Borätt bygger på fina lägen i Stockholm

Det finns många fördelar med att köpa nyproduktion av Borätt. Just nu byggs flera spännande bostadskvarter i Stockholm med flexibel planlösning – nära lummig grönska och smidiga kommunikationer in till stan.

Naturnära läge invid Grimstaskogen i Tegelterrassen.

Borätt har flera bostäder till försäljning i Stockholm. Bland annat i Grimsta strax intill Vällingby centrum byggs 72 lägenheter i kvarteret Tegelterrassen. Här kan du bo i en välplanerad och ljus lägenhet med centralt läge samtidigt som du kan njuta av lugnet i Grimstaskogen.

Letar du bostad i Stockholm? Klicka här.

Många lägenheter i Tegelterrassen kommer ha flexibel planlösning där du kan lägga till en vägg för att skapa ett extra sovrum. Huset kommer ha en gemensam terrass med en pergola och sittplatser.

En fyra om 86 kvadratmeter kan bli en femma tack vare den flexibla planlösningen

– I flera bostäder kan du få ett extra rum, exempelvis kan en tvåa bli en trea. Flexibel planlösning innebär också att du kan få större sällskapsytor genom att ta bort väggar. I lägenheter som har tre rum och kök eller mer kan du även välja tillvalsväggar och dörr till kök för att dela av det, säger fastighetsmäklare Marcus Lindgren på Nytt Hem. 

Sander och Backtimjan – fler nya projekt i Stockholm

Ytterligare ett attraktivt kvarter är Sander intill Tyresö Centrum med totalt 63 bostadsrätter med balkong eller uteplats. Här bor du ett stenkast från shopping, service och kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på 18 minuter. 

Balkoner med utsikt mot grönskan i kvarteret Sander.

I en annan del av Stockholm i ett lugnt familjevänligt kvarter i Hässelby villastad hittar du kvarteret Backtimjan. Här är det alltid nära till Mälaren och grönområden. Det är dessutom enkelt att ta cykeln till Vällingby C eller till nära kommunikationer för vidare färd in mot city. 

Nytt, fräscht och fast pris

Förutom att bostaden är ny, fräsch och utan renoveringsbehov så finns det flera andra fördelar med att köpa en nyproducerad bostad av Borätt. Borätts nyproduktion säljs till fasta priser så du slipper stressiga budgivningar. 

Klicka här om du vill veta mer om Borätts projekt i Stockholm.

Nya bostäder har höga krav när det kommer till hållbarhet, både under byggets gång och efter att du har flyttat in. Borätts bostäder är Svanenmärkta och energisnåla med smarta lösningar för ett hållbart levnadssätt som bland annat källsortering och cykelparkering vid bostaden.

Så här kan din matplats se ut i Backtimjan.

Du får även vara med och välja hur ditt nya hem ska se ut när du flyttar in och Borätt erbjuder stilrena och funktionella inredningsval. I många av projekten finns flexibla planlösningar där bostaden kan förändras över tid efter dina behov. 

Borätt – ett tryggt bostadsköp

När du köper en bostad av Borätt ingår deras trygghetspaket. Det ger dig bland annat skydd mot dubbla boendekostnader och tillträdesskydd om du skulle behöva skjuta fram själva inflyttningsdagen. 

– Boendekostnadsskyddet innebär att om försäljningen av din befintliga bostad drar ut på tiden, kan du få ersättning för dubbel boendekostnad i upp till sex månader efter tre månaders karenstid, säger Marcus Lindgren. 

Intresserad av boende i Stockholm? Klicka här.

Med Borätts kvalitetsmärkning ”Trygg BRF” åtar de sig även att redovisa väsentliga nyckeltal och obligatoriska uppgifter för bostadsrättsföreningar i nyproduktion. Köper du en bostadsrätt så granskas föreningen av två av Boverkets auktoriserade intygsgivare.