Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mandelstensvägen 73, Lundby, Örebro kommun
 • Sön 10 dec kl 13:00
Mandelstensvägen 73, Lundby, Örebro kommun, bild 2
Mandelstensvägen 73, Lundby, Örebro kommun, bild 3

Mandelstensvägen 73

Lägenhet
Lundby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 295 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 529 kr/mån
16 497 kr/m²

Välkommen till denna 3:a i trivsamma Lundby! Ett boende med många fördelar och nära till mycket. Denna bostad har ljus från två väderstreck och ligger på våning ett av två möjliga. Den har en vackert inhägnad uteplats och även ett inglasat uterum med utsikt mot grönområdet. Barnvänligt område med bilfria gårdar och närhet till skola och dagis. Denna inbonade bostad präglas av en ljus och tydliga rumsavdelning. Med en bostadsytan om 78,5 kvm fördelas dessa på tre rum och ett kök samt ett badrum och en klädkammare. Bostaden är delvis renoverad. Gården har en lekplats och en fin gräsyta. Till föreningen hör också en fristående villa, allmänt kallat torpet, och används till vicevärdskontor, styrelsesammanträden, medlems- och informationsmöten, olika fritidsaktiviteter samt studiecirklar. Delar av torpet kan också hyras av föreningens medlemmar för andra ändamål såsom barnkalas, studentfirande och middagar. Det finns också en gemensam tvättstuga som man enkelt bokar och en träningslokal. Lundby är ett klassiskt villaområde som började bebyggas med villor, radhus och bostadsrätter i början av 1970-talet. I området finns Lundbyskolan (F-6) samt att det finns tre förskolor. Området ligger naturskönt i utkanten av Örebro stad och det är cirka 5 km från Örebro centrum med bra bussförbindelser. I närområdet finns ett skogsområde med motionsslingor och ett grönområde med fotbollsplaner. Mer information angående Brf Lunden finns på www.brflunden.nu Varmt välkommen hem! Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna bostad vill att din bostadsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. Du bokar enkelt in dig på din visningstid här på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings sida eller så kontaktar du henne på 0766-114 118 alt. [email protected]

 • Premium
 • Uteplats
Ölmbrovägen 57, Ölmbrotorp, Örebro kommun
 • Tor 7 dec kl 16:30
Ölmbrovägen 57, Ölmbrotorp, Örebro kommun, bild 2
Ölmbrovägen 57, Ölmbrotorp, Örebro kommun, bild 3

Ölmbrovägen 57

Villa
Ölmbrotorp, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 895 000 kr
134 + 2 m²
5 rum
724 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla full av potential! Sist och längst upp på gatan med fri baksida och utsikt över skogen hittas denna trevliga villa. Uteplats både öppet och under tak samt härliga gräsmattsytor med flera egna äppelträd och hallonbuskar med gott om frukt och bär. En utebod finns också för extra förvaring. I dagsläget rymmer huset 5 rok i bra storlek, en gästtoalett, ett badrum och en tvättstuga. Här har du verkligen möjlighet att sätta din egna prägel på ett toppenläge med många bekvämligheter runt omkring dig. Du hittar förskola, lekplatser, vackra skogar och promenadslingor samt tennisbana, fotbollsplan och busshållsplats i närområdet och bor lugnt och tryggt med något för hela familjen. Besiktningsprotokoll finns att ta del av på hemsidan. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Peppargatan 21, Sörbyängen, Örebro kommun
 • Mån 4 dec kl 17:00
Peppargatan 21, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Peppargatan 21, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Peppargatan 21

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 595 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/4
5 172 kr/mån
30 529 kr/m²

Rymlig lägenhet om 4 RoK med en härlig balkong om hela 13 kvm som dessutom är inglasad! Vardagsrummet är centralt placerat i lägenheten och har en delvis öppen planlösning mot det praktiska köket och matplatsen. Köket är tidlöst och smakfullt utformat med vita släta luckor, bra bänkytor och gott om förvaringsutrymmen samt en separat kyl och frys i fullhöjd. Av de tre sovrummen så är två med fönster mot innergården och det tredje mot Peppargatan. Badrummet är generöst tilltaget och har kakel och klinker samt en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och vägghängda skåp. Dessutom finns en separat gäst-WC i hallen. Föreningen är välskött och består av 59 st. bostadsrätter om 2-4 RoK och en lokal. I källarplan, med hiss, finns 35 st. garageplatser (900 kr/mån) och 4 st. MC-platser (350 kr/mån). Ytterligare 6 st. parkeringsplatser finns på innergården. Till samtliga platser är det separat kösystem som sköts av Egeryds fastighetsförvaltning. Möjlighet finns även att parkera längs med gatan nedanför och gatorna runtom. Lägenhetsförråd är beläget på vindsplan dit ni även har hiss. Mer info finns på föreningens hemsida: https://www.brfsoderangarna.se/ Denna bostad ligger i ett nybyggt och färdigbyggt kvarter med välskötta grönområden och gästparkeringar. Du har bekvämt gångavstånd till livsmedelsbutiker, systembolag, gym och en golfbana. Centrum ligger mindre än 2 km bort och nås via upplysta gång- och cykelvägar. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tegelgatan 11, Centralt Väster, Örebro kommun
 • Mån 4 dec kl 12:00
Tegelgatan 11, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 2
Tegelgatan 11, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 3

Tegelgatan 11

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 500 000 kr
78 m²
2.5 rum
vån 1/3
4 154 kr/mån
19 231 kr/m²

Vem drömmer inte om en ljus, luftig lägenhet i gammal stil? Då har du hittat rätt! Välkommen till Tegelgatan 11, beläget centralt på väster i en stabil och stor förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. Här möts du av genomgående trägolv, spegeldörrar i trä, stora spröjsade fönster och en takhöjd om 2,7 meter. Lägenheten är belägen en halvtrapp upp och när du kommer in möts du av en rymlig hall med plats för byrå och ytterkläder. Till vänster om hallen ligger matrummet (vilket även kan användas som sovrum) samt det helrenoverade köket med klinkergolv, golvvärme och snygga snickerier i mörk träfanér. Vardagsrummet är ljust och luftigt och här finns även en liten kontorsvrå med fönster. Pardörrar från både vardagsrum och hall in till det rymliga sovrummet med garderobsvägg och plats för skrivbord. Badrummet har våtrumsmatta och kaklade väggar. Bredvid duschplatsen finns utrymme för egen tvättmaskin, dock finns det en trevlig tvättstuga i källaren. Dessutom tillhör två lägenhetsförråd, ett i källaren samt ett på vinden. Det finns 23 p-platser på gården, ca 400 kr/månad och separat kö råder (för närvarande ej så lång). Brf Egen Härd är en av Örebros äldsta och mest stabila föreningar med en låg månadsavgift där både värme, vatten, bredband och tv-kanaler ingår, vilket ger en bra förutsättning för en god boendeekonomi. Föreningens skuldsättning ligger på ca 2.500 kr per kvm! Bostaden är fint belägen på väster, en trivsam stadsdel med närhet till en mängd bekvämligheter. På gångavstånd når du smidigt centrala Örebro, som erbjuder en mångfald av underhållning, shoppingmöjligheter och matupplevelser. Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

 • Premium
Gaxevägen 22, Marieberg, Örebro kommun

Gaxevägen 22

Villa
Marieberg, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 600 000 kr
119 m²
5 rum
5 042 kr/mån

Brf Nytorp tar plats i villaidyllen Marieberg, ett område som upplevs allt mer centralt i takt med att Örebro växer. Här är det enkelt att få ihop vardagspusslet med skola och förskola i området, bekvämt cykelavstånd till alla butiker på Mariebergs handelsområde och hela Örebros utbud inom räckhåll. Hem för de flesta smaker Här bjuds vi på två olika tvåplanshus, alla i bekväm bostadsrättsform. Dels parhus och kedjehus om 119 väl utnyttjade kvadratmetrar med tre sovrum som standard – och dels kedjehus om 131 sådana, med fyra sovrum om standard. Båda husmodellerna har genomtänkta planlösningar med fina sociala ytor, och en god standard redan från början. Läge för ute-njut Utelivet är en stor del av villalivet, och det har vi tagit fasta på här. Tack vare en genomtänkt placering av husen blir villakänslan maximal. Här kan du med andra ord njuta ostört på din stora, fina altan, som dessutom ligger i bästa tänkbara solläge. Varje hus har också en egen lättskött trädgård att pyssla om. Stig in, för all del! Vi kliver in i en luftig och välkomnande entré med praktiskt klinkergolv. Här finns husets ena badrum med kakel och klinker, WC och dusch. Och på väg in mot husets hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum kikar vi in i husets härliga tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare – ren vardagslyx! Ett kök för alla smaker. Det här ljusa moderna köket från HTH är både snyggt och smartplanerat. Dessutom är det utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr med vitvaror från Siemens. Köket är öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en trevlig bardisk som blir en perfekt sittplats för den där snabba koppen morgonkaffe eller för den som vill hålla kocken sällskap i väntan på middagen. Gott om plats att umgås på I vardagsrumsdelen möter vi en öppen planlösningen som rymmer en väl tilltagen matplats, utan att för den skull försaka plats för soffan. Här kan alla vara med och umgås! Stora fönster släpper in ljuset, och här kliver du också ut på din stora, härliga altan. Var det någon som sa grilla? Från altanen når du också ditt isolerade förråd. Smidigt, eller hur? Tre trivsamma sovrum, eller fyra Nu fortsätter vi upp för trappan. Här uppe finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Men här finns också ett mysigt allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande, eller varför inte bara koppla av med en god bok. Behöver familjen ett fjärde sovrum går det fint att göra om allrummet till ett sådant som tillval. Övervåningen bjuder också på ett fräscht badrum med kakel och klinker, dusch och WC. Interiörbilderna är exbilder från områdets visningshus. Ev tillval kan avvika på detta hus. Läs mer under fliken dokument där du kan se tillvalen för just detta hus. Alt https://obos.se/hitta-bostad/sok-bostad/orebro/orebro/brf-nytorp/

 • Uteplats
Kornellvägen 35C, Bettorp, Örebro kommun

Kornellvägen 35C

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 650 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/4
4 930 kr/mån
22 917 kr/m²

Trevlig trerummare i markplan med ljus som flödar in från norr till söder. Beläget i Bettorp, ca 5 km fr city, med närhet till fin natur och härliga motionsspår. Lägenheten erbjuder en smidig öppen planlösning där kök och vardagsrum kombineras, vilket skapar en inbjudande atmosfär för sociala stunder med nära och kära. Här finns gott om plats att möblera efter era egna behov och preferenser. Från vardagsrummet utgång till altan i söderläge, som skapar en naturlig övergång mellan inomhus- och utomhuslivet. Köket är både praktiskt och stilrent, med vita köksluckor, en träbänkskiva och grått kakel. Ett stort fönster vid köksbänken ger rikligt med naturligt ljus. Lägenheten rymmer två rymliga sovrum med möjlighet till personlig möblering och gott om förvaringsutrymme i garderoberna. Badrummet är rymligt och smakfullt med kaklade väggar och våtrumsmatta. I anslutning till hallen finner ni även ett praktiskt förråd som ger ytterligare förvaringsutrymme. Välkomnande entré med plats för cafébord och stol. I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, renhållning, grundutbud tv samt fiber! Även ett tillhörande förråd som du finner på gården. Du är även garanterad minst en parkeringsplats. Det finns 40 p-platser och därmed en p-plats finns för varje lägenhet! Månadsavgiften för parkering är 450 kr. Bostaden är belägen i det lugna och trevliga området Bettorp, med närhet till en mängd bekvämligheter. I närområdet finns förskolor, Lillåns Södra skola (F-6), grönområden, motionsspår och lekplatser. Det är en enkel 15-20 minuters cykeltur till centrala Örebro, och det finns även utmärkta bussförbindelser om ni föredrar kollektivtrafik. För pendlare med bil erbjuder Bettorp enkla tillfarter till RV50 och E20, vilket möjliggör smidig resa till önskade destinationer. Ett extra förråd i en av byggnaderna på gården tillkommer som en ytterligare fördel. Välkommen att boka in dig för visning på mäklarens hemsida!

 • Uteplats
 • Hiss
Engelbrektsgatan 62D, Öster, Örebro kommun
 • Fre 15 dec kl 15:30
Engelbrektsgatan 62D, Öster, Örebro kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 62D, Öster, Örebro kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 62D

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 650 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 255 kr/mån
39 286 kr/m²

Varmt välkommen till Engelbrektsgatan 62D och denna fina 1,5a! Här disponerar du 42 smarta och välplanerade kvadratmetrar i mycket bra skick. Du välkomnas in av hallen som renoverats med nytt golv och en stor garderob för förvaring under 2015. Till vänster från hallen finns det fina köket som även det gjordes om under 2015 och är utrustat med allt man kan tänkas behöva. Inbyggda vitvaror i form av kyl, frys, ugn, mikro och diskmaskin. Plats för matgrupp. Rakt in i bostaden hittas det härliga vardagsrummet med gott om ljusinsläpp. En perfekt plats för att både slappna av och bjuda över vännerna för att umgås. Den franska balkongen ger fin utsikt över den privata och gröna innergården som är tillgänglig för alla medlemmar att använda. Ett mindre rum med plats för 140 cm säng finns smart placerad för att kunna stänga till dörren i anslutning till vardagsrummet. Direkt till vänster från hallen hittas badrummet som stilrent renoverats under 2018 och är utrustat med dusch, kommod, wc, golvvärme samt handukstork. Tvättstuga hittas bekvämt och smidigt i källaren i samma hus, precis nedanför trappan. Denna bostad är verkligen värd att uppleva på plats! Du kan också känna tryggheten i att bo tryggt i en stabil och lågt belånad förening med en månadsavgift på endast 3 255 kr där värme, vatten, bredband, basutbud med tv-kanaler samt bostadsrättstilläggsförsäkring ingår. Föreningen har dessutom nyligen utfört större arbeten så som fasadrenovering, fönsterbyte samt byte av ytterdörrar. Vidare finns hobbyrum, bastu, miljörum, cykelparkeringar samt en samlingslokal för övernattande gäster att hyra. Till lägenheten hör dessutom gott om förvaring i form av ett vindsförråd, ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Även läget är svårslaget! I närområdet hittas allt ifrån matbutik, gröna parker med trevliga promenadstråk, gamla fina kvarter och vackra byggnader till lokala caféer och restauranger. Dessutom med smidigt promenadavstånd till centrum med hela stadens utbud av affärer, kultur och nöjesliv. Bekvämt cykelavstånd till Örebro Universitet och smidiga busskommunikationer. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Oskarstorget 16D, Centralt Öster, Örebro kommun

Oskarstorget 16D

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 174 kr/mån
33 716 kr/m²

Först och främst, bostadsrättsföreningen på Oskarstorget 16D är något utöver det vanliga. Med låga driftkostnader i föreningen tack vare smarta och miljövänliga lösningar som bergvärme, solceller och mekanisk frånluft med värmeåtervinning, är detta en förening som inte bara är snällt mot plånboken utan även mot vår planet i ett av Örebros centralaste lägen! Lägenheten själv sedan talar för sig själv. Den har genomgått en fantastisk förvandling under 2021-2022, där alla ytskikt har omhändertagits och uppdaterats för att möta dagens krav på stil och komfort. En platsbyggd bokhylla och ett praktiskt garderobsystem i hallen är några av de senaste tillskotten som sätter pricken över i:et över den lyxiga känsla som denna lägenhet inger. Efter att föreningen köpte loss tomträtten år 2021, är belåningen visserligen något högre och detta innebär å andra sidan lägre kostnader i framtiden. Och den låga driftkostnaderna för föreningen är tack vare bergvärme och solceller som är installerade. Det finns något för alla, oavsett om du är ute efter gemenskap eller ett lugnt och stillsamt hem. Som medlem i föreningen har du även tillgång till en rad gemensamma utrymmen och faciliteter, däribland samlingslokal med övernattningsmöjlighet, bastu, snickarbod och inte mindre än två tvättstugor. Inte nog med att du bor granne med Oskarsparken och stadsparken, du har även närhet till mysiga caféer, restauranger och Ica Oskarsparken för de dagliga inköpen. En perfekt mix av lugn och pulserande stadsliv precis utanför dörren! Till sist vill vi inte glömma att nämna de utmärkta kommunikationerna i området. Med sitt centrala läge i Örebro är det enkelt att ta sig till och från Oskarstorget 16D, oavsett om du föredrar kollektivtrafik eller bil. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Balkong
 • Hiss
Hagendalsvägen 15C, Kumla Centralt, Kumla kommun

Hagendalsvägen 15C

Lägenhet
Kumla Centralt, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
995 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 530 kr/mån
15 191 kr/m²

Välkommen till Hagendalsvägen 15C och denna fina trea! Senaste åren har bostaden genomgått flera renoveringar i form av nytt kök och ytskikt som nya dörrar, målade väggar samt nylagda laminatgolv. Lister kommer att sättas in innan tillträde. Föreningen har dessutom nyligen bytt både köksfläkt och elcentral. Här hittar du en bostad direkt redo att flyttas in i! I hallen finns idag ett öppet utrymme för förvaring direkt till vänster som tidigare var inbyggt i ett genomgångsrum. Köket med fina luckor i en grå nyans hittas lite längre in till vänster i bostaden och har smart plats för ett köksbord. Till höger efter entrén hittas det härliga vardagsrummet med plats för både soff- och matgrupp. Fin parkett på golv. Från vardagsrummet nås även den trevliga balkongen. Bostaden rymmer förutom detta också två sovrum samt ett kaklat badrum. Två förråd finns att disponera över på källarplan. Här bor man tryggt i centrala Kumla med närhet till allt man kan tänkas önska sig. Bra månadsavgift där värme, vatten, TV och bredband, samt bostadsrättstillägg ingår. Låg belåningsgrad i en stabil förening. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Granvägen 54, Brickeberg, Örebro kommun
 • Sön 3 dec kl 13:00
Granvägen 54, Brickeberg, Örebro kommun, bild 2
Granvägen 54, Brickeberg, Örebro kommun, bild 3

Granvägen 54

Radhus
Brickeberg, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 750 000 kr
135 + 5 m²
5 rum
389 m² tomt

Granvägen 54 - Charmigt och energisnålt familjehem! Nu har ni möjlighet att göra denna fastighet till ert alldeles egna familjehem. Detta 135 kvadratmeter stora hus erbjuder gott om plats för hela familjen med sina 5 rum inklusive 4 sovrum. Huset sträcker sig över två våningsplan och inkluderar ett garage samt solceller på taket som hjälper till att minska energikostnaderna. Huset är byggt för att passa in i ett fartfyllt familjeliv och erbjuder generösa utrymmen. Köket rymmer flera familjemedlemmar med access till tvättstugan, groventrén och hallen. Det ljusa och luftiga vardagsrummet har utsikt mot skogen där ni och era vänner kan koppla av. De fyra rymliga sovrummen är perfekta för den växande familjen. Toaletter finns på båda planen och ett garage i anslutning till bostaden finner ni även här. Energi och hållbarhet Solceller: Taket är utrustat med solceller som hjälper till att minska era elkostnader och gör boendet mer miljövänligt med en nyinstallerade elbilsladdare. Anläggningen är även förbered för batterianslutning. Värmepump: Huset är värmt med en energieffektiv luft-vatten värmepump från Nibe vilket gör att ni kan njuta av en uppvärmning av hög komfort. Radiatorbyte: De gamla högtemperatur radiatorerna har bytts ut mot lågtemperatur radiatorer för optimerande av värmepumpen. Ventilation Ventilationssystem: Ett förbättrat ventilationssystem med mekanisk frånluft och tilluftsdon för att förbättra inomhusluften och komforten. Huset har en lättskött trädgård med en altan. På fastigheten finns också en asfalterad garageuppfart där det finns plast för en normalstor bil förutom platsen i garaget. Nära huset finner ni en lekplats. Villan säljs med Länsdeklarerat Plus vilket innebär att den är besiktigad och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel. Varmt välkommen hem! Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna bostad vill att din fastighetsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. Kontakta henne på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information om ditt nya hem på Granvägen 54. Boka in din visningstid redan idag.

 • Premium
Hertig Karls Allé 64, Centralt Väster, Örebro kommun
 • Sön 3 dec kl 15:00
Hertig Karls Allé 64, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 2
Hertig Karls Allé 64, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 3

Hertig Karls Allé 64

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
995 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/3
3 289 kr/mån
23 140 kr/m²

Välkommen till denna bostad på Hertig Karls Allé 64. Här finner du allt du behöver för att trivas och leva bekvämt. Redan när du kliver in möts du av en hall med vackert golv. Här finns generösa förvaringsmöjligheter för dina kläder och skor. En välkomnande start på ditt nya hem! Badrummet är fräscht, om än med några år på nacken. Här finns spännande möjligheter till renovering om så önskas. Köket är lägenhetens nyaste rum och har charm. Det finns tydliga tecken på att förra ägaren själv monterade delar av möblemanget, vilket ger köket en unik och personlig touch. Här kan du skapa kulinariska mästerverk och njuta av måltider i en inspirerande miljö. Vardagsrummet är rymligt och ljust. Detta utrymme ger dig friheten att möblera på många olika sätt vilket ger en mysig och avslappnad atmosfär. På balkongen kan du uppleva härliga kvällar på den rymliga balkongen i västerläge och med kvällssol. Här kan du koppla av medan du njuter av den fina utsikten. Balkongen är vindskyddad när träden blommar, vilket ger extra avskildhet och komfort. Sovrummet är omslutande och mysigt. Det rymmer en 160 cm bred säng utan problem och erbjuder även viss förvaring för dina ägodelar. Här kommer du att trivas och känna dig hemma. Månadsavgiften är förmånlig och inkluderar värme, vatten, kabel-TV (basutbud) samt bostadsrättstillägg. Denna bostad har mycket att erbjuda och är perfekt för dig som söker en bekväm och trivsam plats att kalla hem. Föreningen förvaltas av HSB och består av 48 stycken lägenheter samt 8 stycken lokaler. Ekonomin är mycket stabil med låg belåning om endast 2 061 kr/m². Flertalet stora renoveringar är utförda, bl.a. stambyte, nya fönster, nytt tak, ventilationssystem och nya lägenhetsytterdörrar. Se mer info om utförda renoveringar i beskrivning och årsredovisning. Det finns parkeringsplats att hyra för 200 kr/mån och även med elstolpe för 250 kr/mån. Inom föreningen finns även 3 stycken gästparkeringar. I kvarteret runtomkring finns restauranger, matbutiker och trevliga grönområden. Precis utanför bostaden finns busshållplats med täta förbindelser både mot city och universitetet samt handelsområdet Boglundsängen med bl.a. ICA Maxi, systembolaget och flertalet restauranger. Föredrar du att cykla så är det endast 5-10 minuters cykelstånd till city. Varmt välkommen hem! Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna bostad vill att din bostadsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. För att boka en visning väljer du bara din ankomsttid och har du några funderingar är du välkommen att kontakta henne på 0766-114 118 alt. [email protected]

 • Premium
 • Balkong
Baldergatan 10, Kumla, Kumla kommun

Baldergatan 10

Radhus
Kumla, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 950 000 kr
85 m²
3 rum
206 m² tomt

Välkommen till Baldergatan 10 och detta riktigt fina parhus i Kumla. Hela huset totalrenoverades för 10 år sedan och har sedan dess skötts om mycket väl och är fortfarande som i nyskick. 85 kvm fördelade på rymliga 3 rum och kök. Dessutom finns ett stort inglasat uterum, ytterligare flera uteplatser samt en helt fantastisk baksida med läge mot allmänning och skogsdunge. Trivsam planlösning med ett stort och ljust kök med fin vit inredning, vardagsrum, sovrum samt ytterligare ett rum som idag används som TV-rum. Snyggt, kaklat badrum med ny inredning och dessutom finns en separat tvättstuga. Vitmålade väggar och parkettgolv i alla rum förutom hallen där det ligger ett praktiskt klinkergolv. Gott om förvaringsmöjligheter i garderober och i det intilliggande förrådet. Trädgården är i en klass för sig. Baksidan ligger i soligt sydvästläge och här har säljarna skapat en ljuvlig oas med flera olika sittplatser i olika nivåer, vackra rabatter och fina odlingsmöjligheter. På framsidan finns ytterligare en uteplats som nås från köket och här finns solen på förmiddagen och stannar tills strax efter lunch. Effektiv uppvärmning via två luft/luftvärmepumpar (nya 2019 och 2020) och fiber finns installerat. Bilen har plats i eget avdelat garage, med elport, i länga. Garagen samt sophämtning och plogning sköts via samfällighet och här finns även Oppestugan som går att låna för fest eller kalas och även har en bastu att hyra. I området finns flera förskolor och det är nära till både Skogstorpsskoan F-9 samt Hagaskolan F-6. Nära till mataffär (till hösten öppnar ytterligare en) och strax intill finns busshållplats där buss till Örebro går vart 15:e minut. Härifrån är det även smidigt att ta sig ut på motorvägen. Drygt 2 km till Kumla Station och Kumla torg där det finns café, restauranger, matbutik (Ica Maxi), apotek och andra servicebutiker.

Kärrs gård 902, Östansjö, Kumla kommun

Kärrs gård 902

Villa
Östansjö, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 750 000 kr
155 + 18 m²
4 rum
2 756 m² tomt

Välkommen till Kärrs Gård 902 - en härlig villa byggd 2019 strax intill Brändåsen, med fint lantligt läge och utsikt över böljande åkrar. Ett plan om 155 kvm fördelat på fyra rum och kök plus loft. Stora sällskapsytor med ryggåstak och stora fina skjutbara glaspartier ut mot altanen. Öppen planlösning mot det rymliga och välplanerade köket som har gott om plats för flera kockar och en trivsam köksö med induktionshäll, extra diskho och plats för flera att sitta. Tre sovrum varav ett lite mindre som passar bra för minsta barnet eller gästrum. Dessutom finns ett mysigt loft med stort fönster. Badrummet är helkaklat med vackert klinkergolv med marockanskt mönster. I badrummet finns också en dörr ut till det stora trädäcket i väster/söderläge. Det finns en förberedd platta för att bygga ett rejält garage. Egen djupborrad brunn från och eget godkänt avlopp. Fiber finns installerat och huset värms upp med vattenburen värme via frånluftsvärmepump. Stor tomt om 2 756 kvm med lantligt och privat läge och utsikt över de intilliggande fälten. Trivsamma omgivningar med hästhagar, ridhus och stall och har ni drömmar om egen häst så finns ev möjlighet att köpa till extra mark. Goda pendlingsmöjligheter då det endast tar några minuter att ta sig ut på E20 och med bil når du Örebro på 25 minuter och Marieberg Galleria på ca 15 minuter. 3 km till Östansjö skola med klasser F-6. Högstadie- och gymnasieskola finns i Hallsberg. Välkommen att boka in dig på visningen!

Torpa 213, Vretstorp, Askersunds kommun

Torpa 213

Villa
Vretstorp, Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 400 000 kr
120 + 10 m²
5 rum
1,3 ha tomt

Denna pittoreska fastighet, Torpa 213, belägen på hela 13 146 kvm, bjuder in till en fridfull och lantlig atmosfär bara en mil från Vretstorp. Med snabb och enkel anslutning till E20 har du även resten av Sverige inom bekvämt avstånd. Huvudbyggnaden från 1940, med sina fyra rum och kök, blandar nostalgisk charm med komfort. Den separata gäststugan, fullt inredd, erbjuder möjligheter för uthyrning eller för dina gästers bekvämlighet. Fastigheten stoltserar även med två lador, varav den ena är optimal för hästintresserade med sina box-platser samt slakt-rum för den som gillar att jaga, medan den andra, tillsammans med en traditionell matkällare, erbjuder gott om förvaringsutrymme. Känslan av trygghet förstärks av bergvärmen från 2018 samt ett nyligen bytt tak (2014) samt underhållna ytskikt. Den enskilda vatten- och avloppsanläggningen, godkänd och uppdaterad (2017), garanterar ytterligare självständighet. Luta dig tillbaka på den inbjudande altanen, med en oslagbar utsikt över en fridfull äng, eller utforska de närliggande skogsområdena som inramar den populära badplatsen ''Veden'', med sin anlagda badstrand och brygga. För de med jordbruksambitioner minner den närbelägna gården om en tid då åsnor, får och höns vandrade på gården. Unikt för denna gård är även ett reservelverk som är påkopplat och godkänt 2018, så här ute finns en plan B om det blir strömlöst. Torpa 213 är inte bara ett hem, utan en plats där tradition möter nutid, där naturens lugn möter modern bekvämlighet. Välkommen till ditt framtida paradis! Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

Mejramvägen 107, Sörbyängen, Örebro kommun

Mejramvägen 107

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 495 000 kr
50 m²
1.5 rum
vån 3/5
3 231 kr/mån
29 900 kr/m²

Denna charmiga lägenhet på Mejramvägen 107 erbjuder en kombination av stil och funktion. Med en känsla av en tvåa då sovalkoven är som ett eget sovrum präglas lägenheten även med en öppen planlösning som förenar vardagsrum och kök skapas ett luftigt och inbjudande utrymme, perfekt för både avkoppling och underhållning. Köket är modernt utrustat för att tillfredsställa även den mest kräsna hemmakocken, medan vardagsrummet är rymligt nog för både en bekväm soffgrupp och ett matbord. Ett av höjdpunkterna i denna bostad är det rymliga badrummet, som erbjuder en oas av avkoppling och återhämtning. Dess stora storlek är en sällsynt lyx i en lägenhet av denna storlek. Dessutom tillför den stora klädkammaren/förrådet i lägenheten en ovärderlig förvaringslösning, vilket håller ditt hem organiserat och prydligt. Lägg till detta en härlig balkong i soligt söderläge, den perfekta platsen för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller avkoppling under soliga eftermiddagar. Balkongens läge garanterar optimalt solljus under större delen av dagen. Som om inte lägenheten bara erbjuder funktionellt boende har varje våningsplan en egen tvättstuga på varje plan! Området är ett lugnt och trivsamt område endast två kilometer från City. Gillar du att röra på dig har du många alternativ i närheten. Det finns elljusspår, aktivitetscentret Sörbybacken med populära ”trappan”, fotbollsgolf, utegym, cykelarena för att nämna några. Dessutom finns 18-håls golfbana (med bra skidspår vintertid), tennishall och flera gym i närheten. Cykelavstånd till stan, naturreservatet Oset och USÖ. Med cykel når du city och Resecentrum på cirka 10 minuter. Vill du åka buss finns det gott om busshållplatser. I det lugna bostadsområdet finns även flera skolor, förskolor och på promenadavstånd hittar du Örebro Universitet, Gustavsviksbadet, flera stora mataffärer, systembolag, pizzerior, vårdcentral och apotek. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en perfekt match för den som söker en välplanerad och stilfull bostad med det lilla extra. Den kombinerar smarta förvaringslösningar med ett ljusinsläpp och en atmosfär som genast får en att känna sig som hemma. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Balkong
 • Hiss
Irisgatan 64, Mellringe, Örebro kommun

Irisgatan 64

Lägenhet
Mellringe, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
4 711 kr/mån
11 845 kr/m²

