Flytta till Brf Skulptören – hög kvalitet till Umeås bästa pris

I populära Umedalen bygger OBOS nu för fullt ett nytt och spännande bostadsprojekt. I Brf Skulptören blir det moderna bostadsrätter med balkong, nära natur och service – 20 minuter från Vasaplan.

I projektet blir det bostadsrätter om 2-4 rok. Illustration: OBOS

Umedalen är ett relativt nytt och populärt bostadsområde strax utanför Umeå centrum. I området byggs nu det nya bostadskvarteret Brf Skulptören. Bakom projektet står OBOS, Nordens fjärde största bostadsutvecklare.

Vill du veta mer om Brf Skulptören? Läs mer här.

– Vi skapar ett område som är prisvärt med god utgångsstandard. Ett drömboende helt enkelt, där du får mycket för pengarna, säger Markus Lindner, projektutvecklare på OBOS för Brf Skulptören.

Välplanerade och moderna lägenheter 

Försäljningen är i full gång, det blir tvåor, treor och fyror – alla med egen balkong. Lägenheterna blir välplanerade och präglas av en genomgående god standard vad gäller material och vitvaror.

– När du köper en bostad i Brf Skulptören har du även möjlighet att sätta din egen prägel genom inredningsval. Det innefattar allt från ytskikt och utrustning så som köksluckor och bänkskivor till inglasning av balkong, berättar Markus.

Klicka här om du vill se hur bostäderna ser ut.

Ljusa och moderna lägenheter i Brf Skulptören. Illustration: OBOS

Boende i kvarteret erbjuds egen parkeringsplats samt möjlighet till plats i carport. Det kommer även finnas laddstolpar till elbil som enkelt nås via en app.

Umeås utbud inom räckhåll

Runt Umedalen finns vacker natur, där lugna promenadstråk längs älven blandas med skog och gröna ängar. I området finns även Skulpturparken, en park full av konst och skulpturer, samt en idrottshall och en äventyrslekplats.

Förutom detta, har du även nära till kommunikationer och service. En kort promenad bort hittar du förskolor och skolor, matbutik, restauranger och gym. När du vill in till stan går bussen från området med jämna mellanrum in till Vasaplan på 20 minuter.

Här bor du lugnt, med närhet till Umeås stadskärna. Illustration: OBOS

Inom ett par år kommer även Västra länken att färdigställas, vilket ytterligare kommer förbättra förbindelserna med bil.

– Här trivs både unga och äldre, barnfamiljer, singlar och par – en härlig blandning av människor, helt enkelt. Inte konstigt alls, för här bor du både lugnt skönt, samtidigt som du har hela Umeås utbud inom räckhåll, avslutar Markus Lindner.

Vill du veta mer om projektet – läs mer här.