyggt hem, byggt på samma sätt som ett Myresjöhus – ett hus med god standard redan från början, med kök från HTH och vitvaror från Siemens. Här bor du också med äganderätt: precis som i en egen villa äger du ditt eget hem, vilket både ger trygghet och frihet. Och du får ett ljust och rymligt sådant med generösa sociala ytor och upp till fyra sovrum. Husen har också dubbla uteplatser och praktiska godbitar som två badrum (det ena med badkar), bra förvaring, stor tvättstuga med praktisk groventré och carport.

Allt klart redan från start

Du får med andra ord alla bekvämligheter som hör det nybyggda villalivet till, men serverat i en betydligt enklare förpackning. Här är nämligen allt klart från start, även när det gäller din trädgård. Här flyttar du inte in på en leråker: när du sätter nyckeln i dörren är gräsmattan redo att lekas på, uppfarten är iordningställd och uteplatserna står på plats. Det enda du behöver göra är att välja växter till dina planteringar, om du vill ha några sådana. Här får alla hus lättskötta tomter som gränsar mot en skogsdunge, vilket också gör att de upplevs som större än vad de egentligen är utan att behöva massor av skötsel.

Anmäl ditt intresse för Kvarteret Skogsgläntan här.

Läge för framtiden

Kvarteret Skogsgläntan ligger i Ranagård, en ny stadsdel i Halmstad med ett riktigt toppenläge – inte minst med tanke på närheten både till Tylösand och till golfbanan Halmstad Norra. Det är ett område det satsas mycket på, men mycket annat som byggs här är radhus och flerbostadshus. Så om du vill leva nybyggt villaliv i enklast möjliga förpackning – då gäller det att passa på nu.

Läs mer om Kvarteret Skogsgläntan här och anmäl ditt intresse.