Utforska din nya bostad på Irisgatan 64! Denna ljusa och inbjudande trea, belägen på andra våningen, med balkong med ingen insyns från övriga grannar och fri utsikt. Här erbjudes dig friheten att anpassa interiören helt efter din egen smak. Boendet är utrustat med två bekväma toaletter, varav en har badkar. Köket är både rymligt och ljust, med utsikt över den charmiga innergården, och lägenheten kompletteras av en avskild balkong med utsikt över en tyst del av området. Bostaden innehåller två sovrum och en funktionell klädkammare. Badrummet genomgick relining av avloppet 2023. Den månatliga avgiften på 4 711 kr täcker kostnader som värme, vatten, kabel-TV, och en fast elavgift, inklusive bostadsrättstillägg. Bredband från Telenor (250/250 Mbit) är också inkluderat. Föreningen har även kollektiv mätning och fakturering av el, vilket är ekonomiskt fördelaktigt för medlemmarna då de endast betalar för sin egen förbrukning medan föreningen hanterar de fasta elavgifterna. Föreningen har investerat i underhåll såsom nya tak, fönster och säkerhetsdörrar. Framöver planeras hela bil-garaget att göras om. Det finns även flera attraktiva gemensamma faciliteter, inklusive tvättstugor, bastu, samlingslokal, gym, bordtennisrum, hobbyrum, snickarbod, övernattningsrum och miljöhus. Området erbjuder lekplatser och gröna ytor, perfekt för familjer. I närområdet hittar du även ICA Eko-hallen och en busshållplats, vilket gör det enkelt att resa både till centrum och till universitetet. Dessutom ligger Varbergaskogen och Karlslundsskogen med sina motionsspår i närheten, vilket ger dig möjlighet till friluftsliv och motion. Kontakta mäklare petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Balkong
Kristinelundsvägen 11C, Örebro, Örebro kommun
Kristinelundsvägen 11C, Örebro, Örebro kommun, bild 2
Kristinelundsvägen 11C, Örebro, Örebro kommun, bild 3

Kristinelundsvägen 11C

Radhus
Örebro, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 495 000 kr
125 m²
5 rum
vån 1
6 122 kr/mån
19 960 kr/m²

Detta välplanerade bostadsrättsradhus är den perfekta bostaden för den som söker både komfort och bekvämlighet. Med fem rum och kök, tre rymliga sovrum med takfönster och två badrum erbjuder detta hem gott om plats för en familj eller för den som vill ha extra utrymme. Bostaden har en lättskött trädgårdstomt där ni kan ligga i solstolen från lunch till kvällen, vilket gör den idealisk för avkoppling eller utomhusmiddagar. Trädgården ger också möjlighet till lek och rekreation för barn och vuxna. Ett fristående isolerat förråd är perfekt för förvaring av trädgårdsredskap, cyklar eller andra ägodelar. På den asfalterade uppfarten finns gott om plats för två bilar, vilket är praktiskt och bekvämt för hela familjen eller för när du har gäster på besök. Denna bostad erbjuder en perfekt balans mellan privatliv och gemenskap och är belägen i ett trivsamt område. Missa inte chansen att äga detta fantastiska bostadsrättsradhus och uppleva det bästa av boende i harmoni med naturen. Husen i föreningen ligger i ett expansivt område cirka fem kilometer väster från Örebro centrum dit du snabbt tar dig med bil, cykel eller buss. 2017 fick Obos möjlighet att uppföra husen i föreningen, byggda av Myresjöhus. Med naturen inpå knuten Naturen och skogen ligger precis inpå husknuten, här hittar du fina löparspår där du kan promenera eller springa. Området passar både för barnfamiljer men även för familjen med utflyttade barn som vill ha ett lättskött boende med närhet till naturen och centrum. Perfekt för barnfamiljer I närområdet hittar du bland annat Karlslunds herrgård med sin vackra trädgård och omgivning. Där finns även barnens trädgård där barnen kan leka kurragömma i långa tunnlar eller gå på upptäcktsfärd i den långa häcklabyrinten. För dig med hästintresse finns även en populär ridskola i området. https://brfmagasinetorebro.se/ Varmt välkommen på visning. Vid övriga frågor är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare Susanne Einarsson 070-3245556 alt [email protected]

 • Premium
 • Uteplats
Odalgatan 24B, Näsby, Örebro kommun
 • Ons 6 dec kl 17:00
Odalgatan 24B, Näsby, Örebro kommun, bild 2
Odalgatan 24B, Näsby, Örebro kommun, bild 3

Odalgatan 24B

Radhus
Näsby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
4 000 000 kr
137 m²
4 rum
vån 1/1
5 995 kr/mån
29 197 kr/m²

Rymligt parhus om 137 kvm fördelat på två våningar i välskött och ekonomiskt stabil förening! På entréplanet möts du av generösa ytor med ljusflöde från fönster i tre olika väderstreck. Öppen planlösning mellan det rymliga köket och vardagsrummet där det även finns en värmande kamin och utgång till den inglasade uteplatsen. En trappa upp väntar den privata delen av huset med tre stora sovrum, ett rymligt badrum och praktiska förvaringslösningar i garderober och klädkammare. På baksidan av huset finns den inglasade altanen som leder till ett nyligen byggt soldäck – en plats där du kan njuta av solen från tidig förmiddag till kväll. Gångvägen vid sidan av bostaden leder endast till denna bostads entré (där den slutar), används ej av andra. Carportplats (med uttag för elbilsladdning) ingår i avgiften, och du har även möjligheten att köra ända fram till huset för smidig i- och urlastning. Denna bostad ingår i Brf Näsby, en välmående förening med en stabil ekonomi och välskötta byggnader som uppfördes 2005. Föreningens låga belåningsgrad om 6 470 kr/kvm i relation till de moderna huskropparna borgar för en trygg och stabil ekonomi. Området Näsby är ett centralt och hemtrevligt område med en mix av villor, parhus och lägenheter. Här finns flera skolor och förskolor, bl.a. nybyggda Tybblelundsskolan F-6, inom kort avstånd, och det är bara en kort cykeltur till både stadskärnan, universitetet och USÖ. Alldeles runt hörnet finns det vackra naturreservatet Oset som gränsar till Hjälmaren, med charmiga promenadstråk och motionsspår som väntar på att utforskas. Varmt välkommen med er intresseanmälan redan idag!

