Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Mäklare

Barkaregatan 32F, Näsby, Örebro kommun
 • Borttagen före visning

Barkaregatan 32F

Lägenhet
Näsby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 850 000 kr

75,7 m²

4 rum

5 449 kr/mån

24 439 kr/m²

Upplever "bullerbyn" miljön gör ni här! En charmig och välplanerad fyra i ett populärt område och i en mycket välskött förening med faluröda fasader och fina grönskade trädgårdar. Näsby är ett lugnt och mycket barnvänligt område endast 3 kilometer från Örebro city. Strax intill finns naturreservatet Oset med vackra promenadstråk vid Hjälmaren och gott om grillplatser. I området finns flera förskolor och skolor. F-9 skola, Universitetet samt USÖ ligger på promenadavstånd. Även nära till mataffärer och restauranger samt med en busshållplats alldeles i närheten. Gillar ni att röra på er har ni många alternativ i närheten så som elljusspår, mtb-leder, 18-håls golfbana, flera gym, skidbacke och längdspår. Bostaden erbjuder ett energismart och ekonomiskt boende med härligt ljusinsläpp. Fönster åt tre håll med en stor och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Den fina balkongen nås från dessa sällskapsytor och ligger i västerläge vilket innebär sol från lunch fram till sen kväll. Önskar ni skugga finns markiser att tillgå. Tre ytterligare rum och ett rymligt kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. En klädkammare och en möblerbar hall som tar er ut på loftgången. Till bostaden hör även ett förråd som ligger på markplan med egen dörr. I avgiften ingår förutom värme och vatten även parkeringsplats, grundutbud TV, bredband och bostadsrättstillägget. Brf Boklok Bergviken är en mycket välskött förening om 48 bostadsrätter med stabil avgiftsnivå. Säljaren är MYCKET flexibel avseende inflytt. Kontakta Mäklaren Jessica på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information. Välkommen till ditt framtida boende, välkommen med din intresseanmälan.

 • Plus
 • Balkong
Klackjärnsvägen 6, Mariedamm, Askersunds kommun

Klackjärnsvägen 6

Villa
Mariedamm, Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

100 000 kr

130 m²

2 511 m² tomt

I bostadsbyggnaden har konstaterats angrepp av äkta hussvamp. Osäkerhet råder kring omfattningen av angreppet. Golv på entréplan har bortmonterats i ett försök att motverka ytterligare spridning. Se information hos Anticimex kring äkta hussvamp: https://www.anticimex.se/akta-hussvamp El och värme har varit urkopplat en längre tid. Kommunalt V/A finns inkopplat på fastigheten. Då golven till största del är bortmonterade på entréplan krävs ett omfattande renoverings- och saneringsarbete inkluderande bland annat nyinstallation av kök och badrum. Överlåtelsen sker med friskrivningsklausul. Kontakta ansvarig mäklare för information om visning mm. Vacker bostadsbyggnad ursprungligen uppförd år 1911 passande såväl för fritids- eller permanentboende i idylliska Mariedamm. Bostadsbyggnaden är uppförd i två våningsplan med många vackra originaldetaljer bevarade som kakelugnar (ej i bruk), innerdörrar och snickerier. Utöver bostadsbyggnaden finns även ett par charmiga förrådsbyggnader varav den ena, en gammal smedja, kanske kan bli en framtida gäststuga? Har på senare år nyttjats som lokal för kräftskivor mm. Det lösöre som är kvar i bostads- och förrådsbyggnader på tillträdesdagen ingår i överlåtelsen. Högt belägen tomt med sol från morgon till kväll. Fint tillfälle även för er som önskar riva befintlig byggnad och bygga nytt! Tomtytan, 2 511 kvm, avser totala ytan för de tre fastigheterna Norra Björnfall 1:49, Norra Björnfall 1:50 samt Norra Björnfall 1:51. Samtliga tre ingår i överlåtelsen. Mariedamm är naturskönt beläget med en välordnad badplats centralt i samhället som i övrigt till största del är bebyggt av äldre charmiga villor. Runtom Mariedamm finns många sjöar och trevliga vägavsnitt lämpliga både för cykel och bil. Matbutiker och restauranger finns i närliggande Zinkgruvan, Rönneshytta och Åmmeberg. Ett större utbud av restauranger, butiker och nöjen finns även ca 2,5 mil bort i Askersund.

Vårhemsgatan 25A, Sörby, Örebro kommun

Vårhemsgatan 25A

Tomt
Sörby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

2 850 000 kr

533 m² tomt

En av mycket få möjligheter att förvärva en tomt för byggnation i centralt belägna Sörby! Perfekt läge längst ned på lugn återvändsgata med populära Totteparken och många grönytor som närmsta granne. En dröm för barnfamiljen! Ytan om 533 kvm får bebyggas till 25 % i två plan, totalt 266 kvm och ger er därmed många möjligheter att skapa det hem ni alltid drömt om! Till city är det endast ca 1,5 km och ni har dessutom flertalet restauranger och livsmedelsbutiker inom kort promenadavstånd. Ytterligare en fördel är den direkta närheten till både nybyggda Svealundsskolan F-6 och även Sörbyskolan F-6. Här får du det bästa av två världar – en lugn, grönskande och avkopplande plats att bo på samtidigt som du har alla bekvämligheter och fördelar som ett centralt läge erbjuder. För in- och utfart finns officialservitut till Vårhemsgatan, se fastighetskartor bland bilder i annonsen. Mer information finns i detaljplanen som är bifogad som pdf i annonsen under dokument. Varmt välkommen att anmäla intresse redan idag!

 • Plus
Hovsta Banväg 12, Hovsta, Örebro kommun
 • Idag kl 17:15
Hovsta Banväg 12, Hovsta, Örebro kommun, bild 2
Hovsta Banväg 12, Hovsta, Örebro kommun, bild 3

Hovsta Banväg 12

Villa
Hovsta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

3 495 000 kr

93 m²

5 rum

1 380 m² tomt

Villa Astra på Hovsta Banväg 12 är ett charmigt 20-talshus med en unik planlösning och massiva trägolv som ger en känsla av historisk karaktär. Huset har höga fönster med djupa nischer och högt i tak, vilket ger ett luftigt och rymligt intryck. Med 3 sovrum och fräscha ytskikt är huset perfekt för er som söker ett hem med karaktär och modern bekvämlighet. Huset är dessutom utrustat med en ny värmepump (Luft/vatten) från 2020, vilket ger en hållbar och energieffektiv uppvärmning. Fortfarande finns pelletskaminen kvar sedan det tidigare värmesystemet vilket enkelt kan bytas ut mot en ny täljstenskamin. Även den gamla luftvärmepumpen från 2014 finns kvar vilket är en räddare i nöden när sommarens hetaste dagar är här. 3-rum i följd där matsal, vardagsrum och glasrum möter varandra, vilket ger en social planlösning och ger möjligheter till att låta barnen leka i glasrummet samtidigt som ni njuter i lugn och ro med sällskapet i matsalsdelen. Lämpar sig även perfekt till den som tycker om att bjuda in till stora festmiddagar med långbord. Ett badrum på varje plan varav ett tillbyggt (2021) på entréplan som helt följer stilen och själen som finns i huset. En källare som renoverats och fräschats upp 2020, till en fullt utrustad tvättstuga med gott om förvaringsytor samt plats för ett gym som säljarna använder det som idag. Här finns även gamla garaget kvar vilket används som groventré och är perfekt för regniga och leriga tider utan att behöva ha med sig all smuts in. Källaren är dessutom utrustad med en platsbyggd arbetsbänk för den händige. Ett kallförråd finns det även på tomten med gott om ännu mera förvaringsytor. Perfekt även som snickarverkstad och planteringsstudio! Huset har även en rymlig trädgård där ni kan njuta av det friska utomhuslivet. En altan som följer solenstimmar hela dagen samt en balkong med en helt underbar kvällssol! Villa Astra är det perfekta valet för er som söker en plats där ni kan trivas och skapa ett personligt hem. Här bor ni i familjevänliga Hovsta med Hovsta-livs, och Naturreservat Gladaberget och Kvinnerstaskogen som ligger en cykeltur bort. 5 minuters cykelväg till Kårsta Golfklubb och 10 minuters cykelväg till närmsta badplats. I Hovsta finns även ett rikt föreningsliv och Lillån center finns bara en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Örebro har att erbjuda. Trots närheten till tågrälsen så kläs den in närmare sommaren med gröna höga buskar och med trafiken från tågen är något som måste upplevas på plats för att ge en ärlig åsikt! Bo i det här charmiga hus med en unik historia och moderna bekvämligheter - Välkommen till Villa Astra på Hovsta Banväg 12 Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Premium
Ljungvägen 2, Åmmeberg, Askersunds kommun
 • Sön 5 feb kl 12:00

Ljungvägen 2

Villa
Åmmeberg, Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 450 000 kr

117 m²

4 rum

1 194 m² tomt

Välkomna till Ljungvägen 2 i Åmmeberg! Vackert och högt belägen fastighet med rymliga sociala utrymmen och möjlighet att skapa fler sovrum. 1,5 plansvilla med inglasad altan och delvis trädäck runt fasaden. Garage med förrådsmöjligheter och en bra uppfart med plats för bilar att parkera. I Åmmeberg finns affär, förskola och skola F-3. Här finns underbar natur som erbjuder lugna och rogivande promenader. För den mer aktiva finns välkända Åmmebergs Golfbana, en 18-håls bana, som även har restaurang. För dig som önskar spela padel finns även padelbanor. I området finns även båthamn och båtklubb för dig som är båtintresserad. På nära avstånd, ca 10 kvm, finns gemytliga Askersund som är ett perfekt utflyktsmål. Här finns butiker, affärer, cafeér och restauranger. Väl värt ett besök är den anrika Hembygdsgården, för de mindre barnen finns här under sommaren djur att kika på och även möjlighet att åka med lilleputtetåget ner till centrum. Askersund erbjuder även fina promenadstråk längst med Vättern på strandpromenaden. Fastigheten är besiktigad, energideklarerad samt säljaransvarsförsäkrad mot doldafel. Protokoll finns att läsa under Dokument. Välkomna att boka in er till visningen!

 • Plus
Östra Storgatan 30B, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Östra Storgatan 30B

Lägenhet
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

650 000 kr

85 m²

4 rum

5 806 kr/mån

7 647 kr/m²

Välkommen till Östra Storgatan 30B och den här ljusa och välplanerade bostadsrätten om fyra rum och kök med balkong i centrala Hallsberg! Vi möts här av en välkomnande hall med plats för avhänging. Från hallen nås sedan bostadens kök som erbjuder bra förvaring och bra arbetsytor, här finns bra utrymme för matgrupp. Vidare i bostaden finns också tre sovrum där två av dom är något större än det tredje men samtliga rummen upplevs rymliga och ni ges möjlighet att möblera dom efter era behov och önskemål. Intill två av rummen finns också en klädkammare som ger er ytterligare förvaringsmöjligheter. Bostadens vardagsrum är väl tilltaget och det har ett väldigt trevligt ljusinsläpp, härifrån nås också balkongen vilket ger rummet en luftig känsla. Centralt i bostaden finner vi badrummet där golvet är klätt med våtrumsmatta och väggarna våtrumstapet. Bostadsrätten ger er som köpare en god chans till att påverka de framtida underhåll och renoveringar som ni önskar göra efter eget tycke och smak. Föreningen disponerar också över en välutrustad tvättstuga på källarplan samt en gemensamhetslokal. Till lägenheten hör också två förråd som även de finns belägna på samma plan som tvättstugan. Här bor ni i ett centralt läge i Hallsberg med gångavstånd till det mesta så som restauranger och café. Ni har också närhet till matbutiker samt resecentrum där ni kan ta er vidare dit ni önskar med tåg alternativt buss på ett smidigt sätt. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Andreas Ståhl för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Ulsavilagatan 39, Ormesta, Örebro kommun

Ulsavilagatan 39

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

2 195 000 kr

75,5 m²

3 rum

3 861 kr/mån

29 073 kr/m²

Denna fina och väl omhändertagna bostadsrätt finns nu ute till försäljning. På välplanerade 75kvm får du här en trivsam och genomtänkt bostadsrätt med öppna, sociala ytor samt fantastiska ljusinsläpp. Denna Bostad erbjuder allt som du kan tänka dig i form av bekvämlighet med ett fullt maskinellt utrustat kök, goda genomgående arbetsytor samt luftiga rum. Detta boende har en härlig inglasad balkong i västerläge där du kan insupa de sena sommarkvällarna samt de tidiga morgnarna med en kopp kaffe. Det naturnära området kan du avnjuta med enkelhet och härifrån når du Naturområdet Oset, Naturens hus samt underbara vandringsstråk på bara några minuter. Örebro stadskärna med alla dess upplevelser finns endast 10 minuter bort och hit tar du dig enkelt med såväl buss, bil, cykel eller gång. Välkommen till detta fina boende som blandar det naturskön med närhet till såväl stadskärna samt Livsmedelsbutiker och vandringsstråk. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Balkong
 • Hiss
Karlsdalsallén 63, Sörbyängen, Örebro kommun
 • Mån 6 feb kl 18:00

Karlsdalsallén 63

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 275 000 kr

36 m²

1 rum

2 223 kr/mån

35 417 kr/m²

Detta boende är fullt möblerad och redo att flyttas in i. Trevlig lägenhet med hög standard, stor inglasad balkong och närhet till Universitetet, ICA Maxi och golfbana. Ett öppet kök mot allrummet med mörka bänkskivor i granit som även möts upp i fönsterbänkarna. Stort badrum med kaklade väggar samt klinker till golv och en kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare i ett). Här har du alla bekvämligheter du behöver som student med låg boendekostnad med en stor balkong med eftermiddags/kvällssol och en sushi-restaurang i samma hus. Vad mer kan du behöva med en närhet till Universitetet? Låg månadsavgift om 2 223 kr/mån som inkluderar grundutbud TV, värme, vatten samt nätavgiften för el. Gott om parkeringsplatser (även laddstation för el-bil finns) på innergården från endast 300 kr/mån. I föreningen finns även ett orangeri, grillplats och boulebana där du kan njuta av härliga middagar och umgås med vänner. Det finns även övernattningsrum för dina gäster i denna förening. FLEXIBELT tillträde. Kontakta Mäklaren Jessica på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information. Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Läs mer på: https://brfsorbyangen.se/ Sörbyängen är ett lugnt och trivsamt område endast två kilometer från City och på promenadavstånd hittar du Örebro Universitet. Gillar du att röra på dig har du många alternativ i närheten. Det finns elljusspår, aktivitetscentret Sörbybacken med populära ”trappan”, fotbollsgolf, utegym, cykelarena för att nämna några. Dessutom finns 18-håls golfbana (med bra skidspår vintertid), tennishall och flera gym i närheten. Cykelavstånd till stan, naturreservatet Oset och USÖ. Till Resecentrum tar du dig på cirka 10 minuter. Vill du åka buss finns det gott om busshållplatser. I det lugna bostadsområdet finns även flera skolor, förskolor och med promenadavstånd till Gustavsviksbadet, flera stora mataffärer, pizzerior, vårdcentral och apotek.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Norra Brovägen 20, null, Örebro kommun

Norra Brovägen 20

Villa
Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

4 595 000 kr

143 m²

5 rum

989 m² tomt

Här erbjuds ett väl omhändertaget boende i ett plan med öppen planlösning samt stora sällskapsytor. Huset har ett nytt exklusivt kök från HTH med vitvaror från Siemens studiolineserie samt stor bänkskiva av komposit i ett stycke. Den exklusiv fläkten från Røros präglar lyxkänslan i köket som också blir den naturliga samlingsplatsen i huset. Utöver den öppna planlösningen finner vi dessutom 4 sovrum, 2 badrum samt ett inglasat isolerat uterum med baksida i väster, allt i ett plan. Bostaden har försetts med nytt FTX system för gott inomhusklimat och värms med låga driftskostnader via bergvärme vilket är ett stort plus med dagens energipriser. Husets hörntomt är trivsam och lättskött. På tomten finns fruktträd, två förråd, garage och välskött gräsmatta. Välkommen med din intresseanmälan redan idag.

Sparvvägen 3, Älvtomta, Örebro kommun

Sparvvägen 3

Villa
Älvtomta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

3 250 000 kr

111 m²

6 rum

1 045 m² tomt

Välkomna till en central villa belägen i Älvtomta, på väster! Trevlig familjevilla belägen på en rymlig tomt med en bra baksida som har plats för både altan och stora lekutrymmen. På entréplanet har villan ett nyrenoverat vackert badrum med fina materialval. Bra hall med en stor garderob samt krokar på väggen för barnens kläder. Mysigt vardagsrum och matrum som ligger intill varandra, där det har installerats en kamin i matrummet, vilket ger en härlig värme under vinterns kalla dagar. Intill matrummet ligger köket som har ekköksluckor. Här kommer ni även direkt ut till altan med trätrall mot den rymliga baksidan och trädgården. Här i trädgården finns gott om plats för barnens lek. Bottenvåningen har två sovrum, som är tillbyggt på huset, båda med altandörr ut mot baksidan och trädgården. Övervåningen har en mindre hall. Här finns även ett mindre sovrum som idag används som kontor. Intill finns även en toalett. Ett rymligt sovrum som renoverats, här finns en rymlig inbyggd garderob samt två extra garderober/kattvindar. Gott om plats för förvaring. I källarvåningen finns tvättstuga samt stora och bra förrådsutrymmen. På tomten finns även ett äldre garage som idag används till förråd, samt intill finns förråd/vedförråd. Trädgården har odlingslådor för sommarens odlingar, bla växer här jordgubbar och hallon. Intill garaget finns ett växthus och intill växer Björnbär och vindruvor. På framsidan finns en två uppfarter med plats för flera bilar. I närområdet finns förskolor, skolor, matbutik och restauranger i närområdet. Här finns även Haga centrum med apotek, livsmedelsbutik, tandläkare, bibliotek, badhus mm på promenadavstånd. Närhet till busshållplats. Fastigheten är besiktigad, energideklarerad samt säljaransvarsförsäkrad med doldafel försäkring. Protokoll finns att läsa på annonsen, under dokument. Välkomna att boka in er till visningen!

Bäckvägen 6, Lillån, Örebro kommun
 • Budgivning pågår

Bäckvägen 6

Villa
Lillån, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

4 250 000 kr

165 m²

6 rum

770 m² tomt

Perfekt familjevilla i Lillån på 165 kvadratmeter samt därtill inrett garage om drygt 30 kvadratmeter. I villan möts du av en rymlig hall och ett renoverat badrum. Från köket finns en utgång till en altan under rak samt en solterrass och utespa. De tre sovrummen kan göras om till fyra eller fem. Idag har väggar tagits bort och det finns ett större sovrum på övervåningen. Dubbelgaraget har byggts om till boyta och har använts som uthyrningslägenhet, butik och hemmakontor. Det finns ett badrum och vatten och el är indraget till köksdelen. Här är det vattenburen golvvärme och hela huset värms upp med bergvärme. I Lillån bor du nära skolor och förskolor, samt trevliga promenadvägar och skogsstigar. Det finns bussförbindelser in till stan och bra cykelavstånd till centrum, cirka 5 km.

Bäckvägen 42A, Bettorp, Örebro kommun
Bäckvägen 42A, Bettorp, Örebro kommun, bild 2
Bäckvägen 42A, Bettorp, Örebro kommun, bild 3

Bäckvägen 42A

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

2 395 000 kr

105 m²

4 rum

6 455 kr/mån

22 810 kr/m²

Välkommen till detta bra planerade parhus i Bettorp. Stor trädgård i soligt söderläge med gräsmatta och planteringar. Altanen är delvis under tak, i västerläge där ni kan njuta av kvällssolen. I söderläge finns en altan. På nedre plan har ni sällskapsytor med ett renoverat kök från 2017 från HTH med moderna gråa luckor. Från vardagsrummet kommer ni ut till trädgården. På nedre plan finns också en tvättstuga samt ett badrum som är renoverat 2010 med klinkergolv, kalkade väggar och dusch (kvalitetsdokument finns). På övervåningen finns bostadens 3 sovrum, en klädkammare samt ytterligare ett badrum med badkar. I månadsavgiften på 6 455 kr ingår sophämtning och p-plats. Fiber finns indraget. Föreningen består av 16 st parhus byggda 1992. Föreningen har 2023 satt in nya FTX aggregat (ventilation). Här bor ni med nära gångavstånd både till förskola och skola (F-6). Här bor ni i ett populärt område för barnfamiljer. För den som pendlar är det nära till påfart både till E18/E20 och Rv 50.

