Vikabergsvägen 14

Hampetorp, Örebro Karta & restider

1 795 000 kr
Kommande försäljning
FritidshusFritidshus

Välkommen till detta trevliga boende med utsikt mot Hjälmaren! Huset används idag som fritidsboende, men går lika bra att nyttja permanent. Huset har genomgått omfattande renoveringar under år 2010-2012 då man har byggt ut huset och gjort vardagsrum samt två ytterligare sovrum. På befintlig del har planlösning ändrats och skapat större kök samt badrum. Garage byggdes år 2010 där vatten och el finns indraget. Kommunalt VA och fiber finns. Från uterummet kan utsikten mot Hjälmaren avnjutas. Genom samfälligheten erbjuds båtplats i den gemensamma båthamnen.

Huset erbjuder en välkomnande hall med garderob med skjutdörr. I anslutning finns ett av tre sovrum. Vidare in i bostaden ligger allrummet med trägolv och härligt ljusinsläpp från vardagsrummets fönster i olika väderstreck. Allrummet har en mysig kamin som bidrar till både uppvärmning och härlig stämning. Rummet bryts av mot kökets mönstrade tapet från Svenskt Tenn. Köket har vita luckor och stänkskydd av kakel. Här finns plats för matbord som kan förlängas med yta in i allrummet. Vardagsrummet är ljust och luftigt med fint ljust trägolv. Från rummet finns ingång till resterande två sovrum samt utgång till uterummet. Förutom uterummet finns ytterligare en uteplats med trädäck. Trädgården har gräsmatta samt en friggebod som kan användas som gäststuga för extra sovplatser.

I området finns färjan ut till Vinön som är ett trevligt utflyktsmål, perfekt för en mysig dagsaktivitet. Hampetorp ligger ungefär fyra mil från Örebro centrum och cirka en mil öster om Odensbacken där bland annat matbutik finns.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
102 m²
Tomtarea
1 240 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
22 531 kr/år
Byggår
1981
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vikabergsvägen 14 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 795 000 kr
Driftkostnad
22 531 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

817
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 7 dagar sedan, den 15 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips