Unikt boende i Tyresö med det bästa av två världar

I Skärgårdskommunen Tyresö planeras ett nytt och spännande bostadsprojekt. Här bygger bostadsutvecklaren Borätt kvarteret Sander – moderna bostadsrätter, ett stenkast från såväl stora grönområden som Tyresö Centrum. 

Sander blir ett modernt boende med närhet till både natur och stadsliv.

I kvarteret Sander, som bostadsutvecklaren Borätt står bakom, har du mycket goda möjligheter till ett aktivt liv. Projektet planeras i den grönskande skärgårdskommunen Tyresö. Här får man det bästa av två världar: ett modernt boende med bekvämt avstånd till både friluftsaktiviteter och stadsliv. 

Klicka här om du vill veta mer om kvarteret Sander.

– Sander ligger alldeles intill Tyresö Centrum och här finns simhall, ishall och idrottsanläggningar alldeles runt hörnet. Dessutom har man ett stort serviceutbud med butiker och restauranger runt omkring – och så är det nära till både vatten och natur, säger Anna Jacobsén, projektledare för Sander. 

Saknar du storstadspulsen är det lätt att ta sig in till city med buss som går direkt från Tyresö centrum till både Vattugatan och Gullmarsplan, tillägger hon.

Smart planlösning och stort ljusinsläpp skapar ett öppet intryck i bostäderna.

Ljusa och yteffektiva bostäder 

Totalt blir det 63 ljusa, yteffektiva och underhållsfria lägenheter om 1–3 rum och kök i Sander. Samtliga får en modern planlösning och de allra flesta balkong eller uteplats. Under huset blir det garage och alldeles intill anläggs Floras park – en härlig och grön oas för avkopplande stunder.

Vill du veta mer om Sander – klicka här

Med närhet till allt Tyresö har att erbjuda finns bostäder som passar alla från förstagångsköparen till par som letar gemensam bostad och personer med en aktiv livsstil.

– Om man vill bo centralt i Tyresö kan det inte bli mer nära än så här, säger Anna. 

”Sätt din egen prägel på bostaden”

Det är något alldeles särskilt med att flytta in i en helt ny lägenhet. Dessutom finns förutsättningarna att kunna utforma den precis så som du vill ha den, berättar hon. 

Lägenheterna erbjuder en stor möjlighet till att skapa ett personligt boende.

– Kommer man in tidigt i processen finns många inredningsval och möjligheter att sätta sin egen prägel. När du har bokat din bostad får du följa hur kvarteret växer fram och får kontinuerlig information om vad som händer i bygget. När stommen är uppe blir du inbjuden till en förhandsvisning av just din lägenhet. Det brukar vara väldigt uppskattat, men kanske ännu mer den andra förhandsvisningen då större delen av inredningen är på plats. 

Tryggt att köpa bostad av Borätt 

Bostadsköpet är förmodligen ditt livs största affär och det är viktigt att du ska känna dig trygg. Borätts trygghetspaket innehåller bland annat dubbelt boendekostnadsskydd, så att du är säker hela vägen hem. Kvarter Sander får även kvalitetsmärkningen Trygg BRF – vilket är ett branschinitiativ för stärkt konsumentskydd på bostadsrättsmarknaden som Borätt står bakom. 

Vill du läsa mer om trygghetspaketet – klicka här.