 • Premium
 • Uteplats
Furuvägen 24, Mullhyttan, Lekebergs kommun

Furuvägen 24

Villa
Mullhyttan, Lekebergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 750 000 kr

108 m²

4 rum

2 010 m² tomt

Välkommen hem till Furuägen 24 i Mullhyttan - en gedigen villa med inredd källare och vidbyggt garage. Solcellspaneler och elbilsladdare är installerat våren 2022. Barnvänliga kvarter och en riktigt bra familjevilla. På entréplanet finns ett ljust och härligt vardagsrum i vinkel, kök med utgång till uteplats, 3 sovrum samt ett badrum med duschkabin. Källaren ger mervärde i form att ett mysigt allrum med öppen spis med kassett som sprider härlig värme. Ett sovrum/gästrum, toalett, matkällare, förråd tvättstuga samt ett rymligt hobbyrum med uppgång till det vidbyggda garaget. I tvättstugan finns värmepannan och huset har ett vattenburet system med frånluft. Dessutom finns mekanisk ventilation med återvinning. Fiber finns! Trädgårdstomt om tvåtusen kvadratmeter med stor gräsmatta, flertalet träd har avverkats. Två trädgårdsförråd på baksidan samt en altan. Här bor du i familjära kvarter ett stenkast från skola, förskola samt fotbollsplan. Dessutom finns en bra ICA-affär samt bussförbindelse till Fjugesta. I närheten ligger sjön Multen med flera fina badvikar. Kontakta mäklare Titti Plyhm för mer information!

 • Plus
Kornellvägen 35F, Bettorp, Örebro kommun
 • Budgivning pågår

Kornellvägen 35F

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 495 000 kr

55 m²

2 rum

3 463 kr/mån

27 182 kr/m²

Välkommen till Kornellvägen 35F! Här möts vi av en välplanerad och hemtrevlig bostadsrätt fördelad över två rum och kök på andra våningen i huset. Bostaden erbjuder ett kombinerat kök och vardagsrum där fokus ligger på umgänge tillsammans med vänner och familj. Från vardagsrummet nås också den mysiga balkongen som ger en luftig känsla till bostaden. I och med lägenhetens hörnläge får ni också ett tilltalande ljusinsläpp till vardagsrum och kök vilket ger extra liv och särskiljer bostaden från mängden. Kökets vita köksluckor tillsammans med bänkskivan i trä, den integrerade diskmaskinen och det grå kaklet ger ett exklusivt och stilrent intryck. Ni har i köket bra förvaringsmöjligheter och bänkytor vilket underlättar er vardag och i köksdelen finns också ett fönster som ger bra ljus. Intill vardagsrum och kök återfinns bostadens sovrum som upplevs väl tilltaget med gott om utrymme för möblering efter era önskemål. Här finns också garderober som ger er ytterligare bra förvaring. I bostaden har ni också ett stort badrum där väggarna är kaklade och golvet klätt med en våtrumsmatta. Här finns idag också tvättmaskin med en bra arbetsbänk ovanför för tvätthantering. Här i Bettorp bor ni i ett lugnt område med närhet till det mesta. I området finns förskolor, Lillåns Södra skola F-6, lekparker, grönområden samt motionsspår. Vill man enkelt ta sig till Örebro city så tar det ca 15-20 minuter med cykel men här är också bussförbindelserna goda. Från Bettorp kan ni också med fördel ta bilen ut på RV50 alternativt E20 där ni enkelt tar er vidare dit ni önskar. Till bostaden finns också ett förråd i en av byggnaderna på gården. Varmt välkommen att kontakta mäklare Andreas Ståhl för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stolpgränd 9, Solhaga, Örebro kommun

Stolpgränd 9

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 500 000 kr

79 m²

3 rum

6 367 kr/mån

18 987 kr/m²

Välkommen till Stolpgränd 9 och denna trivsamma 3:a i markplan med egen uteplats in mot lugn och grönskande gård. Stort kök med vit inredning och gott om plats att både laga maten och avjuta den på. Rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord och fint ljusinsläpp från stora fönster. Två sovrum och gott om garderober. Badrummet totalrenoverat 2022 med kakel och klinker och tvättmaskin. Dessutom finns en separat gästtoalett. Precis intill lägenheten finns ett varmförråd. I avgiften på 6 367 kr/mån ingår värme, vatten, kabel-tv, den fasta elavgiften, bostadsrättstillägg samt en avsättning på hela 241 kr/mån till inre reparationsfonden. Brf Solhaga är en stor, stabil bostadsrättsförening med egen pool på sommaren, lekparker, och föreningslokal med övernattningsmöjligheter, festlokal och många olika organiserade aktiviteter. Fint, naturnära läge, nära förskola och skola, och gångavstånd till Karlslunds herrgård som erbjuder lugna promenader i vacker grönska. Även nära Karlslunds motionscentral med längdspår på vintern och elljusspår på sommarn. Haga Centrum ligger endast ett par hundra meter bort och erbjuder bl a mataffärer, badhus, gym, restauranger, vårdcentral. Stadsbusstrafik via linje 7, 8 och 9 (där 9:an går från Haga centrum med direktlinje till universitetet).

Hertig Karls Allé 75A, Väster, Örebro kommun

Hertig Karls Allé 75A

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 595 000 kr

77 m²

3 rum

5 177 kr/mån

20 714 kr/m²

Detaljer som burspråk i sovrummet, vackra bevarande spegeldörrar och flytande parkettgolv i stort sett alla rummet är detta något för dig som söker boende med vackra detaljer samt tryggheten att bo i en förening från 40-talet med låg belåning. Med en välkomnande stor hall ger denna bostad dig direkt en känsla med hemtrevnad. 2 stora sovrum varav ett öppet mot vardagsrummet med vackra stängbara spegeldörrar samt djupt burspråk samt utgång till balkong i väst-läge mot villakvarteren. Det andra gränsande i andra delen av lägenheten ger en avskildhet sovrummen emellan. Matsal med vägg mot kök vilket ger middagarna en mysig känsla utan att behöva se all matlagning eller disk. Tryggheten med en 40-talsförening är dess låga skuld per kvadratmeter vilket är på endast 2 812 kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten, fasta elnätskostnaden, bostadsrättstillägg samt kabel-tv. (Grundutbudskanaler) Tillhörande lägenheten finns 2 förråd! Här på Väster bor i ett trevligt område med villor och lägenheter med närhet till bland annat flera stadsparker, mataffärer, och goda kommunikationer. Smidig och snabb utväg på E18/E20. Ca 2 km till Örebro centrum med tågstation, restauranger, butiker, nöjen och här erbjuds något för alla! Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Plus
 • Balkong
Venavägen 4, Grenadjärstaden, Örebro kommun

Venavägen 4

Lägenhet
Grenadjärstaden, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

2 695 000 kr

93,5 m²

3 rum

5 456 kr/mån

28 824 kr/m²

Välkommen till en underbar 3:a som är pedantskött i en organiserad och trygg bostadsrättförening. Bostadsrätten har alla bekvämligheter. Här finner ni en mysig bostadsrätt med hög takhöjd, genomgående parkettgolv, två klädkammare där ena innehar ett litet fönster och används som kontor idag. Sovrum med parkettgolv och garderobsvägg. Vardagsrum med stora fönster och öppen planlösning till köket med köksö, diskmaskin, kyl, frys, häll, ugn fläkt och bra med förvaring samt bänkyta. Intill köket finns ett rum/myshörna/läshörna. Stor inglasad balkong på cirka 12 kvm (ej uppmätt). Badrummet har kakel, klinker, handfat med kommod, handdukstork, duschhörna, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Garage finns till varje lägenhet och är ett obligatoriskt tillägg på 500 kr. Hiss. Bostaden ligger i ett barnvänligt område. I närheten finns förskolor, skolor, matbutiker samt bra busskommunikation. Området ligger med närhet till både city och naturreservatet Rynningeviken. Här finns ett rikt fågel- och växtliv samt fina motionsslingor med grillplatser och raststugor. Varmt välkommen redan nu boka in er till visningen eller kontakta ansvarig mäklare Susanne Einarsson, 070-3245556 alt [email protected] för mer info.

 • Balkong
 • Hiss
Peppargatan 40, Sörbyängen, Örebro kommun

Peppargatan 40

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 795 000 kr

59 m²

2 rum

3 277 kr/mån

30 424 kr/m²

I hjärtat av Sörbyängen, högst upp i huset med fri utsikt över Grönpepparparkens IP, golfbanan och hela Södra Ladugårdsängen finns denna fantastiska lägenhet! 59 kvm med med luftig planlösning med ingång från både vardagsrum och sovrum till en stor inglasad balkong om ca 15,5kvm i söderläge. Inglasning som även går att öppna upp helt för dig som önskar. Ett vardagsrum med stora ytor och öppet mot ett arbetskök skapar en social rymd och perfekt plats för både en matgrupp samt en soffgrupp. Stort och praktiskt badrum med både egen tvättstuga och gott om förvaring. Det finns även förvaring utanför lägenheten i ett vindsförråd om ca 8 kvm. Detta är förening är en Riksbyggens Bonumkoncept, vilket innebär att den är avsedd för er som vill erbjudas trygga, inbjudande och praktiska hem som gör det möjligt att leva aktivt långt upp i åldrarna. En av framgångsfaktorerna för detta koncept är att det finns en Bonumsvärden som sköter fastigheten att hjälpa till med en del praktiska saker om så önskas. Bonumsvärden anordnar också olika aktiviteter för den som vill delta, som exempelvis bouleturneringar etc. Föreningen godkänner er som uppnått en viss ålder i det gemensamma hushållet. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info! * uppskattad uträkning av månadskostnaden via https://www.lansforsakringar.se/bergslagen/privat/bank/lana/bolan/ansok-om-bolan--lanelofte/?sida=2&typ=?sida=2&objekttyp=410&byggar=2018&pris=1995000&taxering=0&drift=4620&manadsavg=3277&tomtratt=0&boarea=59&antalrum=2&kommunkod=1880&kommunbenamning=Örebro&bild=https://bilder.hemnet.se/images/itemgallery_S/ad/5a/ad5a3d0b5f0c090af69990d46ca879d7.jpg&adress=Peppargatan+40&postnr=70251&post=ÖREBRO&utm_campaign=hemnet_bolanekalkyl&utm_medium=banner&utm_source=hemnet

 • Balkong
 • Hiss
Drevevägen 15B, Ekeby Almby, Örebro kommun

Drevevägen 15B

Radhus
Ekeby Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

2 795 000 kr

118 m²

5 rum

6 195 kr/mån

23 686 kr/m²

Undrar ni också hur ofta träpanel måste målas om, när är det dags att byta fönster eller hur länge räcker betongpannor och när måste dem bytas? Här finns inga sådana frågor/måsten! På Drevevägen finns dessa fina parhus i New-England stil om 118 kvm med möjlighet till 4 sovrum. God social yta med öppen köksö-del mellan vardagsrum och kök, samt ett vardagsrum som är lätt möblerat trots sina öppna ytor. En baksida i rak söderläge vilket ger er sol hela dagen. Ett område där man leker med grannens barn och blir överbjuden på middagar, en bostadsrättsföreningen med god sammanhållning för den som vill! Föreningen består av 23 stycken bostadsrätter i parhus och bostadsrättshus. I månadsavgiften på 6 195 kr/mån ingår kallvatten. I Ekeby-Almby finns förskolor och friskolan Fyren för årskurs F-6.Det finns även en obemannad butik (24h) samt en pizzeria längs Gamla Hjälmarvägen. Länstrafikens buss 800 går in till Örebro och det är bra cykelväg in till stan längs med Hjälmarvägen. Närmaste större mataffär ligger ca 5 km bort vid Almbyplan (Willys). I området finns det fina strövområden. Här kan man ta en promenad på kärleksstigen längs med Hjälmaren, promenera i naturreservatet Ekeby Dreve eller besöka naturreservatet Ekeby Ekhage. Nere vid Ekeby-Almbys småbåtshamn som ligger en kort promenad bort finns under sommartid ett café. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Uteplats
Hindergårdsgatan 4P, Rynningeåsen, Örebro kommun
 • Budgivning pågår

Hindergårdsgatan 4P

Radhus
Rynningeåsen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

3 495 000 kr

105 m²

5 rum

5 200 kr/mån

33 286 kr/m²

Är du trött på att leta efter parkering efter jobbet och samtidigt ändå ha citypulsen med ca 5 minuter in till stan? Då är Hindergårdsgatan 4P något för dig. 5 RoK fördelade med 3 sovrum med möjlighet till 4 sovrum. Öppen social planlösning med utgång till uteplatsen med söderläge! Föreningen hade inflyttning 2011 och erbjuder fina attribut som smakfullt kök, härliga ljus insläpp, golvvärme på hela nedervåningen samt två ordentliga badrum. Unikt med detta radhus jämförelse med övriga radhusföreningar är både läget men även att uppvärmningssystemet är fjärrvärme! Här kan du avnjuta mysiga middagar i det öppna och sociala köket samt härliga sommarkvällar med vänner och familj. Ett av de bättre lägena i Örebro! Rynninge är ett tryggt område med mycket barnfamiljer, här finner du till mesta delen villor och radhus. Inom promenadavstånd finns Oset och Rynningeviken med en fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. Här finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, bra motionsspår samt mötesplatsen Naturens hus. För mer info kontakta Mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Uteplats
Myrbacksgatan 17C, Rynningeåsen, Örebro kommun
 • Budgivning pågår

Myrbacksgatan 17C

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

2 195 000 kr

67 m²

3 rum

3 853 kr/mån

32 761 kr/m²

Myrbacksgatan 17C välkomnar dig och denna trea om 67kvm med tralllagt uteplats samt en lagom gräsplätt.. Lägenheten är belägen på bottenplan och den härliga uteplatsen med trädäck i söder-läge samt en liten gräsplätt i norr-läge. Här erbjuds ett härlig ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Fräscht kök med vita luckor och fullmaskinell utrustning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en härlig rymd för det stora sällskapet. Två sovrum med parkettgolv. Helkaklat badrum med tvättmaskin. I månadsavgiften på 3 853 kr ingår värme, vatten samt Telia Triple Play (Kabel-TV, bredband samt ip-telefoni). Till lägenheten hör ett stort förråd som ligger alldeles intill entrén samt en p-plats som går att hyra. I populära och omtyckta Rynningeåsen bor du med närhet till såväl city som till naturen och härliga promenadstråk. Närhet till förskola och flertalet skolor. För den som gillar att motionera ligger Venaspåret alldeles i närheten. Här bor du även med gångavstånd till restauranger, mataffärer, gym, busshållplats samt på- och avfart till motorvägen. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för info!

 • Uteplats
Västra Backa 515, Vretstorp, Hallsbergs kommun

Västra Backa 515

Villa
Vretstorp, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

2 150 000 kr

108 m²

4 rum

1,1 ha tomt

Välkommen till Västra Backa 515! Nu finns chansen att förvärva ett välplanerat hus om ett och ett halvt plan med källare strax utanför Vretstorp. Här välkomnas vi av en ljus och rymlig hall med gott om utrymme för kläder och skor. På entréplanet återfinns kök och ett rymligt vardagsrum som bjuder in till umgänge tillsammans med vänner och familj. I vardagsrummet finns också en öppen spis som ger rummet ytterligare en mysfaktor. Köket i huset renoverades under 2018 och upplevs välplanerat med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Intill köket återfinns också bostadens badrum. En trappa upp i bostaden finns idag tre ordentliga sovrum samt ytterligare möjligheter till förvaring i form av garderober och kattvindar. På övervåningen finns också en WC. En trappa ned i huset på källarplan hittar vi pannrum, tvättstuga och ett inrett kontorsrum. Här finns också ett garage som ger chans till ytterligare förvaring även på källarplanet. Här bor ni i ett avskilt läge med stor tomt och alla möjligheter som medföljer den stora tomten. Ni har även tillgång till varmgarage och det finns ytterligare uthus som ger chans till bra förvaring utomhus. Närheten till E20 ger er också goda pendlingsmöjligheter till och från bostaden. Varmt välkommen att kontakta mäklare Andreas Ståhl för mer information!

Hagmarksgatan 7 B, Sörby-Eklunda, Örebro kommun

Hagmarksgatan 7 B

Lägenhet
Sörby-Eklunda, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 495 000 kr

53 m²

2 rum

4 194 kr/mån

28 208 kr/m²

Mellan City och Universitetet finner vi denna välplanerade tvåa med ljusa ytor, fiskbensparkett i vardagsrum, badrum med kakel och klinker samt balkong i västerläge. Ett hem som rymmer praktisk funktion och härliga ljusflöden från tre väderstreck. Här har man promenadavstånd till stadskärnan och lagom cykelavstånd till Universitetet, USÖ och naturreservatet Oset. Hallen välkomnar med avhängningsmöjligheter. Från hallen så tar du dig vidare in i köket som bjuder på ljusa stilrena ytor. I köket finns gott om plats för att laga mat men även utrymme för matplats att avnjuta den på. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och kontorsdel samt har ett härligt ljus och här finns utgången till balkongen som vetter mot soligt västerläge. Lägenheten erbjuder helkaklat badrum, med duschvägg, sovrum med plats för både säng och förvaring. Hela bostaden genomsyras av smakfulla materialval i tidlös ombonad färgskala. Välkommen till ett boende med perfekt läge!

 • Balkong
Inspelsgatan, Lanna, Lekebergs kommun

Inspelsgatan

Lägenhet
Lanna, Lekebergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

3 350 000 kr

121 m²

5 rum

3 958 kr/mån

27 686 kr/m²

I Lanna erbjuds nu rymliga parhus för er som uppskattar genomgående hög standard och stora ytor! Husets 121, ljusa kvm där varje materialval genomtänkt och påkostat i en modern stil med ljusa ytskikt och fantastiskt stora fönsterpartier. Här finns en rymlig entréhall, tvättstuga, vackert duschrum samt en stor sällskapsyta med kök och vardagsrum. Köket är klassiskt med gedigna material från Epoq. Ett fönster över diskbänken gör att köket känns ljust och harmoniskt. Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet och här finns plats för både matgrupp samt för rejäl soffgrupp - utgång till altan via altandörr i både kök och vardagsrum. En trappa leder upp till övre plan med tre bra sovrum där föräldrasovrummet erbjuder en walk in closet. På övre plan finns även ett trevligt allrum samt ett snyggt badrum med badkar och kommod. Exteriören är modern med stilren träfasad. Parhusen ligger med förskjutet väggliv så alla uteplatser får en privat och insynsskyddad känsla. På framsidan erbjuder varje hus ett förråd samt två parkeringsplatser. Se tillval under dokument! Ett stenkast bort ligger både fantastisk natur med strövområden med promenad/löpstigar och MTB-leder, samt omtyckt skola och förskola. Inom kort promenadväg ligger Lanna golf med gym, spa, padel och 18-håls golfbana samt busshållplats med kommunikation till Örebro city. Välkomna till Lanna, där de flesta boende är barnfamiljer och där ni har närhet både till natur, bad och endast 20 min resväg till Örebro city! Intresseanmälan skickas till [email protected]

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Mellangårdsvägen 13B, Hovsta, Örebro kommun
 • Budgivning pågår