 • Premium
 • Uteplats
Vekhyttan 3303, Vekhyttan, Lekebergs kommun
Vekhyttan 3303, Vekhyttan, Lekebergs kommun, bild 2
Vekhyttan 3303, Vekhyttan, Lekebergs kommun, bild 3

Vekhyttan 3303

Fritidshus
Vekhyttan, Lekebergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
495 000 kr
30 m²
1 rum
6 483 m² tomt

Rofyllt fritidshus med naturtomt! Välkommen till detta enkla men charmiga fritidshus, perfekt beläget på en naturskön tomt som bjuder på ro och avkoppling. Här kan du komma undan vardagens stress, brus och njuta av fridfulla dagar i en pittoresk miljö. Fastigheten är utrustad med elektricitet, vilket ger extra bekvämlighet och gör det enkelt att använda moderna apparater och belysning. Huset har en lada som kan användas för förvaring eller kanske där du pysslar med dina hobbyprojekt. Fritidshuset omfamnas av naturen, vilket ger avskildhet och en känsla av att vara på en lugn plats. Det finns gott om möjligheter för utomhusaktiviteter som vandring, bärplockning och avkoppling i den friska luften. Interiört erbjuder huset en avslappnad och enkel atmosfär. Det finns ett rum, en kokvrå, och ett oinrett, oisolerat loft, vilket gör det till en perfekt plats för dig som vill koppla av och komma bort från vardagens stress. Grävd brunn finns på tomten, ej indraget i fritidshuset. Tomten är 6 483 kvm. Det här fritidshuset är det perfekta tillflyktsort för den som söker lugn och ro i en naturskön miljö. Tveka inte att kontakta mig om ni har frågor eller vill anmäla er till visningen [email protected] alt 070-3245556

 • Premium
Ronnebygatan 20, Brunnsgärdet, Örebro kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Ronnebygatan 20, Brunnsgärdet, Örebro kommun, bild 2
Ronnebygatan 20, Brunnsgärdet, Örebro kommun, bild 3

Ronnebygatan 20

Villa
Brunnsgärdet, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 895 000 kr
94 + 13 m²
4 rum
270 m² tomt

Det här enplansradhuset är inte bara ett hus – det är en möjlighet att forma din framtida boende. Beläget på en friköpt hörntomt som vetter mot en lekpark, ger detta hem inte bara ett härligt boende utan även möjlighet till lek runt hörnet för de mindre barnen. Med 3 mysiga sovrum, vardagsrummet som bjuder in till umgänge och harmoni och inte minst ett inglasat uterum med trätrall, välkomnar detta hus dig att skapa minnen och dela ögonblick med dem du älskar mest. Med renoveringspotential kan du sätta din prägel på varje vrå och göra detta hus till din personliga fristad. Trots visst renoveringsbehov är grunden stabil med nya fönster från 2010, fjärrvärme och ett nytt papptak från 2020 – en stark start för din dröm. Dessutom är området mer än bara ett perfekt hem. Med närhet till allt du behöver – mataffärer, skolor, förskolor och motionsspår – är detta inte bara ett hus utan en plats att skapa ett liv. Enkelt och smidigt att ta sig runt med gott om allmänna kommunikationer och närhet till Mariebergs köpcentrum som erbjuder allt du kan önska dig. För pendlaren är motorvägen bara några minuter bort, vilket gör resorna till och från jobbet både snabbt och praktiskt. Så varför drömma om ditt framtida hem när du kan skaffa det här och nu? Välkommen att boka din visning!

 • Premium
Svanåallén 8, Örnsro, Örebro kommun
Svanåallén 8, Örnsro, Örebro kommun, bild 2
Svanåallén 8, Örnsro, Örebro kommun, bild 3

Svanåallén 8

Lägenhet
Örnsro, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 825 000 kr
54,7 m²
2 rum
vån 3/3
3 285 kr/mån
33 364 kr/m²

Denna perfekta tvåa med centralt läge finns nu ute på marknaden! Här hittar du allt som du kan tänkas önska. Från nyrenoverade kök och badrum, genomgående fina ytskikt, platsbyggda lösningar och en smart planlösning till mycket härligt ljusinsläpp, vackra parkett- och trägolv, en solig balkong och en trevlig insynsskyddad innergård! Här är alla delar väl genomtänkta. Köket har luckor i en smakfull grå färg, en fin bänkskiva i trä och ger massor av inspiration till matlagningen. Ett vackert trägolv pryder kökets golv och samma fina golv återfinns också i bostadens sovrum. Sovrummet har en lugnande beige färg på väggarna och gott om plats för garderober. Bostadens stora vardagsrum med ett vackert parkettgolv och ljust målade väggar är helt klart hjärtat av lägenheten. Där finns gott om plats för både soff- och matgrupp vilket gör det till en social och naturlig plats att umgås på. Från vardagsrummet nås också bostadens balkong med utsikt över grönområden och takåsar. Badrummet är stilrent renoverat med vitt kakel och ett fantastiskt klinkergolv, dusch, WC samt golvvärme under 2022. Föreningen erbjuder bekvämligheter i form av bland annat tvättstuga, bastu, dusch, relax samt både hobbyrum och gästrum. Till lägenheten hör dessutom både ett källar- och vindsförråd. Här kan du också känna dig trygg tack vare en stabil bostadsrättsförening med en stark ekonomi och en belåningsgrad på 1 560 kr/kvm! I avgiften ingår allting från värme, vatten, bredband, digital-TV till hushållsel och bostadsrättstillägget. Nu till hösten sänktes avgiften med 90 kr. Örnsro är ett lugnt område, nära Södra Station med busshållsplats strax intill. Även naturen känns nära med Svartån ett kvarter bort och möjlighet till aktiviteter i trevlig miljö såsom fina promenader, tennisspel i parken eller paddla kajak på ån. City endast 10 minuters promenad bort. Varmt välkommen att höra av dig med intresse!

