Centrala radhus i Norrtälje med avgiftsfritt i ett år

I Norrtäljes nya stadsdel Lommarstranden bygger OBOS Brf Tallbacken, ett mysigt kvarter med radhus nära sjön Lommaren. Här bor du med naturen alldeles inpå knuten och skärgården som granne – och med Norrtälje centrum bara några minuter bort.

I familjevänliga Lommarstranden i Norrtälje bygger OBOS ett nytt kvarter med rymliga radhus i form av bostadsrätter. I Brf Tallbacken bor du bekvämt nära sjön, naturen och med cirka en kilometer till centrala Norrtäljes idyll. Norrtälje är en trygg kommun där du får ta del av enkelheten och alla fördelar med att bo i en mindre stad – samtidigt som du smidigt kan pendla till Stockholms storstadspuls på under en timme.

Läs mer om Brf Tallbacken här.

Just nu får du 12 månader avgiftsfritt när du köper en bostad i Brf Tallbacken. Det innebär att OBOS bjuder på årsavgiften i ett år från tillträde, erbjudandet gäller till och med 15 februari.

Lommarstranden – ett självklart val

Försäljningen i Brf Tallbacken pågår för fullt och inflytt är planerad andra kvartalet 2024. Jannie Sjöstrand har köpt ett radhus i projektet, och hon ser fram emot att ta del av allt Norrtälje kan erbjuda. 

– Vi tvekade inte en sekund när dessa fina hus nära Lommaren kom upp på Hemnet, utan slog till direkt som en av de första köparna. I Norrtälje får du nära till både natur och en underbar pittoresk stad. Samtidigt som det går snabbt och smidigt att ta sig till Stockholm med de bekväma bussarna som går inte alls långt ifrån Brf Tallbacken, säger Jannie Sjöstrand.

Det är inte bara radhusens naturnära läge som lockar, hon uppskattar även tryggheten med att flytta in i ett hem där allt är klart – och att slippa hetsiga budgivningar.

– Det kändes skönt att köpa något till ett fast pris där man slipper oroa sig för budgivningar som drar iväg, och det är en stor trygghet att flytta in i ett hem där allt är nytt. Det känns också som en bra plats för vår dotter på 2,5 år och förskolan som hon redan har fått en plats på ligger på gångavstånd från Brf Tallbacken, säger Jannie Sjöstrand.

Välplanerade och lättskötta radhus

I Brf Tallbacken blir det 26 välplanerade radhus på 105 kvadratmeter. OBOS radhus har kommit att bli en familjefavorit, med hög kvalitet på material, sin praktiska planlösning och sociala ytor. Varje radhus får antingen en lättskött tomt med uteplats eller en generös terrass med trätrall. 

Läs mer om radhusen i Brf Tallbacken här.

På bottenvåningen ligger köket med matplats och ett helkaklat badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här finns också vardagsrummet på cirka 20 kvadratmeter där du kan gå ut till din uteplats. Takhöjden på 2,50 meter gör rummen luftiga och fönstersättningen låter ljuset flöda fritt genom hela bostaden. På övervåningen finns den privata delen med tre sovrum, allrum och helkaklat badrum.

Ett stadsnära naturliv i Norrtälje

Idylliska kullerstensgator med caféer, restauranger och butiker gör Norrtälje till en trevlig och levande småstad. Vill du ha ännu större shoppingutbud finns även handelsområdena Flygfältet och Knutby.

I Brf Tallbacken kan du kombinera vardagsliv och friluftsliv, samtidigt som du har allt du behöver i vardagen på bekvämt avstånd. Lommarstranden erbjuder grönområden, badplatser, bryggor och en fin strandpromenad längs med sjön Lommaren. Fiske och vattenaktiviteter har länge varit populärt i sjön – precis som skridskoåkning och skidor på vintern. Idrottsanläggningar och simhall ligger också i närheten. 

Läs mer om Brf Tallbacken här.

Till Stockholm tar du dig under en timme med både buss och bil via E18, vilket är smidigt för dig som pendlar. Bussar går från Norrtälje centrum till Stockholm city och under rusningstid finns avgångar var 15:e minut. 

Tryggt köp med OBOS

OBOS är en stabil bostadsutvecklare med lång erfarenhet vilket skapar trygghet för dig som köpare. OBOS erfarna medarbetare ser till att bostaden håller den kvalitet som utlovas och att du som kund får all information du behöver under hela din boresa. På så sätt kan du efter inflyttning bara njuta av alla fördelar med att bo i en ny, välbyggd och fräsch bostad.

– En del som ska sälja sin bostad känner oro för att försäljningen drar ut på tiden och skapar dubbla boendekostnader under en tid. På OBOS har vi därför ett Trygghetspaket där du som medlem kan ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad, säger Cathrine Nord, kundansvarig på OBOS. 

Läs mer om radhusen i Brf Tallbacken här.