Mellangårdsvägen 13B

Villa
Hovsta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

3 195 000 kr

90 m²

4 rum

621 m² tomt

Snart finns möjligheten för ett drömhem med fräscha ytskikt samt välplanerade 90 kvm som söker nya ägare! Ett hus från 1936 som genomgått en stor omfattande renovering där man bytt tak, panel, fönster, renoverat alla ytskikten, bytt elen samt bytt avloppsledningar under år 2020 samt 2021. Här är huset för dig som bara vill flytta in utan att behöva planera och tänka på några större kommande renoveringar. På sina 90 kvm så får man ändå ut 1 stort kök med öppen planlösning mot vardagsrum som ger middagarna den där härliga känslan av social umgänge. Från vardagsrummet når du även den stora altanen med härlig eftermiddags/kvällssol! 3 sovrum på övre plan samt wc på varje våningsplan. I källaren finns även plats för förvaring. Detta boende som är beläget på en lugn gata och huset ligger i ett skyddat, tyst och lugnt område där du enkelt kan slappna av, släppa ut barnen och låta dem springa av sig, ett perfekt familjeområde. På tomten finner du även det genomtänkta och härliga altanen med trätrall och mycket goda möjligheter för uppesittarkvällar samt socialt umgänge. I Hovsta bor du i ett barnvänligt område och har närhet till det mesta med såväl förskola, skola, samt goda buss-kommunikationer från och till stadskärnan. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

Korsbergsgatan 24, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Korsbergsgatan 24

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

3 495 000 kr

160 m²

5 rum

1 200 m² tomt

Välkommen till Korsbergsgatan 24 som är en 1-plansvilla med källare. Bostaden har bland de bättre lägena i området då de har ett hörnläge i slutet på gatan som vätter mot skogen där du kan ta en promenad med hunden eller en joggingtur. Bostaden är en vit mexitegelvilla som är väl underhållen. Hallen är rymlig och köket är gigantiskt med stora fönster, bra med förvaringsutrymmen och rejält med bänkyta. I anslutning till det luftiga köket finner ni ett underbart sällskapsrum med tak upptillnock, eldstad, fönster i olika former och storlekar, fiskbensparkett och ljusa väggar. När du vistas i detta rum har du poolutsikt. Poolen är en träpool från Folkpool med marmorerad duk och stege. I fastigheten finns ett kontorsrum/barnrum/genomgångsrum. Tre sovrum, två i ena delen av bostaden och det andra sovrummet i den andra delen av bostaden. Badrummet är väl tilltaget, kakel och klinker, dubbeldusch och dubbelhandfat. Separat gästtoalett finns på detta våningsplan. Säljarna har valt att ha separat ingång till källarplan via garaget. I källaren finns gillestuga, pannrum, hobbyrum och förråd, de flesta rum har laminatgolv och målade väggar. Bostaden värms upp via bergvärme. Fiber finns. Varmt välkommen att hör av er redan nu till Susanne Einarsson, 070-3245556 eller boka in er till visningen redan idag! Korsbergsgatan 24 ligger med gångavstånd till Långängsskolan årskurs F-6., vårdcentralen, högstadieskolan och gymnasiet Alléskolan. Bostadsrätten ligger också med gångavstånd till centrum där du finner mataffär, tåg/bussförbindelser. Om du vill njuta av naturen beger du dig till Ekoparken som också ligger i närheten, för den leksugna finns en gemensam fotbollsplan runt knuten. Motionsspår och promenadrundor i skogen intill.

 • Plus
Schantzgatan 10A, Örebro, Örebro kommun

Schantzgatan 10A

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 295 000 kr

53 m²

2 rum

4 415 kr/mån

24 434 kr/m²

Bostaden är belägen högst uppe i huset och har ett hörnläge vilket ger en luftig känsla. Bostadsrätten består av två rum och kök. Hallen har nylagt laminatgolv och ljusa tapeter samt garderob. Köket är ett ljust kök med vita skåpluckor, spis, fläkt, kombinerad kyl/frys 2021 och diskmaskin. Sovrummet har målat trägolv, garderob och målade väggar. Matplatsen med burspråk har öppen planlösning till vardagsrummet och nylagt golv. Badrummet med våtrumsmatta och kakel, matplatsen, vardagsrummet och köket har nylagt golv. I husets källare finns tvättstuga, övernattningsrum att hyra kostnadsfritt, bastu, cykelrum och ett nytt gym. Till lägenheten hör ett matförråd och ett källarförråd. En gemensam trädgård med uteplats och trädgårdsmöbler med möjlighet till grillning. Här bor du på charmiga norr där du har direkt närhet till ett utbud av både matbutik, gym, apotek och lokala restauranger runt varje husknut. Du bor med ett gångavstånd till centrum och du kan med enkelhet ta dig till Venaskogen, där finns fina motions- och elljusspår såväl sommar- som vintertid. Resecentrum ligger med gångavstånd. Här finns även bra kommunikationer och trevliga promenadstråk.

 • Plus
 • Balkong
Diakonstigen 2, Almby, Örebro kommun

Diakonstigen 2

Radhus
Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

4 195 000 kr

129 m²

5 rum

437 m² tomt

Allt i ett plan, inga trappor och en lättskött trädgård finns detta varma hem om 129 kvm i populära Almby med utvecklingspotential. Ett av områdets större kedjehus med hörnläge vilket ger mer kvadratmeter tomt och möjligheter att ha 3 bilar samt ha en extra ingång via trädgården från vägen. Bevarade ytskikt från 80-talet vilket gör att det är med enkla medel man kan förändra bostadskänslan genom lätta medel. Gott om sovrum vilket gör att hela familjen får plats! Ett hus som måste upplevas! Almby är ett omtyckt område med närhet till det mesta. På Almby skolan går det drygt 900 elever från förskoleklass till årskurs 9. För deras högstadieelever erbjuds profilen fotboll. På skolan finns även grundsärskola. Finns även fler förskolor i området. Örebro universitet ligger i närheten och naturreservatet Oset med fina promenadstråk. På Almbyplan erbjuds det ett flertal restauranger, apotek samt matbutik. Till Örebro City är det endast ett cykelavstånd på ungefär 10 minuter och här går även de nya snabbussarna förbi. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

Cv-Gatan 89 A, Centralt Öster, Örebro kommun

Cv-Gatan 89 A

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 495 000 kr

35 m²

1 rum

2 538 kr/mån

42 714 kr/m²

Drömmer du om att bo både centralt och med grönskan runt husknuten? CV-staden växer och koloniområdet intill har gett namn till Brf Kolonilotten. Här har du nära till allt som gör livet bekvämt: skolor, butiker och service och närheten till det där som så många längtar efter; vackra grönområden för motion och avkoppling. Nu erbjuder vi en ljus och modern 1:a om 35 kvm på andra våningen (hiss finns) med fransk balkong in mot gården. Inomhusmiljön präglas av ljusa materialval i hög kvalitet, fräscht badrum och välplanerade kvadratmetrar med sovalkov. Mellan stadspuls och avkopplande naturmiljö I Brf Kolonilotten bor du med promenadavstånd till både stad och natur: du har nämligen ungefär lika nära till centrum som till Osets naturreservat, småbåtshamnen och Hjälmaren. Och jobbar du på sjukhuset cyklar du dit på fem minuter. Planerna för CV-staden är spännande, flyttar du hit har du nära till allt som gör vardagen och fritiden lite enklare och trevligare.

 • Hiss
Hjortstorpsvägen 68, Rynninge, Örebro kommun

Hjortstorpsvägen 68

Villa
Rynninge, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

3 995 000 kr

131 m²

6 rum

3 012 m² tomt

Välskött och bra villa med fri baksida! Välkommen till Hjortstorpsvägen som är en 1,5-plansvilla i lugnt område. Bostadens 131 kvm är fördelat på rejält tilltaget kök, badrum, tvättstuga och tre rum på entréplanet. Övre plan innehar tre sovrum och möjlighet att göra ytterligare ett badrum i ett torn. Byggnaden är tilläggsisolerad, målad och underhållen, ny el, nydragna vatten och avloppsrör i fastigheten. På tomten finns en jordkällare och en fristående byggnad med panel och plåttak. Byggnaden innehar varmgarage och förvaringsutrymmen. Öppen uteplats med trädäck. Lusthus som är omgjort till en bastu. Badmöjlighet finns i en liten pool. Fri och lättskött trädgårdstomt. Tillträde enligt överenskommelse. Besiktad och energideklarerad bostad. Varmt välkommen in med Er anmälan redan idag eller kontakta ansvarig mäklare Susanne Einarsson 070-3245556 för ytterligare information.

 • Plus
Sörbyallén 48A, Sörby, Örebro kommun

Sörbyallén 48A

Radhus
Sörby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

4 995 000 kr

140 m²

5 rum

436 m² tomt

Ett trevligt parhus på lugn gata i idylliska Sörby. Detta fina parhus är ljus, rymligt med stora sociala ytor. Väl inne i huset möts du av en ljus, luftig känsla och väl planerade kvadratmeter. Huset har parkettgolv i alla sällskapsrum med golvvärme för en skön innemiljö. Entréplanet erbjuder rymligt kök i ljusa färger och gott om plats för matlagning samt en trevlig matplats i husets burspråk. Vardagsrum med förskjutet väggliv med plats för både matbord och rymlig soffdel samt utgång till husets uteplats. Badrum med kakel samt tvättstuga. En trappa upp finns tre bra sovrum, ett litet allrum och ett badrum med kakel. Trädgården på baksidan utgör en privat oas, med välskött gräsmatta och syrenbuskar. Bilen och alla fritidssaker får plats i det stora vidbyggda garaget. Sörby är ett vackert gammalt villaområde intill City. Nära till skolor och förskolor. Flera fina lekparker i området. För den idrottsintresserade finns både gym, simhall, Backahallen, Gustavsvik och Behrn Arena nära. Hela citys utbud av affärer, restauranger och nöjen når du på en 10 minuters promenad. På kort cykelavstånd finns dessutom golfbana, Universitetet och skog med elljusspår. För mer information vänligen kontakta Mattias Lindmark 070-0383600

Bruksvägen 38A + 38B, Aspabruk, Askersunds kommun

Bruksvägen 38A + 38B

Villa
Aspabruk, Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

495 000 kr

210 m²

8 rum

1 842 m² tomt

Välkommen till det lilla samhället Aspabruk som ligger i närheten till Norra Vätterns skärgård och Tivedens Nationalpark! Digital eller fysisk VISNING enligt önskemål. På Bruksvägen 38A och 38B finns dessa två fastigheter nu till försäljning. Här är delar av husets historia mycket väl bevarad så det erbjuder en unik möjlighet att sätta din egen prägel på dessa två boenden. Båda fastigheterna har ett renoveringsbehov. På tomten står det även en rymlig lada. Detta boende lämpar sig både som ett året runt boende eller som ett fritidsboende. Du kan bo i ena delen och hyra ut den andra. Nuvarande ägare har valt att hyra ut båda fastigheterna. Flexibelt tillträdesdatum erbjuds. Planlösning finns tyvärr inte att tillgå. Kontakta Mäklaren Jessica på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information. Välkommen att höra av dig till mig som ansvarig mäklare för en digitalt eller fysiskt visning, välkommen! Säljaren berättar: "Här kan man vara med på det allmänna kräftfisket som går av stapeln i slutet av augusti/början av september varje år. Vättern är otroligt fint och med dess klara vatten är det en härlig naturupplevelse varje gång man är ute med båt. Det finns fina ställen i närheten t.e.x Fagertärn med dess unika röda näckrosor, fina anlagda mountainbike leder m.m. Fantastiska svampmarker och mycket annat om man tycker om att vistas i naturen. Detta boendet i Olshammar, ligger endast ett par hundra meter ifrån Vätterns vattenbryn och alla dess natursköna omgivningar som finns i närheten." I närheten ligger Aspa Herrgård som är en klassisk Herrgård som består av flera olika hus med olika upplevelser som du kan besöka. Askersund – den lilla staden med stor charm Mitt i Sveriges hjärta har du även närhet till, alldeles vid toppen av Vättern. I denna lilla stad råder skön atmosfär året om, en oas för upplevelse och vila. Stadskärnans charmiga träbebyggelse med mysiga caféer, unika butiker och små gränder omges av vackra strandpromenaden och hamnområdet. Sveriges hemligaste skärgård med 250 öar, kobbar och skär, rofyllda vandringsleder och naturreservat med fantastisk utsikt - här är det alltid nära till naturen men även till sköna evenemang och fascinerande kultur. Här finns ett fint utbud av annorlunda butiker, mysiga caféer och restauranger där du kan ströva runt eller slå dig ner i småstadens sköna atmosfär. Njut av vildmarkskänslan i ett kuperat och vilt skogslandskap med dramatiska sprickdalar, vackra skogssjöar, jätteblock vid Stenkälla, utsikt från Trollkyrkobergen samt badstranden vid Vitsand. Detta i nationalparken Tiveden som ligger i närheten.

Hummelsta 133, Odensbacken, Örebro kommun

Hummelsta 133

Villa
Odensbacken, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

2 150 000 kr

97 m²

4 rum

9 435 m² tomt

Välkommen till Hummelsta 133 och detta rara hus med ett lantligt läge och med närhet till buss, skola och mataffär. Beläget på stor tomt med gräsmatta och äng, totalt 9.450 kvm. Här finns ett uthus med garage, hönshus där det idag bor ankor och förvaringsutrymmen. Uterum i söderläge och utgång till plattsatt uteplats med uppvärmd pool. En stor tujahäck ramar in trädgården. I villan finns tre sovrum, två på övervåningen och ett på entréplanet. Badrummet har renoverats ca 2016 med våtrumsmatta, spotlights i taket, bubbelbadkar för två, duschkabin, tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. En vedspis i köket ger både värme och mysfaktor, dessutom finns en luftvärmepump vid entrén. Det är kommunalt vatten och avlopp. I Odensbacken finns skola åk F-9, förskola, vårdcentral och bra Ica-affär! Bussar till Örebro längs vägen!

 • Plus
Sandflatan 18, Hasselfors, Laxå kommun

Sandflatan 18

Villa
Hasselfors, Laxå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

800 000 kr

98 m²

3 rum

961 m² tomt

Varmt välkommen till Sandflatan 18 i Hasselfors! Här möts vi av en ljus och hemtrevlig bostad fördelat över tre rum och kök. Bostadens hall är rymlig och har god plats för avhängning. Intill hallen återfinns ett ljust kök med vita köksluckor och bra arbetsytor samt förvaring, här finns också gott om plats för matgrupp. Från köket når vi också en tvättstuga med groventré som leder ut till husets carport. Vidare i bostaden återfinns ett stort vardagsrum som har god plats för möblering efter era önskemål och vi har ett trevligt ljusinsläpp från den insynsskyddade baksidan. Här finns idag också en pelletskamin som ger er en behaglig värme till rummet och från vardagsrummet finns också en altandörr som leder er ut till baksidan. Bredvid vardagsrummet finns också ett stort rum som idag används som kontor men det kan med fördel möbleras efter era behov och önskemål. För den som är händig och i behov av ytterligare rum så går även det rummet att dela upp i två om så önskas. Längst in till vänster i huset återfinns också ett rymligt sovrum där det finns god plats för säng och sängmöbler, här finns också ordentliga garderober som ger er bra förvaringsmöjligheter. Från sovrummet finns också en altandörr som leder er ut till baksidan av huset. Intill sovrummet är badrummet beläget och det är idag försett med badkar, WC, handfat och ett spegelskåp. Varmt välkommen att kontakta mäklare Andreas Ståhl för mer information och visning!

 • Plus
Granholmsgatan 24, Ormesta, Örebro kommun
 • Idag kl 17:00

Granholmsgatan 24

Radhus
Ormesta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

4 750 000 kr

164 m²

7 rum

5 532 kr/mån

28 963 kr/m²

Rymligt kedjehus om 164 kvm med av föreningens i särklass bästa lägen - hörntomt med takterass i fritt sydväst läge och baksida mot innergård med grönytor! Beläget i barnvänligt område med direkt närhet till naturen och kort avstånd till city! Bostaden är fördelad på två våningsplan plus inredd vindsvåning. På övervåningen finns 3 sovrum med möjlighet till ytterligare två sovrum på vindsplanet. I nuläget är vindsplanet inrett med ett sovrum och ett stort allrum. Entréplanet är planerat med sociala ytor där det exklusiva köket från HTH är centralt placerat. Här har man valt påkostade detaljer så som bänkskivor i sten, högspecificerade vitvaror från Siemens och inredning med gott om förvaring. Från köket är det öppen planlösning mot vardagsrummet där det även finns utgång till uteplats med spabad som vetter mot skyddad innergård. Förutom uteplatsen finns även en generöst tilltagen takterrass, utgång från allrummet på övervåningen, med sol från tidig förmiddag till sen kväll! Till bostaden finns en bilplats under tak med betongplattor, i anslutning till detta finns även förråd. I den nära utemiljön delar du grönområden och lekplatser med grannarna, i ett område som är designat för att smälta in väl i den traditionella lantliga byggnadsstrukturen. Fast givetvis i en nutida tolkning. I Ormesta finns flertalet förskolor och nybyggda Tybblelundsskolan F-6. En kort promenad bort finns naturreservatet Oset och Rynningeviken med motionsspår och ett rikt djurliv! Här kan man även sommartid njuta av middagar på någon av de utplacerade matgrupperna. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Vattenhindersgatan 4A, Lanna, Lekebergs kommun

Vattenhindersgatan 4A

Radhus
Lanna, Lekebergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

3 195 000 kr

144 m²

6 rum

5 195 kr/mån

22 188 kr/m²

Välkommen till detta vackra boende beläget längs en återvändsgata, med luftig baksida, endast ett stenkast från Lanna golfbana. Här möts du av ett parhus med rymliga 144kvm, genomgående hög standard och fantastiska ljusinsläpp från flera håll. På baksidan finner Ni den rymliga altanen med eftermiddags/kvällssol och god plats för grillkvällar samt social umgänge , varför inte ta ett spadopp. Trädgården omges av ett vitmålat trästaket. Här kan du njuta av härliga soltimmar under dagen med god plats för såväl kubb samt bollsport och även mysiga, varma uppesittarkvällar. Nedervåningen bjuder på ett öppet kök från Marbodal, med påkostade materialval, rymligt vardagsrum med plats för såväl soffmöblering samt umgänge. Här finner du även ett badrum, gästrum samt en tvättstuga. Övervåningen är öppen och mycket luftig med sin takhöjd på 3,5 meter där även sovrummen samt badrummet har öppet till nock. På övervåningen finns ett allrum, tre sovrum, ett badrum samt en balkong där du kan avnjuta sensommarkvällarna. Området kring Lanna präglas av lugnet och naturen, men också för närheten till såväl aktiviteter som golf, MTB leder, motionsspår samt paddelbanor och Stadskärnan i Örebro som du når på endast 15 min. Välkommen till detta vackert belägna, lugna och mycket välplanerade boende i ett omtyckt och familjevänligt område. Välkommen till ditt framtida hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Trumpetaregatan 2C, Väster, Örebro kommun
 • Imorgon

Trumpetaregatan 2C

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

695 000 kr

40,5 m²

1 rum

3 562 kr/mån

17 160 kr/m²

Varmt välkommen till Trumpetaregatan 2C! Här möts vi av en ljus och väldisponerad bostadsrätt på andra våningen i huset. Hallen har god plats för kläder och skor och intill återfinns bostadens rymliga och nyrenoverade badrum som idag också är försett med en toppmatad tvättmaskin för att underlätta er vardag ytterligare. Vidare in i bostaden möter vi en sovrumsdel som har gott om utrymme för möblering efter era önskemål, här kan utrymmet med fördel också användas till matplats om så önskas. Köket intill upplevs även det välplanerat med bra förvaring och arbetsytor och vi har mellan sovrumsdelen och köket en öppning som ger ett fint ljusflöde mellan ytorna. Vardagsrummet i bostaden upplevs väl tilltaget och bjuder in till umgänge tillsammans med vänner och familj. Här ges ni möjlighet att möblera rummet efter era behov och önskemål och från vardagsrummet nås också den mysiga balkongen vilket ger hela rummet en ljus och luftig känsla. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till det mesta. Gång-/cykelavstånd till centrala Örebro och ni är endast en kortare promenad från Södra Station där ni på ett smidigt sätt tar er vidare med tåg eller buss dit ni önskar. Ni har också närheten till flera parker och promenadstråk längs med Svartån. Varmt välkommen att kontakta mäklare Andreas Ståhl för mer information!

