Grönska möter storstad vid gränsen till Hagastaden

Längtar du efter grönska, men vill ha storstadens utbud inom bekvämt räckhåll? Då är Haga Palett något för dig.

I Haga Palett bor du nära grönska, samtidigt som du har stan på bekvämt avstånd. Bild: Nordr

Här bor du stort eller minde med samma kvaliteter. Välj mellan 4-5 rum och kök med två riktiga badrum med dusch – eller badkar i det ena om man så vill. Behöver du mindre ytor finns smart planerade tvåor i olika storlekar – från minitvåan med sovalkov till den lite större med plats för två.

Vill du veta mer om Haga Palett – läs mer här.

Självklart finns det tvättmaskin i alla bostäder och smidig förvaring i klädkammare, garderobsväggar eller fristående garderober. Lägg till detta tre olika inredningsstilar att välja mellan – kostnadsfritt!

Klicka här för att se inredningsstilar att välja mellan.

Låga väggliv och fyra kvadratmeter stora fönster bjuder på frikostigt ljus i alla lägenheter. För den som verkligen vill njuta lite extra av sol och grönska uppförs dessutom generösa takterrasser i vart och ett av de tre hus som utgör Haga Palett. Här finns också garage under huset med bilpool, gröna avskilda gårdar och cykelverkstad.

Natur, stad och en levande boulevard vid din dörr

I gatuplan etableras butiker och restauranger med rejält tilltagen takhöjd. De välvda bågarna längs gatan ger karaktär, men gör också att den som bor här bjuds på utsikt över Solna Kyrkbys lummiga lövträd och Hagaparkens gröna tak redan från andra våningen.

Borstäderna är ljusa och öppna och går att anpassa efter egen stil och behov. Bild: Nordr.

Förutom vyerna får du som bor här storstadens utbud inom bekvämt räckhåll. Solna Stads ambitiösa vision är att omvandla Solnavägen till en levande boulevard med promenadstråk, butiker, restauranger och gatuliv som binder samman Hagastaden med Solna Centrum. En kort promenad bort väntar Hagaparken och Brunnsvikens stilla vatten.

Vill du veta mer om området? Klicka här.

Bäst av allt är att hela området är under utveckling. Det betyder att du som köper tidigt får ta del av den förädling som väntar. Dessutom får du som köpare i Haga Palett i princip ett rum extra – utan extra kostnad.