 • Premium
 • Balkong
Termikgatan 21A, Örebro, Örebro kommun

Termikgatan 21A

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 795 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 4/5
5 314 kr/mån
31 217 kr/m²

Unik möjlighet till avskildhet och bekvämlighet i hjärtat av staden! Välkommen till denna underbara tvårumslägenhet med kök, strategiskt belägen högt upp i huset, och med fönster som vetter mot en fridfull innergård och det inbjudande poolområdet. Med ingen insyn från grannar kan du njuta av en oas av lugn mitt i stadens puls. Stora fönster öppnar upp för härligt naturligt ljus som fyller varje hörn av denna lägenhet, skapar en inbjudande atmosfär som du kommer att älska att komma hem till. Slappna av och njut av ditt morgonkaffe eller kvällsmiddag på den privata balkongen, perfekt för att ta in frisk luft och avkopplande utsikt över innergården. Du behöver inte oroa dig för att bli störd av nyfikna ögon här. Denna lägenhet erbjuder total avskildhet och integritet, vilket gör att du kan trivas i ditt eget utrymme. Poolen är ett fantastiskt tillskott till komplexet. Njut av sommardagar vid poolen och skapa minnen med familj och vänner. Att vara belägen högt upp i byggnaden ger en magnifik utsikt över staden och ger dig möjlighet att undvika gatuljud och störningar. Denna bostadsrättslägenhet är perfekt för den som söker en balans mellan stadsliv och avkoppling. Med bekvämt läge nära allt du behöver, inklusive butiker, restauranger och kollektivtrafik, är detta en sällsynt möjlighet som du inte vill missa. Boka din visning idag och upplev allt detta underbara hem har att erbjuda!

 • Balkong
 • Hiss
Restalundsvägen 75, Sörby-Eklunda, Örebro kommun

Restalundsvägen 75

Lägenhet
Sörby-Eklunda, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 550 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 291 kr/mån
28 182 kr/m²

Välkommen till denna tvåa om 55 kvm i en väldigt populär och ekonomiskt stabil förening. Köket har gott med förvaring i överskåp som delvis är vitrinskåp. Vitvaror i form av fullstor kyl och frys, spishäll, inbyggnadsugn och köksfläkt i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin. I köket finns plats för att ha matbord och stolar. Vardagsrummet är rymligt och burspråket ger extra utrymme som kan anpassas efter era behov och önskemål. Ni kan skapa en mysig läshörna eller varför inte inreda en kontorsplats. Badrummet är helkaklat och har dusch. Från sovrummet når ni bostadens stora, inglasade balkong med förmiddagssol. I avgiften på 3 291 kr/mån ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningen har kollektiv elmätning där även fasta kostnaden ingår i avgiften. I avgiften är även ett obligatorisk tillägg för balkongen på 200 kr/mån medräknat. I föreningen finns relaxavdelning, samlingslokal samt gästrum som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Här bor ni endast ett stenkast från Behrn Arena och har stadens största utbud av idrottsevenemang in på knuten. Det finns fotbollsarena, idrottshus och ishockeyhall. Du bor på gångavstånd till badhus och flera gym. Nära cykel- och gångavstånd till city och även bra cykelled till Örebro universitet.

 • Balkong
Korsbergsgatan 56, Långängen, Hallsbergs kommun
Korsbergsgatan 56, Långängen, Hallsbergs kommun, bild 2
Korsbergsgatan 56, Långängen, Hallsbergs kommun, bild 3

Korsbergsgatan 56

Villa
Långängen, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 450 000 kr
151 m²
5 rum
450 m² tomt

Välkommen till denna perfekt planerade och påkostade villa i barnvänliga Långängen! Här erbjuds en välvårdad bostad om 151 kvm, plus garage och inglasat uterum, belägen på en lugn återvändsgata, med skogen precis runt hörnet! Interiört genomgående ljusa och fräscha ytskikt och rymliga rum. Exklusivt kök från Stockshammar 2023 med massiva köksluckor i ask som är lackerade i ljus kulör och en bänkskiva i granitsten – väldigt smakfullt! För familjen som behöver utrymme finns potential att enkelt skapa upp till 5 sovrum, se alternativ planlösning i annonsen. Vidare finns även ett stort inglasat uterum med skjutglaspartier och trevlig vy mot den grönskande och skyddade baksidan av trädgården. Här kan du koppla av och umgås med familj och vänner oavsett väder och framförallt förlänga utesäsongen! Värmen i hemmet säkerställs med stil, tack vare den nyinstallerade täljstenskaminen som inte bara ger en mysig atmosfär, utan också hjälper till att hålla värmekostnaderna nere. Tillsammans med den nya luftvärmepumpen har ni alla förutsättningar för en god värmeekonomi. Sammanfattningsvis ett lättskött och väl underhållet boende med stora renoveringar utförda som exempelvis nya fönster 2012, ny luftvärmepump 2022, badrum med kakel och klinker 2010, exklusivt kök 2023, täljstenskamin installerad 2023 samt målad fasad 2014 m.m. Garaget på framsidan har plats för en bil, ytterligare två bilar får plats på uppfarten. I bakre delen på garaget finns en förrådsdel fördelat på två förråd. Den ena delen är isolerad och kan med fördel även nyttjas som ex. hemmakontor. Långängen är ett populärt och lugnt område där ni har gångavstånd till förskola, skola (F-6) och vårdcentral. Dessutom kan ni enkelt cykla eller promenera till Hallsbergs tåg- och busstation samt matvaruaffärer. Välkommen att anmäla ert intresse redan idag för denna välvårdade bostad!

 • Premium
Stallgatan 19, Ladugårdsängen, Örebro kommun

Stallgatan 19

Lägenhet
Ladugårdsängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 800 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/5
4 669 kr/mån
22 500 kr/m²

Välkommen till Stallgatan 19 och denna fina trea med härligt ljusinsläpp från fönster i söder och väster. Fritt läge och utsikt mot den intilliggande parken. Här bor du i en trivsam miljö med naturen nära. Denna trivsamma trea har en mysig planlösning med en rymlig hall som öppnar upp sig i de övriga rummen. Köket har vit inredning och härifrån når man balkongen som har sydvästläge, vilket innebär sol mest hela dagen. Ljust vardagsrum och två bra sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Stabil bostadsrättsförening med fina, grönskande gårdar med lekplatser, gemensamma uteplatser och odlingsmöjligheter. Ladugårdsängen är ett lugnt och grönt område endast 15 minuters promenad till Örebro city och vill du åka buss finns det gott om busshållplatser. Nära till flera härliga och större grönområden, däribland Grönpepparparken med bl a utegym och pulkabackar, men även natur och kulturreservat för den som vill ströva i skog och mark, eller varför inte ta en runda i de fina löpspåren. I det lugna bostadsområdet finns flera skolor, förskolor och på promenadavstånd hittar du Örebro Universitet, en 18-håls golfbana (med bra skidspår på vintern), aktivitetscentret Sörbybacken, Gustavsviksbadet, Backahallen, flera stora mataffärer, pizzerior, gym, vårdcentral och apotek.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 93