 • Plus
 • Balkong
Cv-Gatan 89 D, CV-området, Örebro kommun

Cv-Gatan 89 D

Lägenhet
CV-området, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 995 000 kr

53 m²

2 rum

3 348 kr/mån

37 642 kr/m²

Drömmer du om att bo både centralt och med grönskan runt husknuten? CV-staden växer och koloniområdet intill har gett namn till Brf Kolonilotten. Här har du nära till allt som gör livet bekvämt: skolor, butiker och service och närheten till det där som så många längtar efter; vackra grönområden för motion och avkoppling. Nu erbjuder vi en ljus och modern 2:a om 53 kvm med stor uteplats in mot gården. Inomhusmiljön präglas av ljusa materialval i hög kvalitet, fräscht badrum och välplanerade kvadratmetrar. Mellan stadspuls och avkopplande naturmiljö I Brf Kolonilotten bor du med promenadavstånd till både stad och natur: du har nämligen ungefär lika nära till centrum som till Osets naturreservat, småbåtshamnen och Hjälmaren. Och jobbar du på sjukhuset cyklar du dit på fem minuter. Planerna för CV-staden är spännande, flyttar du hit har du nära till allt som gör vardagen och fritiden lite enklare och trevligare

 • Uteplats
 • Hiss
Halvarbodavägen 17, Gropvik, Örebro kommun

Halvarbodavägen 17

Fritidshus
Gropvik, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 195 000 kr

56 m²

4 rum

1 394 m² tomt

Underbart läge i ett välorganiserat fritidshusområde! Bostaden ligger på höjden och har fin utsikt över området. Fritidshuset boarea på 56 kvm är fördelat på ett litet rum/kontorsrum, vardagsrum med nylagd laminatgolv som befinner sig i anslutning till köket, eldstad och luft/luft. Köket med vedspis, mindre spis med ugn, kombinerad kyl/frys och vita skåpluckor, bra med förvaringsutrymmen. Duschrum med dusch, handfat och tvättmaskin. Genomgångsrum med fönster. Stort sovrum med garderobsvägg. Inglasad rymlig uteplats med trägolv och utsikt över trädgården. Fristående bod med vedbod, kallförråd, vedeldad bastu med relaxdel. Fristående kallförråd. Växthus. Trädgårdstomten ligger i olika nivåer och sluttningen omges med vackra blommor och rabatter. Körsbärsträd och äppleträd finns också. Tomten är inramad med en spireahäck. Borrad brunn 2022, indraget i fastigheten. Sommarvatten finns i samfälligheten och fastighetsägarna använder det till en utedusch och utekök. Gemensam brygga finns i samfälligheten, grillplats och bad. Höstens fritidshus är nu till salu! Ett fritidshus där du kan avnjuta jul och inviga vårens solstrålar. Varmt välkommen in med er intresseanmälan eller kontakta ansvarig mäklare Susanne Einarsson, 070-3245556 alt [email protected]

 • Plus
Vallare walls gata 5, Rynninge, Örebro kommun

Vallare walls gata 5

Lägenhet
Rynninge, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

2 395 000 kr

73 m²

3 rum

4 295 kr/mån

32 808 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad och insynsskyddad lägenhet vars öppna ytor skapar en härlig rymd. I denna nyligen producerade lägenhet kan du fokusera på att umgås med familj och vänner - här behöver du inte byta ut något på många år. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten och bredband samt tv! Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande och funktionell hall med platsbyggda garderober, klinkergolv samt hatthylla med plats för jackor samt skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett ljust och inbjudande sovrum med plats för dubbelsäng samt skjutdörrsgarderober. Köket är socialt, stilrent och praktiskt med påkostade material, en trevlig halv köksö, bänkskiva i laminat, släta luckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Det öppna och sociala vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, ljusinsläpp åt två håll och härliga umgängesytor samt utgång till inglasad altan. I badrummet finns toalett, badkar, kommod, golvvärme, torktumlare, tvättmaskin och handdukstork. Ett par kvarter bort ligger vackra Rynningeviken som är ett naturreservat intill Hjälmaren. Här kan man kan njuta av vackra promenadstråk, flera grillplatser och rikligt djurliv och vintertid är det en populär utgångspunkt för långfärdsskridskoåkare. Lika nära finns Venaskogen med fina motions- och elljusspår. Här finns Lidl inom gångavstånd samt gym. Snabbt och enkelt att ta sig ut till E18/E20. Endast 2 km till City och ännu närmre till Universitetssjukhuset, nära till mataffär, bageri och restauranger. Inom området finns dessutom en större nyöppnad mataffär och gym. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Uteplats
 • Hiss
Hallblommagatan 9, Skogstorp, Kumla kommun

Hallblommagatan 9

Villa
Skogstorp, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

5 795 000 kr

173 m²

6 rum

1 097 m² tomt

Nu kan vi erbjuda ett påkostat enplanshus i Skogstorp med poolområde, trätrall samt stort inglasat uterum mot skyddad baksida. Huset erbjuder gott om sällskapsytor, en tilltalande planlösning samt ryggåstak i flera rum med fantastisk rymd. Till huset hör ett stort dubbelgarage samt uppställningsyta för flera bilar/kärra eller båt. Från huset är det gångavstånd till skola, mataffär samt allmänna kommunikationer och för de som pendlar till Örebro med bil är du snabbt på plats med endast 15 minuters resa. Välkommen med din intresseanmälan redan idag.

Ekeby 414, Stora Mellösa, Örebro kommun

Ekeby 414

Villa
Stora Mellösa, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 595 000 kr

71 m²

2 rum

1 350 m² tomt

Varmt välkommen till Ekeby 414 i Stora Mellösa! Är ni på jakt efter en bostad i lugnt och naturskönt läge ca 20 minuters bilresa från centrala Örebro? Då har ni hittat helt rätt! Vi välkomnas här av en ljus och inbjudande hall med plats för avhängning. I anslutning till hallen återfinns också en toalett. Vidare in i bostaden möts vi av ett modernt kök där det finns goda förvaringsmöjligheter samt bra arbetsytor. Köket har ljusa köksluckor, en bänkskiva i grå nyans och ett ljust kakel vilket ger ett stilrent intryck. Från köket tar vi oss sedan vidare i huset och möter då ett stort och rymligt vardagsrum med vitmålade väggar och en öppen spis (ej godkänd). Intill vardagsrummet återfinns också sovrummet som har goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och ett väldigt trevligt ljusinsläpp. Även det här rummet är förhållandevis rymligt och kan möbleras efter era behov och önskemål. Sovrummet har ljust målade väggar samt en fondtapet. Huset har också ett stort helkaklat badrum som idag är försett med dusch, WC och en handfatskommod som ger bra förvaringsmöjligheter. Från området är också bussförbindelserna goda till och från Örebro samt Odensbacken. Varmt välkommen att kontakta mäklare Andreas Ståhl för mer information!

Kabingatan 4B, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
 • Mån 6 feb kl 16:00

Kabingatan 4B

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 995 000 kr

63 m²

2 rum

4 185 kr/mån

31 667 kr/m²

Du som vill bo i en lägenhet med hög standard med smakfulla färger och materialval är detta bostaden för dig. Digital eller fysisk VISNING måndag 6/2. Bostaden ligger på fjärde våningen i huset med en mysig balkong i väster läge. Här får du sol på dig under eftermiddagen och kvällen när den väljer att vara framme. Du har dessutom bra utsikt mot parken. Här erbjuds en härlig öppen planlösning med gott ljusinsläpp. Köket är exklusivt från Vedum med vitvaror i vitt. Denna säljare är mycket flexibel på inflyttningsdatumet. I föreningen finns det en tvättstuga som är ett bra komplement till övriga utrustningen i bostaden. Det finns en föreningslokal med uteplats och även en övernattningslägenhet till förfogande. Parkering i form av ett garage finns under huset med hiss förbindelse till varje våningsplan. Kontakta Mäklaren Jessica på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information. Välkommen att boka din visningstid redan idag! Sörbyängen är ett lugnt och trivsamt område endast två kilometer från City. Gillar du att röra på dig har du många alternativ i närheten. Det finns elljusspår, aktivitetscentret Sörbybacken med populära ”trappan”, fotbollsgolf, utegym, cykelarena för att nämna några. Dessutom finns 18-håls golfbana (med bra skidspår vintertid), tennishall och flera gym i närheten. Cykelavstånd till stan, naturreservatet Oset och USÖ. Med cykel når du city och Resecentrum på cirka 10 minuter. Vill du åka buss finns det gott om busshållplatser. I det lugna bostadsområdet finns även flera skolor, förskolor och på promenadavstånd hittar du Örebro Universitet, Gustavsviksbadet, flera stora mataffärer, pizzerior, vårdcentral och apotek.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stolpgränd 4, Solhaga, Örebro kommun

Stolpgränd 4

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

895 000 kr

47,5 m²

1.5 rum

4 187 kr/mån

18 842 kr/m²

Rymlig och fräsch etta med sovalkov i lugna Solhaga med närhet till busshållplats, mataffärer och fina strövområden. Lägenheten ligger på markplan och har inga trappor. Du möts av enhetliga golv och färger på väggarna. I hallen finns bra med förvaring, en garderobsvägg samt ytterligare förvaring i förrådet utanför som ligger vägg i vägg. I vardagsrummet har en vägg satts upp till en sovalkov och här finns plats för en säng. Vardagsrummet har två fönster och ett inbyggt skåp med glasdörr. Nyrenoverat badrum med klinkergolv, delvis kaklade väggar, duschplats och en egen tvättmaskin. I köket plats för matgrupp och härifrån når du den väl tilltagna altanen i som ligger söderläge. I köket finns vita skåpluckor, vitrinskåp, vägghyllor, kyl/frys fr Miele och en spis fr Gorenje. I avgiften på 4.187 kr/mån ingår värme, vatten, kabel-tv, den fasta elavgiften, bostadsrättstillägg samt en avsättning på 156 kr/månaden den till inre reparationsfonden som idag uppgår till 9.535 kr (2022-10-03). Bostadsrättsföreningen Solhaga är en populär förening som har något för alla. Här finns till exempel lekplatser, pool, tvättstugor samt Solhagagården med fest/samlingslokal och övernattningsrum för föreningens medlemmar. I föreningen finns även tillgång till parkeringsplatser. För garage och carport är det separat kö. Solhaga som är ett lugnt område med närhet till bland annat förskolor, skola, matbutik, gym, badhus, goda busskommunikationer och Karlslundsområdet där det finns bra motionsspår, fina naturområden samt ridanläggning. Örebro centrum som erbjuder allt annat man kan tänkas önska ligger inom 5 km.

