Nybyggd oas mellan stad och natur

På nära avstånd till Göteborg och Mölndals centrum har stillsamma vackra Hills Villastad vuxit fram. Nu ligger det tredje och sista området ute till försäljning.

Villa Avenbok på 206 kvm i Hills Villastad. Foto: Nordr.

Hills Villastad är ett bostadsområde i sydvästra Mölndal som bostadsutvecklaren Nordr tagit fram med Hills Golf & Sports Club. Det har en attraktiv variation av radhus, villor och lägenheter, i äganderätts- och bostadsrättsform.

Vill du veta mer om Hills Villastad – läs mer här.

– Det är ombonade, stilfulla hem med noggrann arkitektur som är väl integrerad i det natursköna landskapet utmed golfbanan, omgivet av härlig skog, säger Sofia Leandersson som är projektutvecklare på Nordr.

”Sista möjligheten”

Hundratals köpare har hittat till Hills två första bostadsområden. Genomtänkta färg- och materialval är en spegling av skog och mark, och stora fönster ger en känsla av att vara mitt i det gröna. Det bidrar takterrasser, balkonger eller uteplatser också till. Det tredje och sista området som nu lagts ut till försäljning består av lägenheter, rad- och parhus samt fristående villor.

– Så det finns en sista möjlighet att köpa ett helt nybyggt hem i Hills, påpekar Sofia.

Lägenheterna i Hills Villastad Flora. Foto: Nordr.

Lägenheter och villor i två storlekar

Brf Hills Villastad Flora & Fauna består av sex flerbostadshus med vardera 16 lägenheter på 2-4 rum och kök. Och de 29 villorna erbjuds i två storlekar. Tidlöst eleganta Villa Avenbok om 5-7 rok på 206 kvm har generös tomt utmed golfbanans tredje hål. Luftiga utrymmen ger gott om plats åt familjen och sociala aktiviteter. I höst inleds även VIP-försäljningen av de mindre villorna Alm vars 130 kvm är fördelat på 5-6 rum och kök.

Klicka här om du vill veta mer om lägenheterna i Hills Villastad Flora.

– Alla villorna har underbara altaner och trädgårdar i soliga lägen. Hem att trivas i en lång tid framöver, säger Sofia.

Nära grönska, golf och idrott

För dig som gillar en aktiv livsstil är Hills idealiskt. Att vara granne med Hills Golf & Sports Club innebär en internationell, härlig atmosfär och möjligheten att nyttja en av Europas bästa golfbanor. Här finns även padelbanor och ett välutrustat gym. Klubbhuset och dess populära restaurang är två omtyckta mötesplatser. Runt knuten ligger vandringsleder och stigar för både mountainbike och löpning i Sandsjöbackas naturreservat.

Det sista bostadsområdet har en sluttande terräng vilket ger fantastisk utsikt över golfbanan och omgivande skogspartier. Foto: Nordr.

– Det som gör området unikt är dess gröna karaktär och lugna läge i kombination med närheten till Mölndal och Göteborg. Till centralstationen tar det 14 minuter, säger Sofia avslutningsvis.

Läs mer om Hills Villastad och gör en intresseanmälan på hillsvillastadflora.se och hillsvillastadvillor.se