Kvarnholmens Udde – familjevänligt boende vid vattnet

På Kvarnholmens östra sida växer ett nytt och familjevänligt kvarter fram. Här bygger JM Kvarnholmens Udde – moderna bostäder i ett soligt söderläge, nära både natur och stadsliv. 

På Kvarnholmen bor du helt unikt. Kvarteren är lugna och familjevänliga, vattnet ligger alldeles utanför dörren och Stockholms citypuls är bara femton minuter bort. Nu utökar JM området med Kvarnholmens Udde, som i den första etappen består av 24 nya bostäder på Kvarnholmens östra sida.

På Kvarnholmsvägen och Södra Vägen byggs fyra huskroppar med bostäder om 1-5 rum och kök med balkong eller uteplats. Erol Yucel, projektledare på JM, berättar mer.

Vill du veta mer om Kvarnholmens Udde – läs mer här.

– Här bor du i skönt söderläge med utsikt över Svindersviken. De boende har tillgång till en stor gård bredvid grannfastigheten och bara några minuters promenad bort finns matbutik, skola, caféer, restauranger och gemensamt garage, säger han.

Ett familjevänligt hem nära lugnet och stan

I närområden kan både stora och små leka av sig. Barnen på lekplatsen och vuxna på utegymmet, som stoltserar med en av Stockholms vackraste vyer. Lilla Kvarnholmen, en temalekplats som bygger på Kvarnholmens historia, lockar barnfamiljer från hela stan. Lekplatsen är utformad av konstnären Tor Svae, som även ligger bakom den populära Mulle Meck-parken i Järvastaden samt Bryggartäppan på Södermalm. I kvarteret Kvarnholmens Udde planeras det även för en förskola, så de boende har nära till lämning och hämtning av barn.

Vill du veta mer om Kvarnholmens Udde? Klicka här.

För Kvarnholmenbor som arbetar inne i stan väntar ett pendlande utöver det vanliga. I stället för långa trafikköer och trånga tunnelbanevagnar inleds dagen med en promenad till Kvarnholmens båtbrygga, där båten tar dig till Nybrokajen på en dryg kvart. Rycker det i shoppingnerven finns Nacka Forum sju minuter bort med cykel och tre minuter med bil.

– På Kvarnholmens Udde bor du verkligen unikt med allt familjen kan tänka sig runt hörnet, säger Erol Yucel, projektledare på JM.

På Kvarnholmen möts gammalt och nytt. Halvön bär på en gedigen industrihistoria och ligger mitt i Stockholms inlopp med skärgården på ena sidan och Stockholms innerstad på andra. Nu har när stadsdelen återigen kommit till liv förenas historien med modern och nyskapande arkitektur. 

Bli VIP-kund och få förtur

Den 6 april släpps den första etappen av Kvarnholmens Udde till JMs VIP-kunder. Genom att bli VIP-kund hos JM har du chans att få förtur på bostäderna i projektet innan de släpps till allmän försäljning senare under våren. 

Klicka här för att bli VIP-kund hos JM.

Tryggt att köpa bostad av JM

Det är viktigt att du känner dig trygg med ditt bostadsköp. När du köper bostad från JM ingår Trygghetspaketet, som bland annat skyddar mot dubbla boendekostnader om du inte får din gamla bostad såld, samt tillträdesskydd om du skulle behöva skjuta fram själva inflyttningsdagen. 

– JM har alltid jobbat med att bygga hållbart. Från och med 2018 började vi även att miljömärka våra egenutvecklade bostäder med den nordiska märkningen Svanen, säger Erol Yucel avslutningsvis.