 • Plus
 • Uteplats
Kamomillgatan 6, Sörbyängen, Örebro kommun

Kamomillgatan 6

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 495 000 kr

58,6 m²

2 rum

4 041 kr/mån

25 512 kr/m²

Yteffektiv lägenhet om 2 RoK med uteplats i söderläge! Digital eller fysisk VISNING måndag 6/2. Kök med vit köksinredning där luckor och lådor har push-open funktion och vitvaror i vitt utförande från Electrolux. Med ett helkaklat badrum med dusch, toalett, kommod samt en tvättdel. Lägenheten har alla bekvämligheter med både diskmaskin samt tvättmaskin och torktumlare. Här finner du en bostad som har gott om förvaring med både garderober och städskåp samt lägenhetsförråd på vinden. Detta är ett öppet hem med goda förvaringsmöjligheter och ett ljusinsläpp som piggar upp! Vid frågor vänligen kontakta Mäklaren Jessica på 0766-114 118 alt. [email protected] Välkommen hem! Sörbyängen är ett lugnt och trivsamt område endast två kilometer från City. Gillar du att röra på dig har du många alternativ i närheten. Det finns elljusspår, aktivitetscentret Sörbybacken med populära ”trappan”, fotbollsgolf, utegym, cykelarena för att nämna några. Dessutom finns 18-håls golfbana (med bra skidspår vintertid), tennishall och flera gym i närheten. Cykelavstånd till stan, naturreservatet Oset och USÖ. Med cykel når du city och Resecentrum på cirka 10 minuter. Vill du åka buss finns det gott om busshållplatser. I det lugna bostadsområdet finns även flera skolor, förskolor och på promenadavstånd hittar du Örebro Universitet, Gustavsviksbadet, flera stora mataffärer, pizzerior, vårdcentral och apotek.

 • Uteplats
 • Hiss
Vajervägen 10, Garphyttan, Örebro kommun
 • Mån 6 feb kl 18:00

Vajervägen 10

Villa
Garphyttan, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

5 495 000 kr

164 m²

6 rum

1 135 m² tomt

Välkomna till denna stora familjevilla byggd 2019 på hörntomt i barnvänliga Garphyttan. Med sina 164 kvm i två plan samt ett uterum på 21 kvm ges det utrymme för den stora familjen. Solpaneler har nyligen installerats vilket gör detta hus otroligt driftsekonomiskt. Ett härligt soldäck med utespa och pool sätter guldkant på tillvaron och här kan familjen hänga med sina vänner. Stor gräsmatta runt huset. Därtill finns ett rymligt dubbelgarage med fjärrstyrd port, isolerat, gjuten platta och belysning. Fiber är installerat och belysningen utomhus samt poolen styrs via en app. Huset har 6 rum och kök varav 4 sovrum, ett på entréplanet och tre på övervåningen. I det fullutrustade köket kan du laga mat och samtidigt umgås med gästerna i och med den öppna planlösningen som knyts samman med en praktisk köksö och här finns även en täljstenskamin som ger mysig stämning och god värme. Från vardagsrummet utgång till uterum och vidare soldäck. På övervåningen finns ett allrum med två takfönster, en klädkammare samt tre sovrum. Det helkaklade badrummet har klinkergolv, fönster och försetts med både duschplats och badkar. Utomhus kan man njuta av solen från det stora trädäcket om 212 kvm och hoppa ned för ett svalkande dopp i poolen som anlades 2020 och vidare gräsmatta. Villan är som gjord för en barnfamilj och här bor ni i familjära och lugna villakvarter med gångavstånd till lekpark, förskola, Garphyttans skola åk F-6 och mataffär. Närhet till Ånnaboda rekreationsområde som erbjuder badplats, cykel- och vandringsleder, bär- och svampmarker om hösten och skidspår vintertid. Säljaren har förmånliga lån på Länsförsäkringar bank förmodligen finns att ta över av köpare. Välkommen kontakta mäklare Titti Plyhm för privat visning 0707-644152 alternativ [email protected]!

 • Plus
Prostvägen 6, Almby, Örebro kommun
 • Borttagen före visning

Prostvägen 6

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 380 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 788 kr/mån

23 590 kr/m²

Med närhet till Universitet, city och trevliga promenadstråk längs Hjälmarens strand och Oset finner du denna ljusa och luftiga tvårummare belägen högst upp i huset, tredje våningen, med balkong i söderläge! De väldisponerade 58,5 kvm erbjuder ett hemtrevligt kök med gott om förvaring och arbetsyta. Det rymliga sovrummet har plats för såväl dubbelsäng som skrivbord. Här finns även en garderobsvägg. Fräscht badrum med kaklade väggar och klinkergolv, toalett, tvättställ, duschhörna samt tvättmaskin. Ljust vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong i söderläge med utsikt över hustaken. I avgiften på 3 614 kr/månad ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband via Comhem. Hsb brf Mälaren är en bostadsrättsförening i framkant med solceller installerade år 2020 vilket bidrar till lägre kostnader. I föreningen finns 17 garage platser samt 38 p-platser med separat kö. Till lägenheter hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Utöver detta har föreningen 3 tvättstugor, 3 torkrum, cykelrum, övernattningsrum att hyra, gemensamhetsrum med bastu, pingisbord samt ett hobbyrum. Utöver närheten till city och universitetet finns även Osets naturreservat med fina promenadstråk i magisk natur. Bageri i samma byggnadskropp och med kort gångavstånd till flera mataffärer, systembolag, blomsterhandlare, frisör, flera restauranger och gymanläggningar. Läget är perfekt, enbart 5 minuters cykelväg till Örebro universitet och 10 minuter till Örebro City. Det finns goda bussförbindelser utanför huset. Kontakta mäklare Titti Plyhm för mer info samt om ni önskar en privatvisning!

 • Plus
 • Balkong
Peppargatan 17, Sörbyängen, Örebro kommun
 • Mån 6 feb kl 15:30

Peppargatan 17

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 595 000 kr

59 m²

2 rum

3 748 kr/mån

27 034 kr/m²

Nu finns denna charmiga och mycket kvadratsmarta bostadsrätt ute till försäljning. VISNING söndag 15/1. Här möts du av en ljus bostadsrätt med öppen och social planlösning som bokstavligt badar i ljusinsläpp. Väl inne i bostaden välkomnas du av den luftiga planlösning där kök och allrum samsas, här finns det såväl god plats för vardagsrumsmöblemang, socialt umgänge samt goda arbetsytor i det tilltagna köket med full maskinell utrustning. Längre in i bostaden finner du det rymliga sovrummet som även tillhandahåller en mycket praktiskt klädkammare. I anslutning till sovrummet samt allrum finner du den mycket rymliga helkaklade badrummet där det finns goda förvaringsmöjligheter samt tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, bredband (100/10) samt grundutbud tv. Detta hem passar dig som värdesätter funktion, kvalité samt en öppnare planlösning för maximala ljusinsläpp. Sörbyängen är ett folkkärt område som ligger cirka 2 kilometer från Örebros stadskärna, här har du närhet till naturområden, golf, badhus, vårdcentral, tennis/paddel och badmintonhall, ute gym, restauranger samt stora välsorterade matvaruhus. Ett stenkast från bostaden finner du även Örebro Universitet. På bara några minuter med cykel når du Örebro stadskärna med allt som staden har att erbjuda. Helt enkelt det bästa av två världar. Välkommen till ditt Peppargatan 17 och ditt framtida hem! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kiwigatan 9, Mellringe, Örebro kommun

Kiwigatan 9

Lägenhet
Mellringe, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

795 000 kr

43 m²

1 rum

3 795 kr/mån

18 488 kr/m²

Välkommen till denna rymliga etta belägen i Mellringes nya kvarter, Nyponlunden! Hör bor du med närhet till skogen och naturen och samtidigt cykelavstånd till city. Ett stenkast bort finns busshållplatsen. Lägenhetens 43 kvm disponeras av en hall samt en rymlig klädkammare. I det helkaklade badrummet finns dusch och tvättmaskin. Rummet har plats för både säng och soffa samt matplats vid kökshörnan. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. I månadsavgiften om 3.272kr ingår värme, vatten, renhållning, fiber via Telia. Det finns i dagsläget lediga p-platser till en kostnad av 300-350 kr/ månad. Närhet till busshållplats och 3:an buss går till Universitetet!

 • Uteplats
Hertig Karls Allé 75B, Väster, Örebro kommun
 • Budgivning pågår

Hertig Karls Allé 75B

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

850 000 kr

25,5 m²

1 rum

1 742 kr/mån

33 333 kr/m²

Letar du en enkel bostad med låg månadsavgift i en ekonomisk och stabil bostadsrättsförening? Då är denna bostad något för dig! Digital eller fysisk VISNING erbjuds enligt önskemål. Med sina smarta 25,5 kvm får du plats med det du behöver. Tryggheten med denna HSB förening är dess låga skuld på endast 2 812 kr per kvadratmeter. I den låga månadsavgiften om 1 584 kr ingår värme, vatten, fasta elnätskostnaden, bostadsrättstillägg samt kabel-tv (grundutbudskanaler). Tillhörande lägenheten finns 2 förråd. Varmt välkommen med din intresseanmälan! Kontakta Mäklaren Jessica på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information. Med Västers livspulsåder finner du två välsorterade matbutiker. En av dessa har postservice och det finns ett apotek, bank, caféer, restauranger, skomakare, cykelreparatör och frisörer i närheten av bostaden. Ett trevligt område med villor och lägenheter med närhet till bland annat flera parker. Du bor några kvarter från stadens hela utbud av både affärer, pubar, biografer och teatrar. Även nära till olika kommunikationer då bostaden ligger ett promenadavstånd från centralstationen och resecentrum. Smidig och snabb utväg på E18/E20. Välkommen till denna bostad som trots pulsen ligger på en trivsam plats.

Visar 1 - 50 av 67